from €105,00
Ερευνα

Εκδρομή Κοπή Πίτας Γραφείου Mετέωρα Τρίκαλα Μέτσοβο με SPA!

mouzaki
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 3-4/2/2024

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

___

Δίκλινο Δωμάτιο Τρίκλινο Δωμάτιο Μονόκλινο Δωμάτιο
105,00€
105,00€
135,00€
Δωρεάν
75,00€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να περάσετε και από το γραφείο μας: Λ.Αρτέμιδας 49, Aρτέμιδα Αττικής *KΡΑΤΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΡΩΜΕΣ Γίνονται με προκαταβολή 50€/άτομο της εκδρομής για να κατοχυρωθούν οι θέσεις. 3 μέρες πριν γίνεται η εξόφληση της εκδρομής. Ακυρώσεις μετά τις 20/1/23 τα χρήματα δεν μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή και δεν επιστρέφονται τα χρήματα. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ FREEDOM PASS μόνο στο γραφείο μας! ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: Eurobank Iban: GR11 0260 6310 0005 1020 0586 566 Εθνική Τράπεζα Iban:GR 0901101780000017800734588 Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΕΑ Ν – ΑΓΓΕΛΕΑ Δ ΟΕ. Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή από άλλη τράπεζα η επιβάρυνσή σας είναι +4€ Ως Αιτιολογία στην κατάθεση σημειώνεται το επίθετο σας και τον προορισμό δηλαδή: (ΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥΖΑΚΙ) Όταν ολοκληρώνετε την κατάθεση σας εάν είναι εφικτό μας αποστέλλεται το αποδεικτικό στο e-mail: [email protected] Όλοι οι συμμετέχοντες των εκδρομών μας θα ενημερωθούν τηλεφωνικός η θα λάβουν εγγράφως sms με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης του πακέτου τους 1 ημέρα πριν την εκδρομή.

1ΜΕΡΑ:(AΘΗΝΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)

Αναχώρηση από το γραφείο 06.50 & Ομόνοια 08.00πμ όπου θα κάνουμε καθ’οδόν ενδιάμεση στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για την πόλη των Τρικάλων μπορείτε να περπατήσετε δίπλα στον Ληθαίο ποταμό που είναι το στολίδι της πόλης και μπορείτε να καταλήξετε στον γνωστό πεζόδρομο με τις ομπρέλες για να βγάλετε insta-φωτογραφίες όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και βόλτα. Επιστροφή στο πολυτελές ξενοδοχείο μας Mouzaki Palace 4* τακτοποίηση και ξεκούραση και μπορούμε να χαλαρώσουμε και να χαρούμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας όπως θερμαινόμενη πισίνα,σάουνα & γυμναστήριο.To βράδυ σας περιμένουμε στο εστιατόριο για δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και συνοδεία μουσικής, στην συνέχεια θα ακολουθήσει η κοπή πίτας του γραφείου μας με πολλά πλούσια δώρα! Διανυκτέρευση.

2ΜΕΡΑ:(MEΤΕΩΡΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΑΘΗΝΑ)

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για τα Μετέωρα που αποτελούν ένα από τα εντυπωσιακότερα και πιο ιδιαίτερα γεωλογικά μνημεία όχι μόνο της Ελλάδας αλλά του κόσμου καθώς πέρα από την ιδιομορφία και ομορφιά της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων, εκεί βρίσκεται η δεύτερη μεγαλύτερη και σημαντικότερη μοναστική κοινότητα στον Ορθόδοξο Ελλαδικό χώρο. Γι’ αυτό άλλωστε έχουν χαρακτηριστεί το δεύτερο Άγιο Όρος που διατηρεί εδώ και αιώνες την θρησκευτική και μοναστική παράδοση. Εμείς θα επισκεφθούμε την μονή Αγ. Στεφάνου. Ιδρύθηκε από τον Αντώνιο Καντακουζηνό τον γιό του Δεσπότη της Ηπείρου Νικηφόρου Β΄ το 1400 μ.Χ. . Το μοναστήρι εκτός από το παρεκκλήσι του Αγίου Στεφάνου, έχει και αυτό του Αγίου Χαραλάμπους, στο οποίο φυλάσσεται και η κάρα του, η οποία θεωρείται πως γιατρεύει τις αρρώστιες, προσκύνημα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Μέτσοβο είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 1.160 μέτρων σε μια δασωμένη αγκαλιά κάτω από τον αυχένα της Κατάρας, αυτού του σκληροτράχηλου πέτρινου όγκου της Πίνδου, το Μέτσοβο διατηρεί πεισματικά αναλλοίωτο τον παραδοσιακό του χαρακτήρα. Υπόδειγμα ορεινού οικισμού, που σφύζει από ζωή όλες τις εποχές του χρόνου και είναι κτισμένο πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης Τύμφη. Στο Μέτσοβο έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα μνημεία το μοναστήρι της Θεοτόκου, κοντά στο Μετσοβίτικο ποταμό, το Λαογραφικό Μουσείο του Ιδρύματος Τοσίτσα (Αρχοντικό Τοσίτσα) , η Πινακοθήκη Αβέρωφ όπου εκτίθενται 250 πίνακες αξιόλογων ζωγράφων του 19ου και 20ου αιώνα. Θα έχουμε ελεύθερος χρόνο και προαιρετικές επισκέψεις στα παραπάνω μουσεία. Τέλος σας προτείνουμε στην πλακόστρωτη πλατεία γεύμα (έξοδα ατομικά) στα παραδοσιακά εστιατόρια με τις σούβλες. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

  • 1 Διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο MOUZAKI PALACE 4*
  • 1 πρωινό
  • 1 δείπνο με πλούσιο μπουφέ με μουσική DJ κοπή πίτας
  • Kλήρωση με πλούσια δώρα
  • Χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, χρήση σάουνας και γυμναστηρίου
  • Επιπλέον θα έχετε 10% έκπτωση στις υπηρεσίες του spa
  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν της εταιρίας μας
  • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  • Εισιτήρια σε χώρους και μουσεία
  • Ποτά - αναψυκτικά
  • Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό
  • Ο φόρος διαμονής όπου καταβάλετε στο ξενοδοχείο

Τοποθεσία περιήγησης

mouzaki
από €105,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr

Τηλέφωνο

6984024541