from €155,00
Το Βιβλίο Τώρα

Τριήμερη εκδρομή στα Γιάννενα και Ζαγοροχώρια <Έληξε>

Created with Sketch. Ιωάννινα, Greece
Δεν Εκτίμησε

Διάρκεια

Περιοδεία Τύπου

Συγκεκριμένη Περιοδεία

Το Μέγεθος Της Ομάδας

35 ανθρώπους

Γλώσσες

Ελληνικά

Επισκόπηση

Τριήμερη εκδρομή στα Γιάννενα και Ζαγοροχώρια
Γιατί να πάω στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά, τα Γιάννενα είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Η λίμνη Παμβώτιδα και η μαγευτική βόλτα γύρω της, το κατοικημένο Νησί με τα σπουδαία μοναστήρια του, το Κάστρο με την ακρόπολη Ιτς Καλέ και όλη η ατμόσφαιρα που κουβαλά, την οποία ενισχύουν η ιστορία και οι θρύλοι για τον Αλή Πασά, τη Βασιλική και την κυρα-Φροσύνη είναι ήδη από μόνοι τους λόγοι αρκετοί.Για αυτόν το λόγο σας περιμένουμε να δούμε αυτά τα όμορφα μέρη μαζί.

Δίκλινο€ 135,00€
Τρίκλινο€ 135,00€
Μονόκλινο€ 195,00€
Προσοχή οι τιμές είναι κατ’άτομο!

Δίκλινο€ 155,00€
Τρίκλινο€ 155,00€
Μονόκλινο€ 215,00€
Προσοχή οι τιμές είναι κατ’άτομο!

Δείτε Περισσότερα

HIGHLIGHTS

 • Τριήμερη εκδρομή στα Γιάννενα και Ζαγοροχώρια
 • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Γιάννενα - Ζαγοροχώρια - Φαράγγι Βίκου - Μέτσοβο
 • Τα 'Γιάννενα' είναι η πιο ανερχόμενη πόλη του χειμώνα
 • Ένα δημοφιλές ταξίδι του χειμώνα

Δρομολόγιο

1 Ημέρα
1 Ημέρα

Αναχώρηση το πρωί από τα γραφεία μας, με πρώτη στάση στον ΙΣΘΜΌ για καφέ.
Συνεχίζουμε προς ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ, για την πρώτη μας επίσκεψη στα όμορφα Ιωάννινα να επισκεφθούμε το Μουσείο του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ για να θαυμάσουμε τα όμορφα κέρινα ομοιώματα.
Εν συνεχεία για ΓΙΑΝΝΕΝΑ όπου θα έχουμε παραμονή για το μεσημεριανό μας γεύμα & προαιρετική επίσκεψη στο κάστρο των Ιωαννίνων, το πιο αρχαίο βυζαντινό κάστρο, χτίστηκε το 528 μ.Χ. για να οχυρωθεί το Βυζαντινό κράτος, σύμφωνα με τα σχέδια του αυτοκράτορα Ιουστινιανού.
Στην εποχή του Αλή Πασά αποτελούσε το μεγαλύτερο διοικητικό κέντρο ολόκληρης της Ελλάδας.
Μέσα στο κάστρο, τα ελληνικά γράμματα σημείωσαν ιδιαίτερη ανάπτυξη, μεγάλοι δάσκαλοι του Γένους προσέφεραν τη διδασκαλία τους και μεγάλοι οπλαρχηγοί σπούδασαν την τέχνη του πολέμου.
Επίσης, εκεί έζησε ο Αλή Πασάς το μεγάλο του έρωτα με την κυρά-Βασιλική, εκεί ερωτεύτηκε την ερωμένη του γιου του, την κυρά-Φροσύνη.
Το κάστρο, αξιοθέατο μεγάλης ιστορικής σημασίας, αποτελείται από τέσσερα τμήματα: τον εξωτερικό περίβολο, τη Β.Δ. ακρόπολη με το Ασλάν Τζαμί, τη Ν.Α. ακρόπολη με το Ιτς Καλέ και την παλιά πόλη των Ιωαννίνων, την Καστροπολιτεία.
Μέσα στα τείχη εκτείνεται σε 200 στρέμματα περίπου και η περίμετρός του είναι 2.000 μέτρα.
Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να χαρούμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου.
Δείπνο και διανυκτέρευση.

2 Ημέρα
2 Ημέρα

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για Ζαγόρι και πρώτη στάση σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά, το όμορφο ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ.
Συνεχίζουμε για ΜΟΝOΔΕΝΔΡΙ, αντιπροσωπευτικός οικισμός του ΖΑΓΟΡΙΟΥ με λιθόστρωτα καλντερίμια και πετρόχτιστα σπίτια θα φθάσουμε στην κεντρική πλατεία του χωριού και μετά από σύντομη πεζοπορία φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της Αγ. Παρασκευής από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του Βίκου και τον παραπόταμο του Βοιδομάτη, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό.
Στη συνέχεια για ΓΙΑΝΝΕΝΑ για όσους επιθυμούν επίσκεψη στη μαγευτική λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, γνωστό και ως νησάκι της Κυρά Φροσύνης, αποτελεί τα τελευταία χρόνια πόλο έλξης για τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους των Ιωαννίνων.
Τα καραβάκια ξεκινούν από τον Μόλο και το ταξίδι μέσα στη λίμνη είναι διάρκειας μόλις 10 λεπτών. Εκεί λοιπόν είναι χτισμένος ένας γραφικός και όμορφος οικισμός, ένα από τα λίγα νησιά λίμνης που κατοικείται, με παραδοσιακά σπίτια, ταβέρνες που σερβίρουν πιάτα με χέλια, βατραχοπόδαρα και πέστροφες, αρκετά μαγαζιά με εξαίρετα προϊόντα λαϊκής τέχνης και μερικές καφετέριες στην όμορφη πλατεία του οικισμού, με πεντανόστιμα γιαννιώτικα γλυκά που περιμένουν τον τυχερό που θα τα δοκιμάσει, ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην πόλη.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
Δείπνο και Διανυκτέρευση.

3 Ημέρα
3 Ημέρα

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για το αρχοντικό κεφαλοχώρι του Μετσόβου Χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια δασωμένη αγκαλιά κάτω από τον αυχένα της Κατάρας, αυτού του σκληροτράχηλου πέτρινου όγκου της Πίνδου, το Μέτσοβο διατηρεί πεισματικά αναλλοίωτο τον παραδοσιακό του χαρακτήρα.
Υπόδειγμα ορεινού οικισμού, που σφύζει από ζωή όλες τις εποχές του χρόνου, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προαιρετική επίσκεψη στη Πινακοθήκη Ευάγγελου Αβέρωφ, όπου εκτίθενται πίνακες και γλυπτά σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών- το Μουσείο Λαϊκής Ηπειρωτικής Τέχνης και μαζί όλη τη λαογραφική ιστορία του Μετσόβου του 18ου αιώνα- την Αγία Παρασκευή (15ου αι.), τον μητροπολιτικό ναό του χωριού, με το περίτεχνο ξυλόγλυπτο τέμπλο και τα ιερά κειμήλια ανεκτίμητης αξίας.
Στη συνέχεια επιστροφή για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για φαγητό και καφέ.

Συμπεριλαμβάνονται/Εξαιρούνται

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας
 • 2 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στα Γιάννενα
 • 2 πρωινά – 2 βραδινά
 • Συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α
 • Φόρος διαμονής του ξενοδοχείου
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Εισιτήρια σε χώρους και μουσεία

Γλώσσα

Ελληνικά

Περιοδεία του Καταλύματος

Created with Sketch. Ιωάννινα, Greece

Συχνές ερωτήσεις

Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?
Βεβαίως 2 πρωινά και 2 βραδινά
Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στην Αρτέμιδα και Χαλάνδρι, και από το κέντρο της Αθήνας στο σταθμό μέτρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι θελήσετε.
Σε πιο ξενοδοχείο θα μείνουμε στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Το ξενοδοχείο λέγεται ΕPIRUS PALACE 5* στα Γιάννενα.
Το ξενοδοχείο μας στα πλαίσια ενός μεγάλου επενδυτικού έργου έχει υλοποιήσει το πρώτο στάδιο ενός πλάνου ριζικής ανακαίνισης. Η ανακαίνιση αυτή αφορά στους κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους, στα δωμάτια και τις συνεδριακές μας αίθουσες καθώς και στις εγκαταστάσεις υποδομής.
Με γνώμονα την ποιότητα στην φιλοξενία, τις νέες απαιτήσεις που καθημερινά διαμορφώνονται καθώς και τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση της περιοχής των Ιωαννίνων, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτό το έργο. Σκοπός και στόχος αποτελεί για εμάς να είμαστε εμείς που θα δρομολογήσουμε τις εξελίξεις, καλύπτοντας κάθε κενό στις ανάγκες διαμονής του σύγχρονου ταξιδιώτη που ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή, να δώσουμε μία σύγχρονη οπτική με άριστες υποδομές στη διεξαγωγή επαγγελματικών διοργανώσεων & το ιδανικό περιβάλλον για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.
Είμαστε βέβαιοι ότι με την ολοκλήρωση των έργων, θα προσφέρουμε σε όλους εσάς ένα ολοκαίνουργιο προϊόν, ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο για τα Ιωάννινα και την Ήπειρο αλλά ολόκληρη την Ελλάδα
Created with Sketch.
από €155,00

Έρευνα