from €79,00
Ερευνα

Διήμερη εκδρομή τα Θεοφάνια στην Λευκάδα

Λευκάδα, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Έληξε

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

43 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Διήμερη εκδρομή τα Θεοφάνια στην Λευκάδα[/vc_column_text][vc_tta_tabs][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος Early Booking” tab_id=”1637342889550-85b1878c-fdd8″][vc_column_text]Δίκλινο€ 79,00€
Τρίκλινο€ 75,00€
Μονόκλινο€ 115,00€
Παιδί: Από 0 έως 4 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των Γονέων
Από 5 έως 11 ετών 40,00€ στο δωμάτιο των Γονέων[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος μετά από Early Booking” tab_id=”1637342889576-7b5ff059-a073″][vc_column_text]Δίκλινο€ 89,00€
Τρίκλινο€ 85,00€
Μονόκλινο€ 125,00€
Παιδί: Από 0 έως 2 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των Γονέων
Από 3 έως 11 ετών 50,00€ στο δωμάτιο των Γονέων[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Διήμερη εκδρομή τα Θεοφάνια στην Λευκάδα
Διήμερη εκδρομή τα Θεοφάνια στην Λευκάδα Διήμερη εκδρομή τα Θεοφάνια στην Λευκάδα

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Διήμερη εκδρομή τα Θεοφάνια στην Λευκάδα
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Λευκάδα - Παναγία Φανερωμένη - Νύδρι
  • ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ!!

1 Ημέρα
1 Ημέρα

Αναχώρηση στις 08.00 π.μ από το γραφείο μας με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό για καφέ. Συνεχίζουμε για Ρίο – Αντίρριο. Στη συνέχεια για το καταπράσινο νησί του Ιονίου την Λευκάδα, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης που αποτελεί το θρησκευτικό κέντρο της Λευκάδας με μοναδική θέα στη γύρω περιοχή. Στην συνέχεια στην πόλη της Λευκάδας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας LEFKAS στην πόλη της Λευκάδας ελεύθερη να περιηγηθούμε στα τουριστικά μαγαζάκια - πλακόστρωτα σοκάκια οπού θα κάνουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

2 Ημέρα
2 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνοςστην πόλη για να παρακολουθήσουμε την παραδοσιακή τελετή του αγιασμού των υδάτων ,την ημέρα των Θεοφανίων, τη στιγμή που ο μητροπολίτης ρίχνει τον σταυρό στα κρύα νερά της θάλασσας, δεκάδες Λευκαδίτες, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας, βουτούν στη θάλασσα πορτοκάλια, τα οποία στη συνέχεια παίρνουν και κρατούν στο σπίτι τους για ολόκληρο τον χρόνο, χωρίς αυτά να σαπίζουν! Αυτό το έθιμο, το οποίο διατηρείται αναλλοίωτο στον χρόνο, εκτιμάται ότι έχει τις ρίζες του στην εποχή της Ενετοκρατίας, όταν οι γαιοκτήμονες βουτούσαν τα πορτοκάλια στο νερό του υδραγωγείου για να πάει καλά η σοδειά τους. Μετά την τελετή αναχωρούμε για το Νυδρί, το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο, χτισμένο κατά μήκος της παραλίας. (Προαιρετική μίνι κρουαζιέρα έξοδα ατομικά), επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ένα σύμπλεγμα από πολλά καταπράσινα νησάκια. Το Μαδούρι με το νεοκλασικό του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και τον Σκορπιό, το ιδιωτικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση. Προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο HOTEL LEFKAS
  • 1 πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • Εισιτήριο εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Αναψυκτικά και ποτά
  • Ο φόρος διαμονής του ξενοδοχείου ο οποίος βάση Νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απ' ευθείας

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Λευκάδα, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο μας λέγεται Lefkas Hotel 3*.
Το Hotel Lefkas βρίσκεται στην είσοδο της πόλης της Λευκάδας, μόλις 700μ. από την μεγαλύτερη παραλία του νησιού. Προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν ασύρματο internet σε όλους τους χώρους.
Το πρόσφατα ανακαινισμένο 3 αστέρων ξενοδοχείο διαθέτει 100 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες. Όλες οι μονάδες είναι κλιματιζόμενες και εξοπλισμένες με τηλεόραση και ψυγείο. Ορισμένα δωμάτια ανοίγουν σε μπαλκόνι με θέα στην παραλία.
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει ελληνικά πιάτα, ενώ στο μπαρ θα απολαύσετε χυμούς, καφέ και κοκτέιλ, από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.
Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φαγητό?
Βεβαίως 1 Πρωινό σε μπουφέ

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €79,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr