from €236,00
Ερευνα

Εκδρομή Χριστούγεννα Ιωάννινα Ζαγοροχώρια ”Μύλος των ξωτικών”

ιωαννινα
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 23-26/12/2023

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

___

Δίκλινο€ : 236,00€
Τρίκλινο€: 236,00€
Μονόκλινο€: 285,00€
Παιδιά από 0 έως 4 ετών δωρεάν στο δωμάτιο τον γονέων
Παιδιά από 5 έως 12 ετών 140,00€ στο δωμάτιο τον γονέων
Προσοχή οι τιμές είναι κατ’άτομο!

Tηλέφωνα Κρατήσεων: 2294088440 – 6984024541
Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να περάσετε και από το γραφείο μας:
Λ.Αρτέμιδας 49, Aρτέμιδα Αττικής

*KΡΑΤΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Γίνονται με προκαταβολή το 50%/άτομο της εκδρομής για να κατοχυρωθούν οι θέσεις.
3 μέρες πριν γίνεται η εξόφληση της εκδρομής.
Ακυρώσεις μετά τις 10/12 τα χρήματα δεν μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή και δεν επιστρέφονται τα χρήματα.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ:

Eurobank Iban: GR11 0260 6310 0005 1020 0586 566
Εθνική Τράπεζα Iban:GR 0901101780000017800734588
Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΕΑ Ν – ΑΓΓΕΛΕΑ Δ ΟΕ.
Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή από άλλη τράπεζα η επιβάρυνσή σας είναι  +4€

Ως Αιτιολογία στην κατάθεση σημειώνεται το επίθετο σας και τον προορισμό δηλαδή: (ΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ)

Όταν ολοκληρώνετε την κατάθεση σας εάν είναι εφικτό μας αποστέλλεται το αποδεικτικό στο
e-mail: [email protected]

Όλοι οι συμμετέχοντες των εκδρομών μας θα ενημερωθούν τηλεφωνικός η θα λάβουν εγγράφως sms με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης του πακέτου τους 1 ημέρα πριν την εκδρομή.

 

 

Δείτε περισσότερα

1ΜΕΡΑ:(ΑΘΗΝΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ)

Αναχώρηση από το γραφείο μας 06.50π.μ. & 08.00π.μ από Ομόνοια με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με ενδιάμεση στάση για καφέ .Στο Μπιζάνι θα επισκεφθούμε(προαιρετικά) το γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Ο Παύλος Βρέλλης εργάστηκε πολλά χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες για να στήσει αυτό το μουσείο, όπου στα 150 κέρινα ομοιώματα του αποτυπώνονται οι ιστορικοί αγώνες των Ελλήνων μέσα από μορφές που σημάδεψαν τον τόπο. Στο μουσείο εκθέτονται μορφές της προεπανάστασης αλλά και της επανάστασης. Αναφορές έχει επίσης στο Βυζάντιο, την Αρχαία Ελλάδα, την μάχη της Κρήτης και πολλά ακόμα αφιερώματα που θα σας καθηλώσουν. Όλα τα πρόσωπα (όπως επίσης τα χέρια και τα πόδια) είναι φτιαγμένα από καθαρό κερί μέλισσας ενώ τα μαλλιά, είναι τα περισσότερα από συνθετική τρίχα. Αμέσως μετά θα καταλήξουμε στην πόλη των Ιωαννίνων, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό, για όσους επιθυμούν επίσκεψη (προαιρετικό) στη μαγευτική λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, γνωστό και ως νησάκι της Κυρά Φροσύνης, αποτελεί τα τελευταία χρόνια πόλο έλξης για τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους των Ιωαννίνων. Τα καραβάκια ξεκινούν από τον Μώλο και το ταξίδι μέσα στη λίμνη είναι διάρκειας μόλις 10 λεπτών. Εκεί λοιπόν είναι χτισμένος ένας γραφικός και όμορφος οικισμός, ένα από τα λίγα νησιά λίμνης που κατοικείται, με παραδοσιακά σπίτια, ταβέρνες που σερβίρουν πιάτα με χέλια, βατραχοπόδαρα και πέστροφες, αρκετά μαγαζιά με εξαίρετα προϊόντα λαϊκής τέχνης και μερικές καφετέριες στην όμορφη πλατεία του οικισμού, με πεντανόστιμα γιαννιώτικα γλυκά που περιμένουν τον τυχερό που θα τα δοκιμάσει καθώς επίσης θα επισκεφθούμε το μουσείο του Αλή Πασά .Επιστροφή στα Γιάννενα με προαιρετική επίσκεψη στο κάστρο της πόλης που περιέχει το Φετιχέ Τζαμί, τον Τάφο του Αλή Πασά και το Βυζαντινό Μουσείο. Επίσης, θα σας συνιστούσαμε να επισκεφθείτε και το Μουσείο Αργυροτεχνίας, στο Ιτς Καλέ, στην ακρόπολη των Ιωαννίνων. Κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο ΑLEXIOS HOTEL 3*** Τακτοποίηση στα δωμάτια μας,Ξεκούραση.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

2ΜΕΡΑ:( ΚΟΝΙΤΣΑ - ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΙ - ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΒΟΙΔΟΜΑΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ)

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για την Κόνιτσα. Πρώτος σταθμός είναι το περιβαλλοντικό πάρκο "Μπουραζάνι"(έξοδα ατομικά) Εντός του Πάρκου Άγριας Ζωής υπάρχει άμεση οπτική επαφή με τα άγρια ζώα που φιλοξενούνται (ελάφια, πλατόνια, αγριοπρόβατα, αγριογούρουνα, αγρίμια της Κρήτης και ζαρκάδια) και στο ειδικά διαμορφωμένο κτίριο για την οπτικό-ακουστική περιβαλλοντική εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση ο ξεναγός του πάρκου ενημερώνει για τους βιολογικούς κύκλους των άγριων ζώων καθώς και για την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής όπου ενώνονται τα νερά του Αώου–του Βοιδομάτη –και του Σαρανταπόρου. Συνεχίζουμε για το χωριό Μολυβδοσκέπαστη, χτισμένο σε πλαγιά του όρους Μεμέρτικα στην Ελληνοαλβανική μεθόριο. Θα επισκεφθούμε την Παναγία Μολυβδοσκέπαστη, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του 7ου αιώνα που βρίσκεται σε απόσταση 400μέτρων από τα Ελληνοαλβανικά σύνορανα έχει καθολικό ναό που κληρονόμησε αυτή την ιδιαίτερη ονομασία από της μολυβένιες πλάκες που το απάρτιζαν.Συνεχίζουμε για την κωμόπολη της Κόνιτσας όπου θα έχουμε προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι Αγίου Παΐσιου όπου είναι σκαρφαλωμένο σε ένα καλντερίμι, στο κέντρο της Κόνιτσας Ιωαννίνων που έζησε από παιδί. Μόλις μπαίνεις στην περιποιημένη αυλή νιώθεις μια παράξενη γαλήνη. Μπαίνοντας κανείς στο σπίτι θα δει το χωλ, ένα μικρό καθιστικό κι ένα δωμάτιο. Εκεί κοιμόταν όλη η οικογένεια. Παντού είναι αισθητή η παρουσία του Αγίου. Τα προσωπικά του αντικείμενα σε μεταφέρουν σε ένα ταξίδι στο παρελθόν. Συνεχίζουμε τον ελεύθερο χρόνο μας ,για καφέ και φαγητό. Η περιοχή αριθμεί πολλά πέτρινα γεφύρια, ένα από αυτά είναι το γεφύρι της Κλειδωνιάβιστας (ή Βοϊδομάτη) του 1853 όπου θα θαυμάσουμε από κοντά ,στις όχθες του ποταμού Βοϊδομάτη, ο οποίος διασχίζει μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Ελλάδας, η οποία έχει χαρακτηριστεί Εθνικός Δρυμός από το 1973. Τέλος αργά το απόγευμα επιστροφή στα Γιάννενα. Δείπνο & διανυκτέρευση.

3ΜΕΡΑ:( ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ )

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Κεντρικό Ζαγόρι η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στην Ιερά Μονή Γεννήσεως της Θεοτόκου Ασπραγγέλων χτίστηκε το 1470 και βρίσκεται 23 χλμ. Βόρεια των Ιωαννίνων, σε ένα υψόμετρο 880 μέτρων που έχει ως θέα τον κάμπο της Ζίτσας. Στο χώρο του μοναστηριού θησαυρίζονται ιερά λείψανα διαφόρων αγίων, αλλά και η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας (Ασπραγγελιώτισσας), η οποία ευρέθη μετά από σεισμό το έτος 2016 στην κόγχη του Ιερού βήματος και από τότε δεν έχει παύσει να ιατρεύει πλήθος καρκινοπαθών, ενώ ακόμη έχει φέρει στη ζωή παιδιά από στείρες οικογένειες. Συνεχίζουμε για το γραφικό χωριό των ΖΑΓΟΡΙΩΝ το ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ όπου δεσπόζει η μαγευτική χαράδρα του ΒΙΚΟΥ με την μοναδική πέτρινη αρχιτεκτονική των οικημάτων, όποιος επιθυμεί μέσω μιας σύντομης πεζοπορίας μπορούμε να επισκεφτούμε την Μονή ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ όπου από το μικρό μπαλκόνι της θα δούμε με κομμένη την ανάσα το απόκοσμο θέαμα της χαράδρας του ΒΙΚΟΥ ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φαράγγια του κόσμου το οποίο συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο Γκίνες. Στο Μονοδένδρι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε καφεδάκι να περιηγηθούμε και να δοκιμάσουμε παραδοσιακές γεύσεις όπως πίτες , και άλλα τοπικά εδέσματα. Επιστροφή στην πόλη των Ιωαννίνων ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε, να κάνετε το μεσημεριανό σας γεύμα και ότι ώρα επιθυμείτε επιστρέφετε στο ξενοδοχείο ,όπου είναι μέσα στην πόλη δείπνο - Διανυκτέρευση

4ΜΕΡΑ( ΤΡΙΚΑΛΑ ''ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ'' - ΑΘΗΝΑ)

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για την γιορτινή πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα την δούμε στολισμένη και θα επισκεφθούμε το Μύλο των Ξωτικών ,το μεγαλύτερο δωρεάν χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, που κάθε χρόνο ταξιδεύει τους επισκέπτες του σε μια παραμυθένια διάσταση και από την πρώτη στιγμή και για 11 συνεχόμενα χρόνια, χαρίζει εκατομμύρια χαμόγελα, δωρεάν δράσεις και αμέτρητες εκπλήξεις. Όπου επανέρχεται, Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών.. μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό.Ένα μικρό κοριτσάκι, η Αλίκη, ενώ έπαιζε στην εξοχή με την αδερφή της είδε ένα άσπρο κουνέλι να τρέχει, φωνάζοντας πως έχει αργήσει. Η Αλίκη το ακολούθησε ως την όχθη ενός ποταμού, κι έπειτα μπήκε στη φωλιά όπου είχε μπει προηγουμένως ο Ασπροκούνελος. Όμως ανακαλύπτει πως δεν υπάρχει βαρύτητα και αιωρείται μέσα στη φωλιά. Όταν έφτασε στο δάπεδο της φωλιάς, είδε μια μικροσκοπική πόρτα που το έχει το χάρισμα να μιλάει. Θέλοντας να περάσει την πόρτα, το πόμολο τη συμβούλευσε να πιει ένα φίλτρο που θα την κάνει μικρή, ώστε να χωρέσει από την πόρτα και να βρει τον Ασπροκούνελο.Μέσα από παραμυθένιες διαδρομές συνάντησε διάφορους ήρωες, τον Καπετάν Ντόντο, τον Τρελοκαπελά, την Κάμπια, τη Βασίλισσα Ντάμα Κούπα με τα τραπουλόχαρτα φρουρούς της, τον Λαγό, τον Γάτο και πολλούς άλλους και κατέληξε στην Κουνελότρυπα, πήδηξε μέσα και βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών, όπου όλα ήταν όμορφα, χρωματιστά, στολισμένα και φωτεινά για τα Χριστούγεννα. Ο Άη Βασίλης, τα ξωτικά και όλοι οι ήρωες του πάρκου την υποδέχθηκαν με χαρά, την κέρασαν σοκολάτες και διάφορα γλυκίσματα και αποφάσισε να μείνει μαζί τους τα φετινά Χριστούγεννα και να τους αφηγηθεί τις περιπέτειες που έζησε σε αυτό το ονειρικό ταξίδι.Εμείς θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση μεσημεριανό γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της παλιάς πόλης. Τέλος θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με μια στάση για κάφε στο ύψος της Λαμίας.

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο ΑLEXIOS HOTEL 3* ΜΕΣΑ στο ΚΕΝΤΡΟ της πόλης των Ιωαννίνων!
  • Ημιδιατροφή (3 πρωινά, 3 δείπνα )
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Φόρος διαμονής του ξενοδοχείου 1,50€ την ημέρα το δωμάτιο
  • ποτά - αναψυκτικά
  • ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Εισιτήρια σε χώρους και μουσεία

Τοποθεσία περιήγησης

ιωαννινα
από €236,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr

Τηλέφωνο

2294088440-6984024541