from €259,00
Ερευνα

Εκδρομή Πάσχα στην ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ

Οχρίδα, North Macedonia
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Hμερομηνία Αναχώρησης:14 - 17/4/2023

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

4ήμερη εκδρομή  στην Οχρίδα
Η Οχρίδα βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της ΠΓΔΜ, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, σε υψόμετρο 695 μέτρων. Εχει ωκεάνιο κλίμα, που μοιάζει πολύ με υγρό υποτροπικό κλίμα, καθώς η μέση θερμοκρασία του θερμότερου μήνα είναι λίγο κάτω από τους 22 °C . Ψυχρότερος μήνας είναι ο Ιανουάριος με μέση θερμοκρασία 2.5 °C ή με διακύμανση μεταξύ 6.2 °C και −1.5 °C. Ο θερμότερος μήνας είναι ο Αύγουστος με μέση διακύμανση μεταξύ 27.7 °C και 14.2 °C. Πιο βροχερός μήνας είναι ο Νοέμβριος με μέση βροχόπτωση 90.5 mm. Οι καλοκαιρινοί μήμες Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος δέχονται τις λιγότερες βροχές, γύρω στα 30 mm. Η απόλυτη ελάχιστη θερμοκρασία είναι −17.8 °C και η μέγιστη 38.5 °C.

Τιμοκατάλογος:

Δίκλινο δωμάτιο : 259,00€/άτομο

Τρίκλινο δωμάτιο: 259,00€/άτομο

Μονόκλινο δωμάτιο: 325,00€

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να περάσετε και από το γραφείο μας:

Λ.Αρτέμιδας 49, Aρτέμιδα Αττικής

*KΡΑΤΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΡΩΜΕΣ:

Γίνονται με προκαταβολή 50%/άτομο της εκδρομής για να κατοχυρωθούν οι θέσεις.

3 μέρες πριν γίνεται η εξόφληση της εκδρομής.

Ακυρώσεις μετά τις 23/3/23 τα χρήματα δεν μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή και δεν επιστρέφονται τα χρήματα.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ:

Eurobank Iban: GR11 0260 6310 0005 1020 0586 566

Εθνική Τράπεζα Iban:GR 0901101780000017800734588

Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΕΑ Ν – ΑΓΓΕΛΕΑ Δ ΟΕ.

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή από άλλη τράπεζα η επιβάρυνσή σας είναι +4€ Ως Αιτιολογία στην κατάθεση σημειώνεται το επίθετο σας και τον προορισμό δηλαδή: (ΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΧΡΙΔΑ)

Όταν ολοκληρώνετε την κατάθεση σας εάν είναι εφικτό μας αποστέλλεται το αποδεικτικό στο e-mail: [email protected]

Όλοι οι συμμετέχοντες των εκδρομών μας θα ενημερωθούν τηλεφωνικός η θα λάβουν εγγράφως sms με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης του πακέτου τους 1 ημέρα πριν την εκδρομή.

1η ημέρα : Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΑ - ΟΧΡΙΔΑ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ
1η ημέρα : Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΑ - ΟΧΡΙΔΑ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ

Αναχώρηση 05.00 π.μ από το γραφείο μας & από ομόνοια 06.00 για το ύψος της ΛΑΜΙΑ όπου θα έχουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Κατερίνη Εγνατίας οδού & Φλώρινας με ενδιάμεση στάση για γεύμα (προαιρετικά) φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό της Νίκης. Διατυπώσεις & μέσω της πόλης Μοναστηρίου (Μπίτολα σημερινή ονομασία) φτάνουμε στη γραφική λίμνη Οχρίδα , στην Στρούγκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο - δείπνο – διανυκτέρευση.τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο & Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΧΡΙΔΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
2η ημέρα : Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΧΡΙΔΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πανέμορφη πόλη της Οχρίδας που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της λίμνης. θα επισκεφτούμε την αρχαία «Λύχινδο» που βαφτίστηκε Οχρίδα (στα σλαβικά = πόλη στο λόφο). Θα θαυμάσουμε την παλιά πόλη της Οχρίδας με τα σπίτια να έχουν κόκκινες οροφές & να είναι κτισμένα στο λόφο της χερσονήσου που δεσπόζει πάνω από τη λίμνη, τη βυζαντινή εκκλησία του Άγιου Κλήμεντα, (η μονή ιδρύθηκε από τον άγιο Κλήμη της Αχρίδας, ένθερμο υπέρμαχο της ορθοδοξίας όταν ήρθε στην Οχρίδα. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στη μητρόπολη της αγίας Σοφίας (1035) με τις υπέροχες, Θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας στην παλιά πόλη της Οχρίδας στα καλντερίμια, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά κάτω από το κάστρο του τσάρου Σαμουήλ & τα μικρομάγαζα με ειδή λαϊκής τέχνης. Τα υπαίθρια καφέ , τα γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια, τα μικρά και πολλά καταστήματα, τις κομψές μπουτίκ & τις ρουστίκ ,της ταβέρνες & ψαροταβέρνες ελεύθερο χρόνο για ψώνια και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση .Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία, στον Ναό του Αγ Γεωργίου Χριστός Ανέστη!!!.επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο δείπνο, σε πλούσιο μπουφέ με εκλεκτά εδέσματα και συνοδεία μουσικής διασκέδαση. διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΑΟΥΜ
3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΑΟΥΜ

Μετά το πλούσιο πρωινό μας, μια παραλίμνια διαδρομή μας οδηγεί στον ωραιότατο βυζαντινό μοναστήρι του Όσιου Ναούμ στη νότια πλευρά της λίμνης με εκπληκτικές τοιχογραφίες κτισμένο στο 10ο αιώνα που όλη η περιοχή ήταν έδρα της ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής. Από εδώ ξεκίνησαν οι μοναχοί Κύριλλος & Μεθόδιος για να διδάξουν στους σλάβους την αλφάβητο (κυριλλικά) & τη βίβλο. Ο θρύλος θέλει την καρδιά του να ακούγεται ακόμη να χτύπα, αφουγκράζοντας κανείς προσεκτικά πάνω από τον τάφο του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα, με ζωντανή μουσική διασκέδαση. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια βόλτα με τα πόδια στην Struga στον ποταμό Drim να απολαύσουμε το καφέ μας στις πολλές καφετέριες που έχει σε όλη την έκταση του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το δείπνο διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΟΧΡΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ
4η ημέρα : ΟΧΡΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας , σας προτείνουμε μίνι κρουαζιέρα (προαιρετική) με πλοιάριο στη λίμνη Οχρίδα, την πιο βαθιά λίμνη των Βαλκανίων με προστατευόμενο υδροβιότοπο. Πρόκειται για μια φυσική, τεκτονική λίμνη που ανήκει στις παλαιότερες λίμνες του κόσμου, με ηλικία τριών εκατομμυρίων ετών. Ονομάστηκε θάλασσα του γλυκού νερού, λόγω των καταγάλανων και απόλυτα διαυγή νερών της. Μετα από την προαιρετική κρουαζιέρα μας , θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω του συνοριακού σταθμού Νίκης & Φλώρινας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ & φαγητό (προαιρετικά) φτάνοντας το βράδυ στη στην Αθήνα με τις καλύτερες εντύπωσης.

  • 4 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο Drim Htl 4* στην Στρούγκα
  • 3 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ
  • 2 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και παραδοσιακή μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση
  • 1 Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα
  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν
  • Αρχηγός - συνοδός καθ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
  • Έμπειρος ξεναγός σε όλο το ταξίδι στην Οχρίδα
  • Μετακινήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  • Ο δημοτικός φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο
  • Ποτά και αναψυκτικά
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, χώρους επίσκεψης και μουσεία, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ό,τι ρητά ΔΕΝ αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Οργανωμένη (Συγκεκριμένη Ημερομηνία)
Πολυήμερη

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Οχρίδα, North Macedonia

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 6984024541 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από το γραφείο μας στην Αρτέμιδα και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο μας λέγεται Drim Htl 4*.
Ένα μοναδικό συναίσθημα ξεκινά τη στιγμή που φτάνεις και ανακαλύπτεις έναν εντελώς νέο κόσμο που προορίζεται μόνο για σένα.
Το Hotel Drim βρίσκεται στη λίμνη της Οχρίδας και στον ποταμό μαύρο Drim, στην καρδιά της πόλης της Στρούγκα, και διαθέτει 196 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια και 4 διαμερίσματα. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε εδώ για διακοπές, διακοπές, σεμινάρια, εκδηλώσεις, είμαστε εδώ για να κάνουμε τα όνειρα και τις προσδοκίες σας πραγματικότητα.
Καλώς ήρθατε και ελάτε μαζί μας σε μια μοναδική εμπειρία.
από €259,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr

Τηλέφωνο

2294088440-6984024541