from €175,00
Ερευνα

Εκδρομή Θεοφάνεια στην Καλαμάτα

Καλαμάτα, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 6-8/1/23

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Τρίημερη εκδρομή τα θεοφάνεια στην Καλαμάτα
Στην Καλαμάτα έχουμε το προνόμιο να απασχοληθούμε με ποικιλία δραστηριοτήτων όπως:
1) Η Ποδηλατάδα του Ναυαρίνου, η οποία πραγματοποιείτε στην κεντρική λεωφόρο του Ναυαρίνου, όπου έχει μήκος τεσσάρων χιλιομέτρων και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της πόλης.

2)Κάντε βόλτα στην μοναδική ομορφιά του κάστρου της Κορώνης, το οποίο δεσπόζει από την εποχή του Βυζαντίου .

3)Επισκεφθείτε την γραφική Φοινικούντα που μας θυμίζει κομμάτι των Κυκλάδων.

4)Μην παραλείψουμε να παρευρεθούμε στα καταγάλανα νερά της Πύλου, που είναι γνωστή για αρχαία μεσαιωνική αλλά και για την σύγχρονη ιστορία της.

5)Tέλος γυρίστε πίσω στο χρόνο με μια βόλτα στην Αρχαία Μεσσήνη, που η ίδρυση της πραγματοποιήθηκε το 370π.χ από τον Επαμεινώνδα μετά την νίκη των σπαρτιατών.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Τρίημερη εκδρομή τα θεοφάνεια στην Καλαμάτα
Τρίημερη εκδρομή τα Χριστούγεννα στην Καλαμάτα Εκδρομή Θεοφάνεια στην Καλαμάτα

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Τρίημερη εκδρομή τα Χριστούγεννα στην Καλαμάτα
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Καλαμάτα - Ναύπλιο - Μεθώνη - Πύλο

1 Ημέρα ( ΑΘΗΝΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ)
1 Ημέρα ( ΑΘΗΝΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

Αναχώρηση από το γραφείο μας 06.50 & 08.00 από Ομόνοια για την πόλη του Ναυπλίου, όπου θα έχουμε παραμονή για να παρακολουθήσουμε την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και τον αγιασμό των υδάτων.Μπορούμε να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης, στην πλατεία συντάγματος και να γευματίσουμε ή να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το μαγευτικό Μπούρτζι. Ύστερα θα αναχωρήσουμε γύρο 14.00 και διασχίζοντας μία διαδρομή εκπληκτικής ομορφιάς, θα καταλήξουμε στην Καλαμάτα για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, ελεύθερο χρόνο για μια περιήγηση στην πόλη στην κεντρική πλατεία όπου θα σφύζει από νυχτερινή ζωή. Έπειτα δείπνο και διανυκτέρευση.

2 Ημέρα ( ΓΙΑΛΟΒΑ - ΜΕΘΩΝΗ - ΠΥΛΟ)
2 Ημέρα ( ΓΙΑΛΟΒΑ - ΜΕΘΩΝΗ - ΠΥΛΟ)

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για μία περιήγηση νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου. Η Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στην Λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας (ή Διβάρι), όπου θα πραγματοποιήσουμε στάση για καφέ στο γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό, χτισμένο στην άκρη του Όρμου Ναυαρίνου. Ύστερα συνεχίζουμε για Μεθώνη, μία όμορφη παραλιακή κωμόπολη με μοναδικά αξιοθέατα. Στην Μεθώνη αντικρίζουμε το επιβλητικό Ενετικό κάστρο, ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου, ονομαστό για την οχυρωματική του θέση στα χρόνια του Μεσαίωνα και της Τουρκοκρατίας. Για το λόγο αυτό, πολλοί λαοί προσπάθησαν να το κατακτήσουν μέσα στους αιώνες, όπως Φράγκοι, Ενετοί και Οθωμανοί. H επίσκεψη στο κάστρο είναι Προαιρετική. Ύστερα επισκεπτόμαστε τη γραφική και γοητευτική κωμόπολη, της Πύλου. Η Πόλη είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του Ναυαρίνου όπου το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση νησιού. Η Πλατεία των Τριών Ναυάρχων αξίζει μια επίσκεψη διότι αποτελεί πολιτιστικό μέρος όπου μπορεί κανείς να δει μνημεία ως υπενθύμιση προηγούμενων μαχών όταν οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και οι Ρώσοι σκοτώθηκαν στη μάχη του Ναυαρίνου, προσφέρει επίσης τη σπάνια πολυτέλεια να χαλαρώσετε πίνοντας τον χυμό σας, κάτω από την φύση και τα πλατάνια. Εκεί θα έχουμε παραμονή για περιήγηση και μεσημεριανό γεύμα. Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο η προαιρετική έξοδο και διανυκτέρευση.

