from €20,00
Ερευνα

Μονοήμερη εκδρομή τα Θεοφάνεια στο Ναύπλιο

Ναύπλιο, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 6/01/24

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

43 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Μονοήμερη εκδρομή Ναύπλιο και Παλαμήδι
Nαύπλιο η πηγή ιστορίας και ομορφιάς
Μπούρτζη: Το Μπούρτζι η καστέλι από την ιστορία  αποτελεί  μια θαλάσσια μικρή νήσο απέναντι από το Ναύπλιο . Το αξιοθαύμαστο αυτό κάστρο αποτελεί δημιουργία των Ένετων το 1473 ενώ η ιστορία του συνεχίζει να είναι μοναδική διότι παίζει και καταλυτικό ρόλο ιστορικά και την μεγάλη μας επανάσταση το 1821 !!!
Παλαμήδι:  Το Παλαμήδι  Είναι το διαμάντι του Ναυπλίου διότι πέρα από την μοναδική θέα που συνεπαίρνει όποιον την δει , αποτελεί  και κόσμημα της ελληνικής  μας ιστορίας ! Το μοναδικό αυτό φρούριο κατασκευάστηκε  το  1687 ,ο λόφος του έχει υψόμετρο 216 μέτρα και τα σκαλιά τα οποία θα πρέπει να ανέβουμε είναι μόλις 857 και όχι 999 όπως αναγράφετε στα ιστορικά βιβλία.
Αρχαιολογικό μουσείο Ναυπλίου: Το αρχαιολογικό μουσείο Ναυπλίου αποτελεί ένα μοναδικό οικοδόμημα που κτίστηκε το 1713  και εδρεύει στην Δυτική πλευρά της πλατείας Συντάγματος στο Ναύπλιο. Στου μουσείο μπορείτε να θαυμάσετε εκθέματα από την πρώιμη εποχή του χαλκού και να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο της ιστορίας μας.
Πλατεία Συντάγματος: Η Πλατεία Συντάγματος αποτελεί την ιστορικότερη πλατεία του Ναυπλίου από το 1540. Η αρχική  της ονομασία ήταν πλατεία του Πλατάνου  διότι ένας μεγάλος πλάτανος σκέπαζε με την σκιά του την τοποθεσία που αγόρευαν οι πολιτικοί του τόπου.[/vc_column_text][vc_column_text]

Μονοήμερη εκδρομή τα Θεοφάνεια στο Ναύπλιο
Μονοήμερη εκδρομή Ναύπλιο και Παλαμήδι Μονοήμερη εκδρομή τα Θεοφάνεια στο Ναύπλιο

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Μονοήμερη εκδρομή τα Θεοφάνεια στο Ναύπλιο

Πρόγραμμα εκδρομής
Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ από το γραφείο μα και 08.00 π.μ από Ομόνοια, Εν συνεχεία για Σπαθοβούνι οποού θα έχουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για ΝΑΥΠΛΙΟ όπου θα παρακολουθήσουμε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.
Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση, όπως η Πλατεία Συντάγματος:όπου εδώ χτυπά η καρδιά του Ναυπλίου, το Βουλευτήριο, όπου στεγαζόταν και η πρώτη Βουλή των Ελλήνων, το Παλαιό Τζαμί δηλαδή (το παλαιότερο σωζόμενο δείγμα οθωμανικής αρχιτεκτονικής στην πόλη), το ανάκτορο Ιωάννη Καποδίστρια, το σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Μεσημεριανό γεύμα.
Τέλος θα πάρουμε τον δρομό της επιστροφής για Αθήνα.

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Πούλμαν
  • Συνοδός
  • ΦΠΑ
  • Ατομικά έξοδα
  • Μουσεία - Αρχαιολογικούς χώρους

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Ναύπλιο, Greece

Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας και από το κέντρο της Αθήνας στο σταθμό μέτρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι θελήσετε.
Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?
Όχι, το φαγητό στην συγκεκριμένη εκδρομή είναι ατομικά έξοδα
Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
από €20,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr

Τηλέφωνο

2294088440-6984024541