from €195,00
Ερευνα

Εκδρομή 25η Μαρτίου στην Καστοριά Νυμφαίο Σπήλαιο Δράκου Κοζάνη

καστορια
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 23-25/3/24

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

___

  • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • KΡΑΤΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
195 260 120

 

Tηλέφωνα Κρατήσεων: 2294088440 – 6984024541
Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να περάσετε και από το γραφείο μας:
Λ.Αρτέμιδας 49, Aρτέμιδα Αττικής

Γίνονται με προκαταβολή 50% της εκδρομής για να κατοχυρωθούν οι θέσεις.
3 μέρες πριν γίνεται η εξόφληση της εκδρομής.
Ακυρώσεις μετά τις 5/3 τα χρήματα δεν μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή και δεν επιστρέφονται τα χρήματα.

Eurobank Iban: GR11 0260 6310 0005 1020 0586 566
Εθνική Τράπεζα Iban:GR 0901101780000017800734588
Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΕΑ Ν – ΑΓΓΕΛΕΑ Δ ΟΕ.
Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή από άλλη τράπεζα η επιβάρυνσή σας είναι  +4€

Ως Αιτιολογία στην κατάθεση σημειώνεται το επίθετο σας και τον προορισμό δηλαδή: (ΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΟΛΟΣ)

Όταν ολοκληρώνετε την κατάθεση σας εάν είναι εφικτό μας αποστέλλεται το αποδεικτικό στο
e-mail: [email protected]

Όλοι οι συμμετέχοντες των εκδρομών μας θα ενημερωθούν τηλεφωνικός η θα λάβουν εγγράφως sms με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης του πακέτου τους 1 ημέρα πριν την εκδρομή.

Καλύτερες στιγμές

  • ΚΑΣΤΟΡΙΑ
  • ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΑΚΟΥ
  • ΚΟΖΑΝΗ
  • ΝΥΜΦΑΙΟ
  • ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

1η Ημέρα : Αθήνα – Κοζάνη – Πτολεμαΐδα

Αναχώρηση 06:50 από το Γραφείο μας & 08:00 από Ομόνοια , με ενδιάμεση στάση για καφέ στο ύψος της Λαμίας. Έπειτα κατευθυνόμαστε στο ύψος του Κορινού για το μεσημεριανό μας γεύμα (έξοδα ατομικά) και συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την Κοζάνη. Ύστερα επίσκεψη στη Λίμνη Πολυφύτου γνωστή ως «Γέφυρα Σερβίων» ,πρόκειται για μία εντυπωσιακή γέφυρα πάνω από το ποταμό Αλιάκμονα, εκεί θα έχουμε ολιγόλεπτη στάση για φωτογραφίες. Άφιξη στη πόλη της Κοζάνης, εν συνεχεία κατευθυνόμαστε για το Ξενοδοχείο μας Hotel Pantelidis 4* για τακτοποίηση και ξεκούραση. Το Pantelidis Hotel 4* βρίσκεται σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από την Πτολεμαΐδα και διαθέτει κομψά καταλύματα . Τέλος το βράδυ σας περιμένουμε για το βραδινό δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα : Πτολεμαΐδα – Καστοριά

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τη πόλη της Καστοριάς. Στη πόλη της Καστοριάς θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε και να επισκεφθούμε ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατά της , τη Παναγία Μαυριώτισσα που χρονολογείται από τον 11ο αιώνα. Έπειτα σας προτείνουμε (προαιρετική) επίσκεψη στο Σπήλαιο Δράκου. Στο εσωτερικό του συναντάμε χερσαία και λιμναία τμήματα με εντυπωσιακό σταλακτικό διάκοσμο ,καθώς περιλαμβάνει επτά υπόγειες λίμνες, δέκα αίθουσες και πέντε διαδρόμους - σήραγγες. Η μεγάλη λίμνη του σπηλαίου βρίσκεται στη δυτική πλευρά. Τα κυριότερα οστά που εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του, είναι ο σπηλαίας άρκτου ή αρκούδας των σπηλαίων (Ursus Speleaus). Αφού ολοκληρωθεί η ξενάγησή μας στο Σπήλαιο θα έχουμε (προαιρετική) επίσκεψη στο Ενυδρείο Καστοριάς. Το ενυδρείο αποτελεί ένα από τα νεότερα στολίδια της πόλης, πρόκειται για ένα καινοτόμο και όμορφο ενυδρείο, που φιλοξενεί ψάρια και λοιπούς οργανισμούς του γλυκού νερού της Ελλάδας, αυτόχθονα, ενδημικά και ξένα. Είναι το μεγαλύτερο ενυδρείο στα Βαλκάνια. Μετά τις επισκέψεις και τις γνώσεις που θα αποκομίσουμε, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο, να περιηγηθούμε στην πόλη με τα αμφιθεατρικά κτισμένα αρχοντικά και τα γνωστά γουναράδικα Παραμονή για μεσημεριανό γεύμα και τέλος επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα : Νυμφαίο - Καλαμπάκα - Αθήνα

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Νυμφαίο (καιρού επιτρέποντος)παλαιά το αποκαλούσαν «Νιβιέστα ή Νέβεσκα» . Πρόκειται για ένα χωριό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς ,στη πλαγιά του όρους Βίτσι ,χτισμένο σε υψόμετρο 1.350 μέτρων σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον δασών και λιμνών. Τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια , τα λιθόστρωτα μονοπάτια ,τα γεφυράκια και οι περιποιημένες αυλές δημιουργούν εντυπώσεις στον επισκέπτη ότι βρίσκεται σε ένα σκηνικό παραμυθιού. Σήμα κατατεθέν του Νυμφαίο είναι το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας ( Αρκτούρου ) που κερδίζει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων. Εκεί πραγματοποιούμε στάση για καφέ και φωτογραφίες. Ύστερα παίρνουμε το δρόμο για τη πόλη της Καλαμπάκας ,εκεί θα έχουμε παραμονή για το μεσημεριανό γεύμα. Τέλος συνεχίζουμε για την Αθήνα, με ενδιάμεση στάση για καφέ.

  • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PANTELIDIS HOTEL 4*
  • 2 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ
  • 2 Δείπνα σε πλούσιο μπουφέ
  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν της εταιρίας μας
  • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  • Ποτά - αναψυκτικά
  • Εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους & μουσεία
  • Φόρος διαμονής
  • Ότι αναφέρεται προαιρετικό

Τοποθεσία περιήγησης

καστορια

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ?
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟ 6984024541 - 2294088440.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ?
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΠΑΤΑ - ΓΕΡΑΚΑΣ - ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΜΕΤΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ -ΜΕΤΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ - ΜΕΤΡΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ- ΟΜΟΝΟΙΑ(HONDOS CENTER)- ΠΑΛΙΑ ΡΕΝΟ KAI KATOΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ?
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΑΓΗΤΟ?
ΝΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ.
ΣΕ ΠΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΝΟΥΜΕ?
Το Hotel Pantelidis βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 45 στρεμμάτων, σε απόσταση 2χλμ. από την Πτολεμαΐδα. Διαθέτει κομψά καταλύματα και εξωτερική πισίνα. Οι επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν μπαρ-εστιατόριο, ιταλικό εστιατόριο και πιάνο μπαρ. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια έχουν διακόσμηση σε γήινους τόνους, ξύλινο δάπεδο και μπαλκόνι με θέα στους κήπους του καταλύματος. Καθένα προσφέρει τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, μίνι ψυγείο και επιφάνεια εργασίας. Τα ιδιωτικά μπάνια είναι εξοπλισμένα με ψηφιδωτά πλακάκια και δωρεάν προϊόντα περιποίησης Azzaro.

Σερβίρεται καθημερινά πιστοποιημένα ελληνικό πρωινό με σπιτικές μαρμελάδες, ντόπιο μέλι και τυρί φέτα, παραδοσιακές ομελέτες και σούπες, αλμυρές πίτες και τοπικά γλυκά. Το Amvrosia Bar-Restaurant σερβίρει ελληνικά και ευρωπαϊκά πιάτα για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, μαζί με ποικιλία από ποτά. Το Pizza Jovani Restaurant προσφέρει παραδοσιακή ιταλική πίτσα που ψήνεται σε χτιστό φούρνο.

Στο μεγάλο κήπο υπάρχει παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες. Παρέχονται επίσης τραπέζι πινγκ-πονγκ και 24ωρη υπηρεσία ρεσεψιόν.

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €195,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr

Τηλέφωνο

2294088440-6984024541