από 0 κριτική
Ημ/νία Αναχώρησης : Aπό 25/07/26 έως 28/07/26
Συγκεκριμένη ξενάγηση
50 άτομα
___
Αναχωρούμε για την Τετραήμερη Εκδρομή στα Κύθηρα 07.00 το πρωί από το γραφείο μας & ομόνοια, με κατεύθυνση τη Νεάπολη Λακωνίας, πραγατοποιώντας στάση για καφέ. Άφιξη στο λιμάνι της Νεάπολης και επιβίβαση στο για το μαγευτικό νησί της Αφροδίτης και του Έρωτα, τα Κύθηρα. Άφιξη στο λιμάνι του νησιού και και γνωριμία με την ην μοναδική φυσική ομορφιά του αλλά και την πλούσια ιστορία του. Ακολουθεί μεταφορά στο χωριό της Αγίας Πελαγίας και εγκατάσταση στην ξενοδοχειακή μας μονάδα Venardos Hotel 3*. Ξεκούραση και το βράδυ βόλτα και προαιρετικό δείπνο με ατομικά έξοδα σε ένα απο τα γραφικά ταβερνάκια της Αγ. Πελαγίας στην παραλία.
Πρωινό και ξεκινάμε με την γνωριμία μας με το νησί. Ξεκινάμε με επίσκεψη στο Λιβάδι με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων, με 13 τόξα και συνεχίζουμε με τη Χώρα με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το Κάστρο. Το μεσημέρι καταλήγουμε στο Καξάλι το γραφικό λιμάνι με τους δυο πανέμορφους κολπίσκους, παραμονή,για μπάνιο και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο χωριό και εμπορικό κέντρο του νησιού, τον Ποταμό. Χρόνος ελεύθερος, στην συνέχεια επιοστροφή στο ξενοδοχείο μας, προαιρετικό δείπνο και διανυκτέρευση.
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Παναγία Μυρτιδιώτισσα, το σημαντικότερο θρησκευτικό σημείο του νησιού. Αποτελεί την μεγαλύτερη μονή των Κυθήρων και η εικόνα της Παναγίας είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και απανταχού προστάτιδα των Κυθηρίων. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε τον Αβλέμονα, ίσως το πιο όμορφο χωριό των Κυθήρων, στα ανατολικά του νησιού, παραθαλάσσιο, με γραφικούς κολπίσκους, με την παραλία της Παλαιόπολης να δεσπόζει. Εκεί θα έχουμε χρόνο ελεύθερο και παραμονή, για μπάνιο και γεύμα προαιρετικά. Τέλος επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
Μετά το πρωινό θα έχουμε αναχώρηση για το λιμάνι του Διακόφτι. τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Νεάπολη, ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό γεύμα. Τελος παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, με μικρές στάσεις καθοδόν, άφιξη το βράδυ στην Αθήνα.