from €19,00
Το Βιβλίο Τώρα

Μονοήμερη εκδρομή στην Παύλιανη

Created with Sketch. Παύλιανη, Greece
Δεν Εκτίμησε

Διάρκεια

Moνοήμερη εκδρομή 29/05/2022

Περιοδεία Τύπου

Συγκεκριμένη Περιοδεία

Το Μέγεθος Της Ομάδας

50 ανθρώπους

Γλώσσες

Ελληνικά

Επισκόπηση

Ενήλικας: 19,00€
Φοιτητές & Ανέργοι: 17,00€

Μονοήμερη εκδρομή στην Παύλιανη
Η Παύλιανη λέγεται, ότι πήρε το όνομά της από τους πρώτους της κατοίκους, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι, που πίστεψαν στα διδάγματα του Αποστόλου Παύλου. Το χωριό αρχικά ήταν χτισμένο σε μια τοποθεσία πιο κάτω, εκεί περίπου που τώρα βρίσκεται το χωριό Οίτη. Η Παύλιανη, ωστόσο, ως τοποθεσία, είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Κοντά στο σημερινό χωριό και σε 1.800 υψόμετρο υπάρχουν τα ερείπια από τον αρχαίο Ναό, που ήταν αφιερωμένος στο μυθικό ήρωα Ηρακλή. Πρόκειται για τον τόπο, όπου λυτρώθηκε ο Ηρακλής από τον τυραννικό χιτώνα της Δηιάνειρας πάνω στην πυρά και έγινε ημίθεος με την επέμβαση του Δία. Στην είσοδό του στην Παύλιανη, ο επισκέπτης θα συναντήσει το μνημείο όλων εκείνων – Eλλήνων και Iταλών – που έπεσαν νεκροί στη μάχη της Παύλιανης τον Iούνιο του 1942.

Δείτε Περισσότερα

HIGHLIGHTS

  • Μονοήμερη εκδρομή στην Παύλιανη
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Παύλιανη - Πάρκο Αναψυχής
  • Μια μονοήμερη εκδρομή για πεζοπορία στα πράσινα της Ελλάδος και ανάμεσα από ποτάμια

Δρομολόγιο

Πρόγραμμα εκδρομής
Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση στις 07:30 Από τα γραφεία μας 08.00 από Ομόνοια μπροστά από τα hondos center και με ενδιάμεση στάση για καφέ Στη συνέχεια αναχωρούμε για Παύλιανη. Εκεί θα επισκεφτούμε το αισθητικό δάσος της Παύλιανης και το πάρκο αναψυχής. M΄ ένα μοναδικό στην Eλλάδα φυσικό Πάρκο στις πηγές του Aσωπού, ο επισκέπτης εκστασιάζεται μέσα από ένα μαγευτικό μονοπάτι, όπου αντανακλούν τα χρώματα των αιωνόβιων δέντρων και των νερών, καταλήγοντας στην καρδιά του φυσικού πάρκου. Ιδανικό μέρος για όλη την οικογένεια αλλά κυρίως για τα παιδιά, το πάρκο κρύβει στους επισκέπτες ευχάριστες εκπλήξεις σε κάθε βήμα: Κούνιες που αιωρούνται πάνω από το ποτάμι, πολύχρωμες υφασμάτινες αιώρες δεμένες στα έλατα, ένα γήπεδο βόλεϊ πάνω σε στρωμένο ροκανίδι και με ξύλινες κερκίδες για τους θεατές, πρωτότυπες αθλοπαιδιές όπως το τεμπελοποδόσφαιρο, ένα τραμπολίνο κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, ξύλινα τραπεζάκια και σημεία με τάβλι και επιτραπέζια παιχνίδια Από τις πιο ξεχωριστές και πρωτότυπες εμπειρίες είναι το πέρασμα με τροχαλία πάνω από τον ποταμό, καθώς και οι κούνιες οι οποίες ξεπερνούν τις κορυφές των δένδρων. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τα δεντρόσπιτα αλλά και με τους καταρράκτες που βρίσκονται παντού. Θα έχουμε άφθονο χρόνο για βόλτα, καφέ στην καφετέρια που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκου και για φαγητό στις ταβέρνες που βρίσκονται στην πλατεία της Άνω Παύλιανης που είναι 10 λεπτά με τα πόδια. Τέλος θα μαζευτούμε ξανά στο πούλμαν και θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Συμπεριλαμβάνονται/Εξαιρούνται

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Πούλμαν
  • Συνοδός
  • ΦΠΑ
  • Ατομικά έξοδα
  • Μουσεία - Αρχαιολογικούς χώρους

Διάρκεια

Ημερήσια
Οργανωμένη (Συγκεκριμένη Ημερομηνία)

Γλώσσα

Ελληνικά

Περιοδεία του Καταλύματος

Created with Sketch. Παύλιανη, Greece

Συχνές ερωτήσεις

Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι χρειαστείτε.
Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Ποιές ειναι οι προυπόθεσεις τώρα για να ταξιδέψω?
Για τη συμμετοχή στην Εκδρομή θα πρέπει να έχετε ένα από τα εξής έγγραφα
Πιστοποιητικό εμβολιασμού
Πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ έως 6 μήνες από τη διάγνωση
Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 48 ωρών
Self test για τους ανηλίκους 4-17 ετών.
Created with Sketch.
από €19,00

Έρευνα

Θα μπορούσε επίσης να αρέσει