from €25,00
Ερευνα

Έλα μια βόλτα στην Θεατρική παράσταση στο Θέατρο Άλσος <Έληξε>

Θέατρο Άλσος, Evelpidon, Athens, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

35 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

Καλύτερες στιγμές

  • Έλα μια Βόλτα > Ο Tάκης Ζαχαράτος στο Θέατρο Άλσος
  • 20 μοναδικές παραστάσεις

Πρόγραμμα εκδρομής
Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση από τα γραφεία μας το απόγευμα για το θέατρο Άλσος.Η θεατρική παράσταση ξεκινάει στις 09.00 μ.μ. Μόλις τελειώσει το θέατρο θα επιβιβαστούμε ξανά στο πούλμαν για τον δρόμο της επιστροφής στα γραφεία μας.

Σημειώσεις
Σημειώσεις

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.
Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Λίγα λόγια για την θεατρική παράσταση
Λίγα λόγια για την θεατρική παράσταση

Απόλυτος showman, χαρισματικός perfomer ο Τάκης Ζαχαράτος, έρχεται στο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως, για είκοσι μοναδικές παραστάσεις...
Λάμψη, γοητεία, ευφυΐα και ταλέντο είναι ο εκρηκτικός συνδυασμός για τον Τάκη Ζαχαράτο, ένα καλλιτέχνη που κάθε εμφάνισή του γίνεται γεγονός.
Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος, θα γράψει τη δική του στορία αυτό το καλοκαίρι.
Μετά τα συνεχή soldout στο Παλλάς, έρχεται με κέφι και μπρίο, για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά Κορονοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται από την επικαιρότητα.
Δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο…. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλλιτέχνη του δικού του ταλέντου; Πολιτική, τηλεοπτική και καλλιτεχνική σάτιρα μπαίνουν στο στόχαστρο προς τέρψιν όλων μας.
Για να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια παρέα που θα γελάσει θα τραγουδήσει και θα διασκεδάσει χωρίς όρια.
Και γιατί όχι να ξορκίσουμε τον κορονοϊό, με την εθνική κορονοϊονοσακατεύτρα, την μπιμπελόγατα και το καψουροθήλυκο, την Μύριαμ Απλού που εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα της, το όνειρο και τη φαντασίωση για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας γονατιστή τον ‘Ύμνο του Χαρδαλιά’.
Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές.

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Τα εισιτήρια του θεάτρου σε θέσεις Γ' ζώνη
  • Ότι αναφέρεται προαιρετικά στο πρόγραμμα
  • Ατομικά έξοδα

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Θέατρο Άλσος, Evelpidon, Athens, Greece

Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στην Αρτέμιδα και Χαλάνδρι, και από το κέντρο της Αθήνας στο σταθμό μέτρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?
Όχι, το φαγητό στην συγκεκριμένη εκδρομή είναι ατομικά έξοδα
Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Τι γίνεται σε περίπτωση ακυρώσεις?
Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).
Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €25,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr