from €239,00
Το Βιβλίο Τώρα

Τετραήμερη εκδρομή στα πανέμορφα Ιωάννινα <Έληξε>

Created with Sketch. Ιωάννινα, Greece
Δεν Εκτίμησε

Διάρκεια

Περιοδεία Τύπου

Ημερήσια Εκδρομή

Το Μέγεθος Της Ομάδας

43 ανθρώπους

Γλώσσες

Ελληνικά

Επισκόπηση

Τετραήμερη εκδρομή στα πανέμορφα Ιωάννινα
Τα Ιωάννινα η Γιάννενα εδρεύουν στο βορειοδυτικό κομμάτι της Ελλάδος μας, είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις με πληθυσμό που ανέρχεται σε 96.000 κατοίκους, και είναι γνωστή για την πολιτιστική της παράδοση και τις σύγχρονες αναπτυξιακές επιχειρήσεις.

Δίκλινο δωμάτιο€ 239,00€
Τρίκλινο δωμάτιο€ 230,00€
Μονόκλινο Δωμάτιο€ 359,00€

Δείτε Περισσότερα

HIGHLIGHTS

 • Τετράημερη εκδρομή στα πανέμορφα Ιωάννινα
 • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Ιωάννινα -Ζαγοροχώρια- Χαράδρα βίκου - Μέτσοβο - Μονοδένδρι - Ιερά μονή Μολυβδοσκεπαστος
 • Ιωάννινα Η πόλη με τα πολλά αξιοθέατα και τα μουσεία προσφέρει την αίσθηση μιας άλλης εποχής

Δρομολόγιο

1 Ημέρα: (Αθήνα – Μουσείο Βρέλλη – Ιωάννινα)
1 Ημέρα: (Αθήνα – Μουσείο Βρέλλη – Ιωάννινα)

Έναρξη από τα γραφεία μας στις 7.00 το πρωί και από ομόνοια 8.00 με ενδιάμεση στάση για καφέ. Έπειτα κατευθυνόμαστε προς ριο –Αντίρριο και συνεχίζουμε για το ΜΠΙΖΑΝΙ στο οποίο θα έχομε προαιρετική επίσκεψη στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων με μοναδικά ιστορικά εκθέματα. Στο μουσείο αποκομίζουμε μοναδικές ιστορικές γνώσεις από το κρυφό σχολειό τον Αλί πασά και την κυρά Φροσύνη. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την πόλη των Ιωαννίνων οπού θα έχουμε παραμονή για μεσημεριανό γεύμα. Αναχώρηση για ξενοδοχείο μας τακτοποίηση, δείπνο διανυκτέρευση.

2 Ημέρα (Πολεμικό Μουσείο – Κόνιτσα – Ιερά Μονή Μολυβδοσκέπαστης – Μονοδένδρι – Ζαγοροχώρια – Χαράδρα Βίκου)
2 Ημέρα (Πολεμικό Μουσείο – Κόνιτσα – Ιερά Μονή Μολυβδοσκέπαστης – Μονοδένδρι – Ζαγοροχώρια – Χαράδρα Βίκου)

Ύστερα από το πρωινό μας αναχωρούμε για το πολεμικό Μουσείο στο Καλπάκι το οποίο απαρτίζετε από μια μοναδική συλλογή φωτογραφικού υλικού του πολέμου του 1940 και την προβολή της ομώνυμης ταινίας. Εν συνεχεία επισκεπτόμαστε ένα κόσμημα του 13 αιώνα την Ιερά Μονή Μολυβδοσκέπαστος, ένα καθολικό ναό που κληρονόμησε αυτή την ιδιαίτερη ονομασία από της μολυβένιες πλάκες που το απάρτιζαν. Αφού περιηγηθούμε στην μονή αναχωρούμε για το Μονοδένδρι στο οποίο δεσπόζει η μαγευτική χαράδρα του Βίκου, το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου το οποίο συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο Γκίνες.
Στο Μονοδένδρι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε και να δοκιμάσουμε παραδοσιακές γεύσεις όπως πίτες , αρνάκι στην γάστρα και άλλα τοπικά εδέσματα.
Μετά λοιπόν από μία γεμάτη μέρα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

3 Ημέρα: (Νησάκι – Σπήλαιο Περάματος - Ιωάννινα – παλαιά πόλη)
3 Ημέρα: (Νησάκι – Σπήλαιο Περάματος - Ιωάννινα – παλαιά πόλη)

Μετά το πρωινό μας γεύμα αναχωρούμε για το σπήλαιο περάματος με τους ιδιαίτερου σταλακτίτες που η ιδιαίτερη σχηματισμοί τους, προέκυψαν από τον ανεξέλεγκτο χρόνο ζωής τους που υπολογίζεται πάνω από ένα εκατομμύριο έτη. Ύστερα επιβίβαση στο καραβάκι για το μαγευτικό νησάκι των φιλάνθρωπων και το σπίτι του Αλί Πασά όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε. Έπειτα αναχωρούμε για την προκυμαία Ιωαννίνων όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην παλαιά πόλη για να επισκεφθούμε το τζαμί του Αλί πασά το Δημοτικό Εθνογραφικό μουσείο και το μοναδικό ιστορικό κάστρο της περιοχής.
Ύστερα επιστροφή στην ξενοδοχειακή μονάδα για ξεκούραση και διανυκτέρευση

4 Ημέρα: (Μέτσοβο – Τρίκαλα –Αθήνα)
4 Ημέρα: (Μέτσοβο – Τρίκαλα –Αθήνα)

Μετά το πρωινό μας γεύμα αναχωρούμε για το παραδοσιακό Μέτσοβο, όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε και να επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια το Μετσόβιο. Ύστερα θα συνεχίσουμε με μία επίσκεψη στη Μητρόπολη της Αγίας Παρασκευής και την πινακοθήκη του Αβέρωφ. Ύστερα περνώντας παράλληλα από Καλαμπάκα συναντάμε τους μοναδικούς βράχους των μετεώρων για να καταλήξουμε στης όχθες του Ληθαίου ποταμού στα Τρίκαλα. Τα Τρίκαλα αποκτούν μοναδική ομορφιά από το φυσικό τοπίο του ποταμού τα ιστορικά μνημεία , της γραφικές πλατείες και τα πάρκα που τα απαρτίζουν. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να γευματίσουμε και να κάνουμε μία βόλτα, ύστερα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με μία μικρή ενδιάμεση στάση

Συμπεριλαμβάνονται/Εξαιρούνται

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
 • Συνοδός του γραφείου μας
 • 3 διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο EPIRUS PALACE CONGRESS & SPA 5*
 • 3 πρωινά σε μπουφέ
 • 3 Δείπνα
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφάλεια αστικής ευθηνής
 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
 • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικά
 • Ατομικά έξοδα

Γλώσσα

Ελληνικά

Περιοδεία του Καταλύματος

Created with Sketch. Ιωάννινα, Greece

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο μας λέγεται Το Epirus Palace Congress & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5* στην Ήπειρο, μόλις 10 λεπτά από την πόλη των Ιωαννίνων και σε απόσταση αναπνοής από την Ιονία και Εγνατία Οδό, τους δύο μεγαλύτερους αυτοκινητόδρομους που συνδέουν τα Ιωάννινα με την Υπόλοιπη Ελλάδα.
Λειτουργεί όλο το χρόνο , προσφέροντας σε επαγγελματίες, τουρίστες, οικογένειες και ζευγάρια το ιδανικό μέρος για μια ολοκληρωμένη και οικονομική πρόταση διαμονής ξενοδοχείου πολυτελείας.
Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 200 δωμάτια & σουίτες, 6 διαφορετικών τύπων. Με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε στους επισκέπτες, πολλαπλές δυνατότητες διαμονής ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες του καθενός.
Το Epirus Palace Congress & Spa διαθέτει ανακαινισμένες και σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις, με φυσικό φωτισμό και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό. 8 συνεδριακές και λειτουργικές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, με μέγιστη χωρητικότητα 800 ατόμων, έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη επαγγελματικής διοργάνωσης ή κοινωνικής εκδήλωσης.
Η χαλάρωση σας είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μία σειρά προτάσεων, ώστε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικές φροντίδες στο ναό της χαλάρωσης «Dodoni Spa», να κρατήσετε τη φόρμα σας στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ή ακόμη και να συναγωνιστείτε τα παιδιά σας σε παιχνίδια από κονσόλες τελευταίας τεχνολογίας στο Play Room του ξενοδοχείου μας.
Τέλος για τους καλοκαιρινούς μήνες, το ξενοδοχείο μεταμορφώνεται σε ένα resort παράδεισο, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση smart all inclusive διαμονής για οικογένειες και ζευγάρια.

Κριτικές

0/5
Δεν Εκτίμησε
Με βάση 0 review
Άριστη
0
Πολύ Καλή
0
Μέση
0
Κακή
0
Τρομερό
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

Created with Sketch.
από €239,00

Έρευνα

Turn off snow