3 Ημέρα (ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΘΗΝΑ)
3 Ημέρα (ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΘΗΝΑ)

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για τον Ιερό Καθεδρικό Ναό της «Υπαπαντής του Χριστού» όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Υπαπαντής, πολιούχου της Καλαμάτας. Εκεί θα έχουμε Χρόνο για προσκύνημα προτού αναχωρήσουμε για να επισκεφτούμε το Λαογραφικό Μουσείο. Εκεί θα ταξιδέψουμε στους προηγούμενους αιώνες και θα πάρουμε μια γεύση από τις τοπικές παραδόσεις της περιοχής. Το μουσείο στεγάζεται σε ένα διώροφο αρχοντικό, το οποίο είναι χωρισμένο σε πολλές διαφορετικές ενότητες. Στη συνέχεια προαιρετικά θα επισκεφθούμε Μουσείο Ελληνικής Ενδυμασίας όπου θα έχουμε χρόνο να θαυμάσουμε μία από τις πληρέστερες συλλογές τοπικών ελληνικών ενδυμασιών σε ένα ταξίδι στην ιστορία, τον πολιτισμό και την τέχνη. Επιπλέον θα έχουμε Χρόνο ελεύθερο στην πόλη για καφέ, αγορά τοπικών προϊόντων και μεσημεριανό γεύμα. Τέλος παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με τις καλύτερες εντυπώσεις με ενδιάμεση στάση για καφέ.

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή και κλιματιζόμενα πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4*
  • 2 πρωινά σε ελεύθερο μπουφέ
  • 2 Δείπνα
  • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α
  • Εισιτήριο εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Αναψυκτίκα και ποτά
  • Ο φόρος διαμονής του ξενοδοχείου ο οποίος βάση Νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απ' ευθείας

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Καλαμάτα, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 6984024541 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από το γραφείο μας Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο λέγεται Pharae Palace 4*.
To Pharae Palace 4* βρίσκεται στη διάσημη παραλία της Καλαμάτας, σε απόσταση λίγων λεπτών από τα εμπορικά καταστήματα και το λιμάνι της πόλης. Οι κοινόχρηστοι χώροι του Pharae έχουν ευρύχωρο ντιζάιν και καλαίσθητη διακόσμηση, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα,. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα και το βουνό, επιπλωμένα μπαλκόνια και υπηρεσία δωματίου. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ένα γευστικό πρωινό από τον πλούσιο μπουφέ του Pharae Palace, θαυμάζοντας παράλληλα τη θέα στο Μεσσηνιακό Κόλπο. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν διάφορα μεσογειακά πιάτα για το δείπνο τους και να τα συνοδεύσουν με μια ευφάνταστη ποικιλία τοπικών εδεσμάτων. Χαλαρώστε και διασκεδάστε με φίλους στο ζεστό και κομψό περιβάλλον του Pharae Palace Café Bar, απολαμβάνοντας τονωτικά εξωτικά κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά ή αρωματικούς καφέδες. Η τοποθεσία του καταλύματος είναι ιδανική, καθώς απέχει λίγα λεπτά από εκλεκτά εστιατόρια, μοντέρνα υπαίθρια καφέ και μπαρ.
Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φαγητό?
Βεβαίως 2 Πρωινά σε μπουφέ , 2 Δείπνα σε μπουφέ
από €175,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr