from €325,00
Ερευνα

6ήμερη εκδρομή στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ!!

Μυτιλήνη, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 18-23/08/2022!!

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

6 ημέρες στη πανέμορφη Μυτιλήνη γύρος νησιού

Τιμοκατάλογος:

Δίκλινο δωμάτιο : 325,00€/άτομο

Τρίκλινο δωμάτιο:  325,00€/άτομο

Μονόκλινο δωμάτιο: 410,00€

Παιδιά από 1 έως 4 ετών Δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων
Παιδιά από 5 έως 11 ετών 60% στο δωμάτιο των γονέων

1ΜΕΡΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας 16.00 & από ομόνοια 17.00 μ.μ για Πειραιά επιβίβαση στο πλοίο όπου αναχωρεί 18.00. Διανυκτέρευση εν πλω. Άφιξη στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ 05.30 π.μ.

2ΜΕΡΑ

Πρωινή άφιξη στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Επιβίβαση στο πούλμαν , όπου θα αναχωρήσουμε για την ορεινή και γραφική ΑΓΙΑΣΩ, στο Όρος ΟΛΥΜΠΟΣ. Κέντρο λαϊκής ξυλογλυπτικής και αγγειοπλαστικής , καθώς και κεντητικής τέχνης ,με την μεγαλόπρεπη εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ στην πλατεία της και το εκκλησιαστικό μουσείο. Συνεχίζουμε για το ΠΛΩΜΑΡΙ, με το ονομαστό ούζο του, είναι η μεγαλύτερη κωμόπολη του νησιού , εμπορικό και τουριστικό κέντρο θα έχουμε ελεύθερο χρόνο κάνουμε περίπατο, μπάνιο & γεύμα(έξοδα ατομικά) .Το απογευματάκι θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο τακτοποίηση & ξεκούραση. Δείπνο & Διανυκτέρευση.

3ΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τον γύρο του νησιού. Πηγαίνοντας βόρεια, από τις ανατολικές παραλίες, θα περάσουμε από την ΘΕΡΜΗ, για να φτάσουμε στην ιερά μονή των ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΙΡΗΝΗΣ, προσκύνημα στην μονή των ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΝ ΑΓΙΩΝ, θα συνεχίσουμε για να φτάσουμε στην ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ, όπου βρίσκεται η ιερά μονή του ΤΑΞΙΑΡΧΗ . Εδώ , θα ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ την θαυματουργή ανάγλυφη εικόνα του , φτιαγμένη από άγνωστο υλικό - προσκύνημα . Εν συνεχεία για το γραφικό ΜΟΛΥΒΟ η (ΜΗΘΥΜΝΑ) που είναι πανέμορφος όλες τις εποχές , με ΚΑΣΤΡΟ να στεφανώνει και να περικλείει την πόλη του. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα(έξοδα ατομικά) . Συνεχίζουμε Επιλέγοντας κυκλική διαδρομή , θα περάσουμε από την ΠΕΤΡΑ, όπου θα δούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, πάνω από στον τεράστιο βράχο θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ η όποιος επιθυμεί να ανεβεί στην εκκλησιά για προσκύνημα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο & Διανυκτέρευση .

4ΜΕΡΑ

Μετά από το πρωινό μας αναχώρηση για να περιηγηθούμε δυτικά του νησιού. Στην περιοχή που εκτείνεται μεταξύ του ΣΙΓΡΙΟΥ , βρίσκεται το μουσείο. Είναι ένα από τα σπανιότερα, με πληροφόρηση για τα φυσικά μνημεία του κόσμου , με μοναδικές πληροφορίες τις γεωλογικής ιστορίας της λεκάνης του ΑΙΓΑΙΟΥ , των τελευταίων 20 εκατομμυρίων χρόνων , στο πάρκο του απολιθωμένου δάσους. Προαιρετική επίσκεψη . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το όμορφο χωριό ΕΡΕΣΟ , και θα καταλήξουμε στην ΣΚΑΛΑ ΕΡΕΣΟΥ όπου θα έχουμε μεσημεριανό γεύμα(έξοδα ατομικά), μπάνιο θα έχουμε χρόνο ελεύθερο. Και συνεχίσουμε για την ΚΑΛΛΟΝΗ , την φημισμένη για την σαρδέλα της, Χρόνος ελεύθερος για καφέ .Επιστροφή Στο ξενοδοχείο, δείπνο & Διανυκτέρευση.

5ΜΕΡΑ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για την ΒΑΡΕΙΑ, όπου βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο λαϊκός μας ζωγράφος ΘΕΟΦΙΛΟΣ. Περιλαμβάνει φημισμένα έργα του ζωγράφου. Σε μικρή απόσταση, το μουσείο μοντέρνας τέχνης ΤΕΡΙΑΝΤ , η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ. Επίσκεψη, στη συνέχεια η ήμερα θα είναι ελεύθερη για να περιηγηθεί ο καθένας στην πόλη και την αγορά για αναμνηστικά ψώνια και επίσκεψη σε αξιοθέατα - γεύμα(έξοδα ατομικά). Το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο . Διανυκτέρευση εν πλω.

6ΜΕΡΑ

Άφιξη το πρωί στο Πειραιά επιβίβαση στο πούλμαν για τα σημεία όπου επιβιβαστήκατε.

  • -Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • -3 Διανυκτερεύσεις στο παραλιακό ξενοδοχείο SILVER BAY Hotel 3*
  • -3 Πρωινά
  • -3 Δείπνα
  • -Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • -Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση στην αναχώρηση - αριθμημένες θέσεις στην επιστροφή για ΠΕΙΡΑΙΑΣ - MYTΙΛΗΝΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ με πούλμαν
  • -Συνοδός του γραφείου μας
  • -Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • -ΦΠΑ
  • -Εισιτήρια σε χώρους η μουσεία
  • -Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό
  • -Ο φόρος διαμονής όπου καταβάλετε στο ξενοδοχείο

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Μυτιλήνη, Greece
από €325,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr