from €225,00
Ερευνα

Τετραήμερη εκδρομή στην Νάξο <Έληξε>

Νάξος, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

42 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Τετραήμερη εκδρομή στην Νάξο
Τετραήμερη εκδρομή στην Νάξο Τετραήμερη εκδρομή στην Νάξο

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”sky” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος Early Booking έως 04/07/21″ tab_id=”1623402415439-6ea99f61-58d0″][vc_column_text]Δίκλινο δωμάτιο:225,00€
Τρίκλινο δωμάτιο:215,00€
Μονόκλινο δωμάτιο:295,00€
Παιδιά: Από 1εως 5 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων
Από 6 έως 12 ετών 125,00€ στο δωμάτιο των γονέων[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος μετά από Early Booking” tab_id=”1623403632869-e40b42ad-2ade”][vc_column_text]Δίκλινο δωμάτιο:245,00€
Τρίκλινο δωμάτιο:235,00€
Μονόκλινο δωμάτιο:315,00€
Παιδιά: Από 1εως 5 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων
Από 6 έως 12 ετών 145,00€ στο δωμάτιο των γονέων[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Τετραήμερη εκδρομή στην Νάξο
Η Νάξος
είναι ένας προορισμός που ενδείκνυται για όσους θέλουν να συνδυάσουν ξεκούραστες διακοπές με πολλές δραστηριότητες και βραδινή διασκέδαση. Χάρη στη μακρά ιστορία και τη γεωμορφολογία του νησιού, η Νάξος προσφέρει αναρίθμητες επιλογές στους επισκέπτες: πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία, θαλάσσια σπορ, εστιατόρια και εκλεκτά τοπικά προϊόντα! Η Χώρα της Νάξου με τη φημισμένη «Πορτάρα», το Ενετικό κάστρο και τα μοναδικής ομορφιάς αρχοντικά της, αποτελεί ιδανική αφετηρία για τις περιπλανήσεις έλα μαζί μας και θα τα ζήσεις.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Τετραήμερη εκδρομή στην Νάξο
  • Νάξος Το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων που τα συνδυάζει όλα!

1 Ημέρα
1 Ημέρα

Αναχώρηση το πρωί από Ομόνοια 06.00 π.μ από το γραφείο μας στις 06:30π.μ για το λιμάνι της Ραφήνας , επιβίβαση στο πλοίο και σαλπάρουμε για την πανέμορφη ΝΑΞΟ! Όπου βρίσκετε στη καρδιά του Αιγαίου, είναι ένα νησί με μεγάλη ιστορία και έντονη παρουσία στην δημιουργία του ελληνικού πολιτισμού. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ποιο όμορφο παραλιακό τουριστικό θέρετρο στον Άγιο Προκόπιο, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας στο πολυτελές NAXOS PALACE 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά σας προτείνουμε μια βόλτα στην χώρα, για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα θα την δούμε φωταγωγημένη, ελεύθερο χρόνο για ποτό η φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, Διανυκτέρευση.

2 Ημέρα
2 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για να περιηγηθούμε το νησί και να δούμε κάποια από τα όμορφα χωριά του. Θα ακολουθήσουμε νότιο-ανατολική διαδρομή προς την εύφορη περιοχή της Τραγαίας που κατοικείται από την αρχαιότητα και θα δούμε το Χαλκί, το Φιλότι από τα ωραιότερα χωριά και το μεγαλύτερο της Νάξου, όπου θα έχουμε μικρή στάση να δούμε την εκκλησία της Παναγίας της Φιλιώτισσας και να βγάλουμε φωτογραφίες. Συνεχίζουμε για Απείρανθο φημισμένο ορεινό κεφαλοχώρι της Ανατολικής Νάξου που ξεχωρίζει για το παραδοσιακό χρώμα που διατηρείτε σχεδόν ανέπαφο από την περίοδο της Ενετοκρατίας. Γραφικά σοκάκια, αρχοντικά, πλατείες με καφενεία. Θα έχουμε μιάμιση ώρα στην διάθεσή μας να το εξερευνήσουμε και να πιούμε καφέ ή τσιπουράκι. Συνεχίζουμε διασχίζοντας εσωτερικά το νησί περνώντας από το κεφαλοχώρι του Κόρωνα για να βρεθούμε το μεσημέρι στο Βόρειο – Ανατολικό άκρο του νησιού στον Απόλλωνα όπου θα δούμε έναν από τους περίφημους Κούρους, άγαλμα κολοσσιαίου μεγέθους που βρέθηκε στη θέση που λαξεύτηκε. Εδώ θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και φαγητό στις ταβέρνες της παραλίας. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξεν/χείο μας. Βράδυ ελεύθερο. Διαν/ση.

3 Ημέρα
3 Ημέρα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για τους Μέλανες όπου θα δούμε έναν ακόμη κούρο στη θέση Φλερά όπου λαξεύτηκε και πολλούς Πύργους των φεουδαρχών και αρχόντων της περιόδου της Ενετοκρατίας. Στη συνέχεια θα βρεθούμε σε ένα ακόμη όμορφο χωριό με παράδοση στην υφαντική , την Μονή που οφείλει το όνομα του στην μονή που ήταν στο σημείο που σήμερα βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας της Δροσιανής. Θα κάνουμε τη βόλτα μας, θα δούμε το εκθετήριο του γυναικείου συνεταιρισμού και θα πιούμε καφεδάκι. Στη συνέχεια μπάνιο και φαγητό στην φημισμένη παραλία της Αγίας Άννας. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας, ξεκούραση και το βράδυ βόλτα στην Χώρα. Διαν/ση

4 Ημέρα
4 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας, και χαλαρά να το απολαύσουμε, θα αναχωρήσουμε για την χώρα για να επισκεφθούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, όπως το ΚΑΣΤΡΟ , Κατασκευάστηκε από τον Ενετό Μάρκο Σανούδο ο οποίος το 1207 μ.Χ. κατέλαβε μαζί με τους συντρόφους του 17 νησιά του Αιγαίου, ανακηρύχθηκε δούκας και όρισε ως έδρα του δουκάτου τη Νάξο. Η φυσική ακρόπολη που σχηματίζει ο χαμηλός λόφος δίπλα στο λιμάνι της Νάξου θεωρήθηκε από τον Σανούδο το κατάλληλο μέρος για την ίδρυση της μεσαιωνικής πόλης της Νάξου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την ΠΟΡΤΑΡΑ, το σήμα κατατεθέν του νησιού. Η Πορτάρα, η μεγάλη μαρμάρινη πύλη που στέκεται ψηλά στη νησίδα Παλάτια, που σήμερα είναι ενωμένη με τη Χώρα της Νάξου, είναι ό,τι απέμεινε από το ναό του Απόλλωνα ο οποίος ξεκίνησε να χτίζεται τον 6ο-7ο αιώνα π.Χ. και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στη συνέχεια ελεύθερο χρόνο για τις τελευταίες βόλτες και αγορές παραδοσιακών προϊόντων (τυριά, λικέρ κίτρο, γλυκά του κουταλιού) για τα οποία φημίζεται το νησί, μεσημεριανό γεύμα. Στις 16.00 συγκέντρωση στο λιμάνι για να επιβιβαστούμε στο πλοίο για στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

  • Η μεταφορά και οι περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα - Νάξος - Ραφήνα σε οικονομική θέση
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΝΑΧΟS PALACΕ 4*
  • 3 πρωινά σε μπουφέ
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φόρος διαμονής του ξενοδοχείου
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικά

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Νάξος, Greece

Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?
3 πρωινά σε μπουφέ
Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στην Αρτέμιδα και Χαλάνδρι, και από το κέντρο της Αθήνας στο σταθμό μέτρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι θελήσετε.
Σε πιο ξενοδοχείο θα μείνουμε στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Το ξενοδοχείο λέγεται ΝΑΧΟS PALACΕ 4*
To ξενοδοχείο Naxos Palace είναι ένα τετράστερο ξενοδοχείο στη Νάξο, το οποίο λειτουργεί από το 2005 και έχει κτιστεί με σεβασμό στο περιβάλλον.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το ξενοδοχείο Naxos Palace έχει κτιστεί γύρω από τους κέδρους που προϋπήρχαν, δίχως να χρειαστεί να κοπεί ούτε ένα δέντρο.
Έχει κτιστεί αμφιθεατρικά σε ένα λοφίσκο, έτσι ώστε τα περισσότερα δωμάτια να έχουν θέα στη θάλασσα.
Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Νάξο, το ξενοδοχείο Naxos Palace αποτελεί εγγύηση για υπέροχη διαμονή!

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €225,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr