from €17,00
Το Βιβλίο Τώρα

Μονοήμερη εκδρομή στο πανέμορφο Ναύπλιο και παράλια Καραθώνας

Created with Sketch. Ναύπλιο, Greece
Δεν Εκτίμησε

Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 29/05/2022

Περιοδεία Τύπου

Συγκεκριμένη Περιοδεία

Το Μέγεθος Της Ομάδας

50 ανθρώπους

Γλώσσες

Ελληνικά

Επισκόπηση

Ενήλικας: 17,00€
Φοιτητές και Άνεργοι: 15,00€

Μονοήμερη εκδρομή στο πανέμορφο Ναύπλιο και παράλια Καραθώνας
Αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθούμε:

Μπούρτζη: Το Μπούρτζι η καστέλι από την ιστορία  αποτελεί  μια θαλάσσια μικρή νήσο απέναντι από το Ναύπλιο . Το αξιοθαύμαστο αυτό κάστρο αποτελεί δημιουργία των Ένετων το 1473 ενώ η ιστορία του συνεχίζει να είναι μοναδική διότι παίζει και καταλυτικό ρόλο ιστορικά και την μεγάλη μας επανάσταση το 1821 !!!
Παλαμήδι:  Το Παλαμήδι  Είναι το διαμάντι του Ναυπλίου διότι πέρα από την μοναδική θέα που συνεπαίρνει όποιον την δει , αποτελεί  και κόσμημα της ελληνικής  μας ιστορίας ! Το μοναδικό αυτό φρούριο κατασκευάστηκε  το  1687 ,ο λόφος του έχει υψόμετρο 216 μέτρα και τα σκαλιά τα οποία θα πρέπει να ανέβουμε είναι μόλις 857 και όχι 999 όπως αναγράφετε στα ιστορικά βιβλία.
Αρχαιολογικό μουσείο Ναυπλίου: Το αρχαιολογικό μουσείο Ναυπλίου αποτελεί ένα μοναδικό οικοδόμημα που κτίστηκε το 1713  και εδρεύει στην Δυτική πλευρά της πλατείας Συντάγματος στο Ναύπλιο. Στου μουσείο μπορείτε να θαυμάσετε εκθέματα από την πρώιμη εποχή του χαλκού και να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο της ιστορίας μας.
Πλατεία Συντάγματος: Η Πλατεία Συντάγματος αποτελεί την ιστορικότερη πλατεία του Ναυπλίου από το 1540. Η αρχική  της ονομασία ήταν πλατεία του Πλατάνου  διότι ένας μεγάλος πλάτανος σκέπαζε με την σκιά του την τοποθεσία που αγόρευαν οι πολιτικοί του τόπου.

Η παραλία Καραθώνα βρίσκεται περίπου τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο, ανατολικά του κάστρου του Παλαμηδίου. Τα πολλά χιλιόμετρα αμμουδιάς σε συνδυασμό με τους ευκάλυπτους την καθιστούν την νούμερο ένα παραλία.

Η Καραθώνα βρίσκεται τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο γεγονός που καθιστά αναγκαία την ύπαρξη ιδιωτικού μεταφορικού μέσου ή ενοικιαζόμενα οχήματα (αυτοκίνητο / μηχανή) ή το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που διαθέτει πολλά δρομολόγια από και προς την Καραθώνα την καλοκαιρινή περίοδο.

Τέλος έχοντας στο μυαλό μας και τους τολμηρούς υπάρχει και η λύση της μεγάλης βόλτας με τα πόδια ή ποδήλατο κάνοντας το “Γύρο της Αρβανιτιάς”.

Δείτε Περισσότερα

HIGHLIGHTS

  • Μονοήμερη απόδραση στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος
  • Ένας κοντινός ξεκούραστος πανέμορφος προορισμός
  • Ημερήσια εκδρομή τον Δεκαπενταύγουστο

Δρομολόγιο

Πρόγραμμα εκδρομής
Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση 8:00 π.μ από τα γραφεία μας και από Όμονοια στις 08.30 π.μ για Ναύπλιο- παραλία Καραθώνα με μικρή στάση μισής ώρας για καφεδάκι στον ΙΣΘΜΟ. Το πρώτο μέρος που θα επισκεφθούμε είναι η παραλία του Καραθώνα για να απολαύσουμε το μπάνιο μας - το καφεδάκι ή ουζάκι μας (προαιρετικό).Στην συνέχεια θα μεταβούμε στο όμορφο Ναύπλιο για βόλτα και το μεσημεριανό μας γεύμα. Τέλος μετά από την πανέμορφη μονοήμερη εκδρομή μας θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθηνά με μικρή στάση για καφέ.

Συμπεριλαμβάνονται/Εξαιρούνται

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Εισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Ότι αναφέρεται προαιρετικά στο πρόγραμμα

Διάρκεια

Ημερήσια
Οργανωμένη (Συγκεκριμένη Ημερομηνία)

Γλώσσα

Ελληνικά

Περιοδεία του Καταλύματος

Created with Sketch. Ναύπλιο, Greece

Συχνές ερωτήσεις

Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στην Αρτέμιδα και Χαλάνδρι, και από το κέντρο της Αθήνας στο σταθμό μέτρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι θελήσετε.
Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?
Όχι, το φαγητό στην συγκεκριμένη εκδρομή είναι ατομικά έξοδα
Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Created with Sketch.
από €17,00

Έρευνα

Θα μπορούσε επίσης να αρέσει