from €129,00
Το Βιβλίο Τώρα

3ήμερη εκδρομή ΠΑΡΓΑ -ΠΑΞΟΙ- ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΣΥΒΟΤΑ!!

Created with Sketch. Ιωάννινα, Greece
Δεν Εκτίμησε

Διάρκεια

Του Αγίου Πνεύματος Ημερομηνία Αναχώρησης: 22/07/2022 έως 24/07/2022!!

Περιοδεία Τύπου

Συγκεκριμένη Περιοδεία

Το Μέγεθος Της Ομάδας

50 ανθρώπους

Γλώσσες

Ελληνικά

Επισκόπηση

Δίκλινο Δωμάτιο: 129,00€
Τρίκλινο Δωμάτιο: 129,00 €
Μονόκλινο Δωμάτιο: 179,00 €
Παιδιά από 1 έως 4 ετών ΔΩΡΕΑΝ στο δωμάτιο των γονέων
Παιδιά από 5 έως 12 ετών 65,00 € στο δωμάτιο των γονέων

Τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα
Τα Ιωάννινα η Γιάννενα εδρεύουν στο βορειοδυτικό κομμάτι της Ελλάδος μας, είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις με πληθυσμό που ανέρχεται σε 96.000 κατοίκους, και είναι γνωστή για την πολιτιστική της παράδοση και τις σύγχρονες αναπτυξιακές επιχειρήσεις.
Αν αποτελεί για εσάς συμπαντικό κριτήριο  να βρείτε ένα τόπο  στην Ελλάδα που να  συνδυάζει σε απόσταση αναπνοής , βουνό και θάλασσα, λίμνες και ποτάμιας, γραφική ομορφιά και απίστευτα  αξιοθέατα για εναλλακτικές δραστηριότητες, δεν µμπορεί να είναι άλλο από τα Γιάννενα.
Σας αναφέραμε νωρίτερα στο άρθρο ότι έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε και να απασχοληθούμε με ποικιλία τοπίων:
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν
1)ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ
Όταν Φτάσουμε στα Ιωάννινα οφείλουμε στους εαυτούς μας να βρεθούμε στο νησάκι της Παμβώτιδας , το μοναδικό κατοικημένο νησί λίμνης στην Ευρώπη.
Η αρχική του όψη δεν γοητεύει επειδή δείχνει εγκαταλελειμμένο, αλλά στην πραγματικότητα στην μικρή αυτή κοινωνία των 150 κατοίκων ανθίζει ο τουρισμός και η αλιεία .
2)Σπήλαιο Περάματος
Προτού φθάσουμε στα Ιωάννινα, στους πρόποδες του λόφου Γκόριτσας που απέχει 4 χιλιόμετρα από την πόλη , μαγευόμαστε από το σπήλαιο περάματος εφόσον το επισκεφθούμε, διότι η μοναδική του θαλάμη έχουν 14,800 τ.μ έκταση. Το κόστος του εισιτηρίου του είναι 7 € και λειτουργεί καθημερινά 09:00 με 17:00.
3)Κάστρο Ιωαννίνων
Κάντε ταξίδι στο ένδοξο παρελθόν του κάστρου των Ιωαννίνων . Την Εποχή του Ιουστινιανού αποτέλεσε καθοριστικό πολιτικό, οικονομικό και εκπαιδευτικό κέντρο. Διαβείτε μέσα από τις απόρθητες πύλες που αναπαριστούν σταδιακά ανεκτίμητους θρύλους της ιστορίας μας.
4)Μουσείο Αλή Πασά
Όταν επισκεφθούμε το νησί της λίμνης, συναντάμε το μουσείο του Αλή πασά, το οποίο πρόσφατα διαμόρφωσε μια νέα αίθουσα με σπάνια εκθέματα του Φώτη Ραπακούση, ενώ δεν παραλείπουμε να ξεναγηθούμε στα κελία του αγίου Παντελεήμονα.Το Κόστος εισιτηρίου για την είσοδο στο μουσείο είναι μόλις 3,00€.
5)Μουσείο Βρέλλη
Δεν γίνεται να επισκεφθούμε τα Ιωάννινα χωρίς να θαυμάσω ταην μοναδική ομορφιά στα κέρινα ομοιώματα, που δημιούργησε ο Παύλος Βρέλλης.Η Ξενάγηση διαφοροποιείται σε τρείς ξεχωριστές ενότητες
(προεπαναστατική – επαναστατική και σε ειδικά αφιερώματα) ενώ τα ομοιώματα που συναντάται ξεπερνούν τα 150.Η Είσοδος είναι 6€ και το ωράριο λειτουργείας 10:00 με 16:00.
6)Που να κάνω βόλτα στην πόλη των Ιωαννίνων?
Κάντε βόλτα στην μοναδική πόλη των Ιωαννίνων , ,πιείτε το καφέ σας κάτω από το θρυλικό ρολόι της πόλης που κατασκευάστηκε το 1905. Τέλος χαλαρώστε βλέποντας το ηλιοβασίλεμα, στο μπαλκόνι του λεκανοπεδίου με την τοπική ονομασία Λαγκαδιές.

Δείτε Περισσότερα

HIGHLIGHTS

 • Ιωάννινα Η πόλη με τα πολλά αξιοθέατα και τα μουσεία προσφέρει την αίσθηση μιας άλλης εποχής
 • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Ιωάννινα - Σύβοτα - Πάργα - Παξοί- Αντίπαξοι

Δρομολόγιο

1 Ημέρα
1 Ημέρα

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ από τα γραφεία μας και 08.00 π.μ από Ομόνοια μπροστά από τα hondos center για το ύψος του Κιάτου, όπου θα έχουμε στάση για καφέ.
Στη συνέχεια αναχώρηση για Ρίο Αντίρριο και θα καταλήξουμε στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Προαιρετική επίσκεψη στο νησάκι του Αλί Πασά και θα έχουμε χρόνο να ψωνίσουμε αναμνηστικά από τα πολλά καταστήματα με ασημικά ωραία παραδοσιακά γλυκά που υπάρχουν στο νησί. Επίσης θα ξεναγηθούμε στο μουσείο του Αλί Πασά της Επαναστατικής Περιόδου στο Νησί των Ιωαννίνων στη λίμνη Παμβώτιδα θα περιηγηθούμε στο ιστορικό μέρος όπου κατέφυγε και θανατώθηκε ο Αλί Πασάς και εκτίθεται σήμερα η πλούσια ιδιωτική συλλογή σπάνιων ιστορικών κειμηλίων, ντοκουμέντων, χειρόγραφων, έργων Ηπειρωτικής αργυροχρυσοχοΐας, τοπικών ενδυμασιών και λιθογραφιών (συλλογή Φώτη Ραπακούση.)Τέλος όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει το μεσημεριανό γεύμα στην κεντρική πλατεία με θέα την Λίμνη και πολλά υπέροχα ταβερνάκια. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πόλη όπου θα έχουμε χρόνο η για μια προαιρετική περιήγηση στο κάστρο ή να απολαύσουμε το καφέ μας, σε ένα από τα ωραία καφέ της πόλης και πάντα με θέα την Λίμνη. Κατόπιν αναχώρηση για το κεντρικό ξενοδοχείο ALEXIOS HOTEL 3*** που βρίσκεται μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας, χρόνος ελεύθερος. Ξεκούραση και Διανυκτέρευση.

2 Ημέρα
2 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για Πάργα είναι γνωστή ως το “κόσμημα του Ιονίου(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ) επιβίβαση στο πλοίο για ΠΑΞΟΙ και ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ο ταξίδι μας ξεκινά στις 10.00πμ το πρωί και κατευθύνεται προς τα δυτικά. Μετά από μια ώρα και είκοσι λεπτά φτάνουμε στους Αντίπαξους σταματάμε στην παραλία, όπου έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε σε έναν εκπληκτικό φυσικό κόλπο μαζί με τα πολυτελή σκάφη του διεθνούς τζετ που βρίσκονται στα απέραντα γαλαζοπράσινα νερά που είναι μοναδικά στη Μεσόγειο.
Το ταξίδι συνεχίζει περνώντας από την Καμάρα και τον Ορθόλιθο για να ανακαλύψετε τη δυτική πλευρά του νησιού, εντελώς απρόσιτη από ξηρά. Μόνο από τη θάλασσα μπορούν να θαυμάσετε τα απίστευτα σχήματα και τα χρώματα των κατακόρυφων βράχων, των σπηλιών και βραχονησίδων, ενώ η θάλασσα συνεχίζει να εμφανίζει τη μοναδική μπλε-πράσινη ομορφιά της. Εδώ, για μισή ώρα, έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε ξανά στις Γαλάζιες Σπηλιέ. Στη συνέχεια επιστρέφουμε ανατολικά στην πρωτεύουσα του νησιού, τον Γάιο, που έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε για δυόμισι ώρες. Αυτός ο Λιλιπούτειος παράδεισος έχει έντονα τα χαρακτηριστικά του Ιονίου και η γοητευτική αρχιτεκτονική του θα παραμείνει στη μνήμη του κάθε επισκέπτη. Επιστροφή στην Πάργα με την αξέχαστη εμπειρία κρουαζιέρας. Χρόνος ελεύθερος για μια μικρή βόλτα και ένα καφέ.
Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και Διανυκτέρευση.

3 Ημέρα
3 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα ΣΥΒΟΤΑ την ΡΙΒΙΕΡΑ της ΗΠΕΙΡΟΥ, οπού θα ανακαλύψουμε έναν μικρό παράδεισο! Οι παραλίες είναι απλά φανταστικές και εξωτικές. Απίστευτα νερά, καταγάλανα, θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι είσαι στα φιόρδ! Θα μπορούσε κάνεις να χαρακτηρίσει έτσι τους γραφικούς κολπίσκους. Φιορδ του Ιονίου. Τα Σύβοτα, είναι ένα στολίδι της Ηπείρου, ένα παραθαλάσσιο χωριό, όπου το πράσινο συναντά το γαλάζιο του Ιονίου. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο μεσημεριανό γεύμα(έξοδα ατομικά), βόλτες , ψώνια, με θέα το απέραντο γαλάζιο! Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Συμπεριλαμβάνονται/Εξαιρούνται

 • Τις Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
 • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Alexios Hotel 3* στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων
 • 2 Πρωινά
 • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ
 • Η Κρουαζιέρα Παξοί - Αντίπαξοι 25€
 • Εισιτήρια σε χώρους η μουσεία
 • Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό
 • Ο φόρος διαμονής όπου καταβάλετε στο ξενοδοχείο

Διάρκεια

Οργανωμένη (Συγκεκριμένη Ημερομηνία)
Πολυήμερη

Γλώσσα

Ελληνικά

Περιοδεία του Καταλύματος

Created with Sketch. Ιωάννινα, Greece

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι θελήσετε.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο μας είναι το Hotel Alexios 3*.
Το Hotel Alexios & INN βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την παραδοσιακή αγορά της πόλης και τον εμπορικό πεζόδρομο του κέντρου της πόλης. Ταυτόχρονα βρίσκεται κοντά στο υπεραστικό ΚΤΕΛ, ενώ απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της πόλης.
Αποτελεί το ιδανικό μέρος διαμονής για κάθε επισκέπτη, καθώς βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, με εύκολη πρόσβαση στα εμπορικά καταστήματα και τις δημόσιες υπηρεσίες.
Απέχει ελάχιστη απόσταση από τον εμπορικότερο δρόμο της πόλης και συνδέεται με συγκοινωνία με το σύνολο των πιθανών προορισμών σας.
Βρίσκεται μόνο μερικά λεπτά από την Λίμνη Παμβώτιδα και το ιστορικό κέντρο της πόλης, τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα περίπατο ή ένα καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας.
Έχοντας θέα το καταπράσινο πάρκο «Άλσος» που υπάρχει ακριβώς απέναντι, μπορείτε να απολάυσετε τον cafe ή το ποτό σας στη βεράντα του δωματίου σας απολαμβάνοντας της ηρεμία που προσφέρει μία όαση πρασίνου στο κέντρο της πόλης.
Created with Sketch.
από €129,00

Έρευνα