from €625,00 €545,00
Ερευνα

Αεροπορική εκδρομή Σαν Σαμπεστίαν και Βαρκελώνη

Σαν Σεμπάστιαν, Spain
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

43 άτομα

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Αεροπορική εκδρομή Σαν σαμπεστίαν και Βαρκελώνη
Ένα εμπνευσμένο ταξίδι, σχεδιασμένο για τους λάτρεις του καλού κρασιού και της γαστρονομίας, για τους ταξιδιώτες που αγαπούν τα ταξίδια αντιθέσεων σε κουλτούρα, αρχιτεκτονική και χρώματα. Γνωρίζουμε τη μαγική χώρα των Βάσκων, και συγκεκριμένα, το αισθαντικό Μπιλμπάο με το μουσείο Guggenheim, την ιστορική Γκερνίκα και την Παμπλόνα, διάσημη για το έθιμο των ελεύθερων ταυρομαχιών στα σοκάκια της πόλης.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_tta_tabs style=”modern” color=”blue” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος Early booking” tab_id=”1632812349783-03339c57-4ec1″][vc_column_text]Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*(Hotel Ilunion Romareda στη Σαραγόσα, Hotel Ilunion San Sebastian, Hotel NH Sants Barcelona) ή παρόμοια.

Δίκλινο Δωμάτιο: 545,00€
Μονόκλινο Δωμάτιο: 745,00€
Παιδικό (μέχρι 12 ετών): 495,00€
Φόροι αεροδρομίων & checkpoints: 195,00€[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος μέτα Early booking” tab_id=”1632812551475-50ecbcb6-e62e”][vc_column_text]Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*(Hotel Ilunion Romareda στη Σαραγόσα, Hotel Ilunion San Sebastian, Hotel NH Sants Barcelona) ή παρόμοια.

Δίκλινο Δωμάτιο: 625,00€
Μονόκλινο Δωμάτιο: 825,00€
Παιδικό (μέχρι 12 ετών): 575,00€
Φόροι αεροδρομίων & checkpoints: 195,00€[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Αεροπορική εκδρομή Σαν Σαμπεστίαν και Βαρκελώνη
Αεροπορική εκδρομή Σαν Σαμπεστίαν και Βαρκελώνη Αεροπορική εκδρομή Σαν Σαμπεστίαν και Βαρκελώνη

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Αεροπορική εκδρομή Σαν Σαμπεστίαν και Βαρκελώνη
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Βαρκελώνη, Σαραγόσα, Παμπλόνα, Μπιλμπάο, Σαν Σεμπαστιάν, Γκερνίκα
  • Ταξίδι έμπνευσης, πλούσιων εικόνων και αντιθέσεων.
  • Με διαμονή στο κέντρο του ειδυλλιακού Σαν Σεμπαστιάν και επισκέψεις σε Παμπλόνα, Γκερνίκα και Σαραγόσα!
  • Με διαμονή στο κέντρο της Βαρκελώνης!

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για το ομορφότερο θέρετρο της Χώρας των Βάσκων, το Σαν Σεμπαστιάν, μέσω Βαρκελώνης. Το Σαν Σεμπαστιάν ή Ντονόστια στην γλώσσα των Βάσκων, είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Γκιπούθκοα της αυτόνομης Χώρας των Βάσκων. Χαρακτηρίζεται ως η βασίλισσα της Χώρας των Βάσκων, λιμάνι της Ισπανίας με σημαντική αλιεία, μοντέρνο τουριστικό θέρετρο και διάσημο για τη κουζίνα της. Στο Σαν Σεμπαστιάν αναλογούν τα περισσότερα εστιατόρια/μπαρ, ανά κάτοικο στο κόσμο. Το Σαν Σεμπαστιάν ιδρύθηκε το 1524 και η παλαιά πόλη στηρίζεται σε έναν αμμώδη ισθμό που συνδέει την ηπειρωτική χώρα με το δύσκολο και απότομο λόφο του Ουρχέλ, το οποίο περιβάλλεται από το φρούριο Mότα του 16ου αιώνα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ (ξενάγηση πόλης)
2η μέρα: ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ (ξενάγηση πόλης)

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα πραγματοποιήσουμε την ξενάγηση μας στην ίσως ομορφότερη πόλη της Ισπανίας. Στην πανοραμική περιήγηση θα διασχίσουμε την Καινούργια Λεωφόρο, την ολοκαίνουρια προκυμαία που αγκαλιάζει τον λόφο Ουρχέλ και αποτελεί μια από τις ωραιότερες βόλτες, με θέα τη διάσημη παραλία La Concha (Λα Κόντσα). Θα περιπλανηθούμε στα στενά γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης ( Parte Vieja) για να θαυμάσουμε παλιά κτίρια γοτθικού ρυθμού που σήμερα φιλοξενούν παραδοσιακά μπαρ και εστιατόρια, που σφύζουν από ζωή όλη μέρα. Θα καταλήξουμε στην Calle Mayor (μεγάλο δρόμο) για να δούμε τον Καθεδρικό Ναό σε νεογοτθικό ρυθμό και τα υπέροχα βιτρό και στη συνέχεια θα δούμε την μπαρόκ εκκλησία της Σάντα Μαρία Κόρο. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την γαστρονομική πανδαισία της πόλης σε κάθε γωνιά του ιστορικού κέντρου και τον παράκτιο περίπατο κατά μήκος της La concha. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΚΕΡΝΙΚΑ – ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ
3η μέρα: ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΚΕΡΝΙΚΑ – ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Μπιλμπάο, όπου και θα πραγματοποιήσουμε την πανοραμική μας ξενάγηση. Θα δούμε την αψιδωτή Πλάθα Νουέβα (Καινούργια Πλατεία), το εντυπωσιακό Θέατρο Αριάγα, την γέφυρα Αρενάλ, τον Καθεδρικό Ναό, η Γκραν Βία (Μεγάλη Οδός) με τα κομψά καταστήματα, και τέλος το εντυπωσιακό κτίριο που στεγάζει το περίφημο Μουσείο Γιουγκενχάιμ. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και μία βόλτα στην πανέμορφη βασκική πόλη, λίγο πριν αναχωρήσουμε για την ιστορική Γκερνίκα. Συμβολικά, είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της διαχρονικής της θέσης ως σημείο σύγκλισης του Συμβουλίου της Βισκαΐας από τον μεσαίωνα μέχρι σήμερα γύρω από το Δέντρο της Γκερνίκα, σύμβολο των βασκικών νόμων και ελευθεριών και του βομβαρδισμού της κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου από τη Λεγεώνα Κόνδρο τον Απρίλιο του 1937, γεγονός που ενέπνευσε τον ομώνυμο πίνακα του Πάμπλο Πικάσο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Σαν Σεμπαστιάν αργά το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ - ΠΑΜΠΛΟΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
4η μέρα: ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ - ΠΑΜΠΛΟΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον τελευταίο σταθμό του ταξιδιού μας, την πανέμορφη Βαρκελώνη. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την Παμπλόνα ή Ιρούνια, πρωτεύουσα της επαρχίας Ναβάρα. Η πόλη είναι γνωστή για το Φεστιβάλ του Σαν Φερμίν, με την παράδοση να ελευθερώνουν τους ταύρους και να τρέχουν στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης. Σύντομη πανοραμική περιήγηση και αναχώρηση για την πόλη της Σαραγόσα. Στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε την επιβλητική εκκλησία, Βασιλική της Πιλάρ, και τον Καθεδρικό Ναό Λα Σέο, που έχουν ανακηρυχτεί από την Unesco Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Βαρκελώνη. Με την άφιξη μας στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Για το ελεύθερο βράδυ, σας προτείνουμε να κάντε τη βόλτα σας στο γνωστό πεζόδρομο Ράμπλα και την περιοχή της Μπαρτσελονέτα στο λιμάνι. Περιπλανηθείτε μέσα στα στενά την γοτθικής συνοικίας με τα πολλά καταστήματα και απολαύστε το ποτό ή την μπίρα σας με τάπας σε ένα από τα πολλά μπαρ στη γραφική Πλάθα Ρεάλ. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ξενάγηση πόλης)
5η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ξενάγηση πόλης)

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης από την Πλατεία Ισπανίας με το «Μαγικό Σιντριβάνι», και θα ανηφορήσουμε στον λόφο Μονζουίκ, όπου βρίσκεται το Ισπανικό Χωριό, μια μικρογραφία χαρακτηριστικής ισπανικής αρχιτεκτονικής. Εδώ βρίσκονται και οι περισσότερες από τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν το 1992. Στη συνέχεια, θα κατηφορίσουμε στο λιμάνι της πόλης, όπου δεσπόζει το μνημείο του Χριστόφορου Κολόμβου, θα διασχίσουμε τη διάσημη πεζοδρομημένη λεωφόρο Ράμπλα και θα καταλήξουμε στην Πλατεία της Καταλονίας, για να περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης, όπου δεσπόζει ο γοτθικός Καθεδρικός Ναός του Τιμίου Σταυρού και της Αγίας Ευλαλίας, και θα καταλήξουμε στην παραλία Μπαρτσελονέτα και στο Ολυμπιακό Χωριό. Τέλος, θα επισκεφτούμε την αντισυμβατική εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (της Ιεράς Οικογένειας), έργο του μοντερνιστή Καταλανού αρχιτέκτονα Αντόνιο Γκαουντί. Στην υπόλοιπη ελεύθερη μέρα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ενυδρείο, ένα από τα πιο σημαντικά της Ευρώπης, ή το Μουσείο Πικάσο, ή το Μουσείο του Χουάν Μιρό και περπατήστε στην Πασέο Ντε Γκράθιας, τον ωραιότερο δρόμο της Βαρκελώνης και φωτογραφίστε τα απίστευτα κτίρια του Αντόνιο Γκαουντί, την Πεδρέρα και Κάσα Μπατλό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

6η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΑΘΗΝΑ
6η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για να τον εκμεταλλευτείτε όπως επιθυμείτε στην πανέμορφη πόλη της Καταλονίας. Αργά το μεσημέρι συγκέντρωση και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα με τις ωραιότερες αναμνήσεις.

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα - Σαν Σεμπαστιάν - Βαρκελώνη - Αθήνα με την Vueling.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διαμονή σε κεντρικά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (Hotel Ilunion San Sebastian, Hotel NH Sants Barcelona) ή παρόμοια.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
  • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων, checkpoints & δημοτικοί φόροι(195€).
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Αγγλικά
Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Σαν Σεμπάστιαν, Spain

Γεύματα (Θα τρώω στο ξενοδοχείο?)
Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά.
Περιλαμβάνει Μεταφορές?
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Πτήσεις ( Με ποια εταιρεία και τι ώρες θα ταξιδέψω?)
Αναχώρηση: Αθήνα – Βαρκελώνη 11.55 – 14.05 & Βαρκελώνη – Σαν Σεμπαστιάν 16.35 – 17.50
Eπιστροφή:Βαρκελώνη – Αθήνα 17.40 – 21.35
Με την αεροπορική εταιρία Vueling
Πια είναι τα ξενοδοχεία που θα μείνουμε στη συγκεκριμένη εκδρομή?
Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*(Hotel Ilunion Romareda στη Σαραγόσα, Hotel Ilunion San Sebastian, Hotel NH Sants Barcelona) ή παρόμοια.
Πως μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

- €80,00
από €625,00 €545,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr