from €0,00
Ερευνα

Οδική εκδρομή στην πανέμορφη Ολλανδία και Γερμανία <Έληξε>

Γερμανία
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

42 άτομα

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Οδική εκδρομή στην πανέμορφη Ολλανδία και Γερμανία

Το απόλυτο ταξίδι που συνδυάζει τις πιο αισθαντικές χώρες της Ευρώπης! Από την κουκλίστικη Λουκέρνη και το παραμυθένιο Στρασβούργο θα βρεθούμε στο μικροσκοπικό Λουξεμβούργο! Το ταξίδι ξετυλίγει τις γραφικές χώρες που έχει τις 2 έδρες του το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την χώρα που “επιπλέει” γεμάτη τουλίπες και την ρομαντική Γερμανία! Ετοιμαστείτε για το πιο εμπεριστατωμένο πρόγραμμα, με προορισμούς στο όνειρο!Το πιο extra ταξίδι, με τις καλύτερες παροχές και την σωστή οργάνωση θα βρείτε μόνο στο Grefis Travel! Ανοίγουμε νέους δρόμους και δημιουργούμε νέα και πρωτότυπα προγράμματα με έμφαση στην ιδανική ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ. Σε εμάς δεν υπάρχουν περιττές χρεώσεις, δεν αντιγράφουμε αλλά σχεδιάζουμε πρώτοι. Εάν σας έχουμε ταξιδέψει, γνωρίζετε όλα τα παραπάνω. Αν μπαίνετε για πρώτη φορά στη μεγάλη ταξιδιωτική μας παρέα, τότε σας καλούμε να το επιβεβαιώσετε και να το απολαύσετε! Ταξιδεύετε με τους καλύτερους, γιατί το ταξίδι με το Grefis Travel κάνει τη διαφορά![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”turquoise” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1623425124876-0bed4dac-f3d8″][vc_column_text]

Χρεώσεις

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 1125,00€
  • Τιμή σε μονόκλινο: 1425,00€
  • Παιδικό (μέχρι 12 ετών): 825,00€

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Οδική εκδρομή στην πανέμορφη Ολλανδία και Γερμανία
Οδική εκδρομή στην πανέμορφη Ολλανδία και Γερμανία Οδική εκδρομή στην πανέμορφη Ολλανδία και Γερμανία
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Οδική εκδρομή στην πανέμορφη Ολλανδία και Γερμανία
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Μιλάνο, Λουκέρνη, Στρασβούργο, Κολμάρ, Χωριά Αλσατίας, Μπρυζ, Χαϊδελβέργη, Χάγη, Ρότερνταμ, Άμστερνταμ, Κρουαζιέρα Ρήνου, Μπολτσάνο, Βίρτσμπουργκ, Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ, Λουξεμβούργο, Βρυξέλλες, Μόναχο, Ίνσμπρουκ, Ροβερέτο
  • Το απόλυτο ταξίδι που συνδυάζει τις πιο αισθαντικές χώρες της Ευρώπης

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΕΝ ΠΛΩ
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ
2η μέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας το Μιλάνο. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση. Θα δούμε το κάστρο των Σφόρτσα, την Πιάτσα ντελ Ντουόμο, τον εντυπωσιακό Καθεδρικό του Μιλάνου (Ντουόμο ντι Μιλάνο) και την περίφημη Σκάλα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΚΟΛΜΑΡ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
3η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΚΟΛΜΑΡ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη. Εντυπωσιακή η παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις στολισμένες με σιντριβάνια μικρές πλατείες. Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η ξύλινη σκεπαστή μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης με 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο. Αναχώρηση για το Κολμάρ την «πρωτεύουσα» των αλσατικών κρασιών. Μουσεία, καθεδρικοί ναοί, αρχιτεκτονικά μνημεία, σιντριβάνια και αγάλματα κοσμούν την πόλη και την κάνουν μοναδική. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο με το περίφημο Μουσείο Ούντερλιντεν, την Όπερα, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μαρτίνου και το Μοναστήρι των Δομινικανών, την Οικία Πφίστερ (1537), δείγμα γερμανικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, αλλά και στη Μικρή Βενετία, τμήμα της παλιάς πόλης με κανάλια στον ποταμό Λάουχ. Συνεχίζουμε για το Στρασβούργο την πρωτεύουσα του Ευρωκοινοβουλίου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
4η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Πρωινό. Στη σημερινή ξενάγηση της πόλης του Στρασβούργου, μεταξύ άλλων θα δούμε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Πανεπιστημιούπολη, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας όπου δεσπόζει της πόλης με ύψος 142μ., με το πασίγνωστο Αστρονομικό Ρολόι στο εσωτερικό του, και είναι ένας από τους έξι ψηλότερους ναούς στον κόσμο. Συνεχίζουμε με το ιστορικό κέντρο της πόλης, με τα κανάλια, τα ξύλινα σπίτια και τα παραδοσιακά αλσατικά ταβερνάκια. Οι σκεπαστές γέφυρες, η Place Republique με τα μεγαλοπρεπή μνημεία, θα σας μείνουν αξέχαστα. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε το γύρο της πόλης με ποταμόπλοιο για μια πανέμορφη και μοναδική θέα της φωτισμένης πόλης. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
5η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Δουκάτο του Λουξεμβούργο. Στην περιήγηση μας θα δούμε τον εκπληκτικό ναό της Παναγίας, τα μεσαιωνικά τείχη με τις τάφρους, την γέφυρα Πασερέλ και την θαυμάσια Προμενάντ ντε λα Κορνίς. Αργά το απόγευμα, άφιξη στις Βρυξέλλες μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΜΠΡΥΖ
6η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΜΠΡΥΖ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην ξενάγηση που ακολουθεί θα δούμε το δικαστικό Μέγαρο, τον Καθεδρικό Ναό, το Παλάτι, το συγκρότημα των κτιρίων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, την επιβλητική Γκράν Πλας με τα μεγαλόπρεπα Γοτθικά, Μπαρόκ κτίρια και με το ιστορικό Δημαρχείο. Αναχώρηση για επίσκεψη σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, τη Μπρύζ . Με την άφιξη μας στη Μπρύζ θα κάνουμε την περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το πιο παλαιότερο νοσοκομείο της Ευρώπη, του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους Κήπους του Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και στην κεντρική πλατεία τον Καθεδρικό Ναό μοναδικό στολίδι της πόλης. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΧΑΓΗ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
7η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΧΑΓΗ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας το Άμστερνταμ. Πρώτη μας επίσκεψη η Χάγη, διοικητική πρωτεύουσα της χώρας, έδρα της κυβέρνησης και της Βασιλικής Οικογένειας. Θα δούμε το Παλάτι, το κτίριο του Διεθνούς Δικαστηρίου και το ιστορικό σπίτι των Ιπποτών . Στη συνέχεια αναχώρηση για το Ρότερνταμ δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ολλανδίας και, ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα λιμάνια της Ευρώπης που διαρρέετε από τον ποταμός Mας. Η πόλη Χαρακτηρίζεται από ψηλά κτίρια μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Άφιξη το απόγευμα στο Άμστερνταμ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (περιήγηση πόλης)
8η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (περιήγηση πόλης)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αρχίζει η ξενάγηση στη πλωτή αυτή πόλη με τα αμέτρητα κανάλια. Θα δούμε το Εθνικό Μουσείο που συγκεντρώνει έργα των μεγαλύτερων Φλαμανδών Ζωγράφων, το Βασιλικό Ανάκτορο, το σπίτι του Ρέμπραντ, το Νομισματοκοπείο, το Μέγαρο των Σιδηροδρόμων και τη φημισμένη πλατεία Νταμ. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Σας προτείνουμε να απολαύσετε έναν καφέ στα περίφημα Brown Cafes και να δοκιμάσετε μεταξύ άλλων ψητό ψωμί από το Σουρινάμ, να αγοράστε παλιές μάσκες από την Ιάβα και χειροποίητα υφάσματα από το Μαρόκο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΚΟΜΠΛΕΝΤΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΡΗΝΟΥ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
9η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΚΟΜΠΛΕΝΤΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΡΗΝΟΥ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Κόμπλεντς απ’ όπου θα κάνουμε μια θαυμάσια κρουαζιέρα στο Ρήνο. Διανύουμε με το πλοίο το ωραιότερο μέρος της διαδρομής του Ρήνου, όπου ο ταξιδιώτης μαγεύεται από την άγρια ομορφιά των απόκρημνων οχθών με τα «γαντζωμένα» σε επίκαιρες θέσεις Κάστρα, τα ρομαντικά χωριά, τους κλιμακωτούς αμπελώνες και τη θέα του βράχου του Λορελάι. Αργά το απόγευμα άφιξη στην Φρανκφούρτη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΒΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΟΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΟΜΠ ΝΤΕΡ ΤΑΟΥΜΠΕΡ - ΜΟΝΑΧΟ
10η μέρα: ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΒΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΟΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΟΜΠ ΝΤΕΡ ΤΑΟΥΜΠΕΡ - ΜΟΝΑΧΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το μεσαιωνικό Βύρτσμπουργκ στον ποταμό Μάιν, πρωτεύουσα της Κάτω Φρανκονίας (Βαυαρία). Περιήγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης: το επιβλητικό παλάτι Ρέζιντεντς, τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγίου Κίλιαν, το γραφικό Δημαρχείο, τη γέφυρα με τα αγάλματα στον ποταμό Μάιν και το Φέστουνγκ Μάριενμπεργκ, το κάστρο-έδρα των πριγκίπων επισκόπων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το γραφικό Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ, μία από τις παλαιότερες και πιο γραφικές πόλεις στον Ρομαντικό Δρόμο της Νότιας Γερμανίας και προσφιλή τουριστικό προορισμό. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα άφιξη στο Μόναχο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

11η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ
11η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας από την κεντρική πλατεία Μαριενπλάτς με το Παλαιό Δημαρχείο, το επιβλητικό Νέο Δημαρχείο με τις 43 καμπάνες και τον κίονα της Παναγίας με το χρυσό άγαλμά της. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, που είναι και η παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου, τη Τεατινερστράσσε, ο περίφημος πεζόδρομος με καταστήματα, και το νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Από εδώ ξεκινά η Μαξιμίλιανστρασε, η ακριβότερη οδός της πόλης, στην οποία υπάρχουν καταστήματα διεθνώς γνωστών εταιριών – όπως οι Gucci, Armani και Bulgari – καθώς και ιδιωτικές γκαλερί έργων τέχνης, καφέ και εστιατόρια. Θα συνεχίσουμε με το Χοφμπροιχάους, μίας από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου, η οποία βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Βαυαρικής κυβέρνησης και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Τελειώνουμε την ξενάγηση στην πλατεία Μαριενπλατς απ’ όπου ξεκινήσαμε. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για να απολαύσετε τον περίπατό σας στους δρόμους της πόλης. Διανυκτέρευση.

12η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΜΠΟΛΤΣΑΝΟ – ΡΟΒΕΡΕΤΟ
12η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΜΠΟΛΤΣΑΝΟ – ΡΟΒΕΡΕΤΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση το Ίνσμπρουκ. Στην πανοραμική μας περιήγηση θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να θαυμάσουμε πληθώρα από αξιοθέατα που συνθέτουν την μαγεία αυτής της πόλης. Δικαιολογημένα αποκαλούν το Ίνσμπρουκ «διαμάντι των Άλπεων». Ο ποταμός Ιν της προσδίδει μια μεγαλοπρέπεια και τα αξιοθέατα την στολίζουν σαν ένα μόνιμο και διαρκές μοναδικό κόσμημα. Θα περπατήσουμε στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο και θα θαυμάσουμε την Χρυσή Στέγη, τα Χειμερινά ανάκτορα (όπου βρίσκεται και η σαρκοφάγος του αυτοκράτορα Μαξιμιλιανού), και τον μεγαλοπρεπή και χρυσοστολισμένο ναό του Αγ. Ιακώβ. Αναχώρηση για το Μπολτσάνο ένα σημαντικό οικονομικό διοικητικό, πολιτιστικό κέντρο της Ιταλίας. Στο παλαιό και όμορφο μεσαιωνικό κέντρο του θα δούμε τον Γοτθικό καθεδρικό ναό και τα πανέμορφα σπίτια αρχιτεκτονικής της περιοχής του Τυρόλου της Αυστρίας. Στην πόλη υπάρχει το παγκοσμίως διάσημο μουσείο αρχαιολογίας. Το Μπολτσάνο είναι μια από τις πλουσιότερες πόλεις στην Ιταλία και έχει δηλωθεί ως η ιταλική πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, επειδή κάθε χρόνο γίνεται Χριστουγεννιάτικο παζάρι, θεσμός γνωστός και από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Τελευταίος μας σταθμός το Ροβερέτο μια μικρή πόλη που υπήρξε επίκεντρο άγριων μαχών κατά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το βενετσιάνικο κάστρο που δεσπόζει στην περιοχή από το 1416 μ.Χ. έχει μετατραπεί σε ιστορικό Μουσείο Πολέμου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

13η μέρα: ΡΟΒΕΡΕΤΟ - ΑΝΚΟΝΑ
13η μέρα: ΡΟΒΕΡΕΤΟ - ΑΝΚΟΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής για την Ελλάδα. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

14η μέρα: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ
14η μέρα: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Πάτρας. Αποβίβαση και μεταφορά στον τελικό προορισμό σας. ‘Άφιξη αργά το απόγευμα στην Αθήνα.

Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες
Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες

Διαφοροποίηση στη ροή – σειρά των επισκέψεων του προγράμματος, ενδέχεται να γίνει, χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ COVID
Τα υγειονομικά μέτρα σχετικά με τον Covid-19 ανά προορισμό είναι ρευστά και διαφοροποιούνται συνεχώς. Δέκα μέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής, μαζί με την εξόφληση του ταξιδιού, θα σας αποστέλλεται το τελικό ενημερωτικό σημείωμα, το οποίο θα σας ενημερώνει πλήρως για το ταξίδι αλλά και για τα ισχύοντα την τότε στιγμή υγειονομικά μέτρα που θα πρέπει να ακολουθήσει κάθε ταξιδιώτης με ατομική ευθύνη, λόγω τoυ περιορισμό των προσωπικών δεδομένων GDPR.

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας Euro 6, για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα-Ανκόνα & Ανκόνα – Πάτρα σε 2κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντουζ (ΑΒ2)
  • Το εισιτήριο στην κρουαζιέρα του Ρήνου
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 4* superior
  • Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου)
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
  • Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Checkpoint (25€)
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων, το άτομο τη βραδιά. ( Μιλάνο 5€, Στρασβούργο 2,5€, Άμστερνταμ 4,5€ - Βρυξέλλες 4.25€)

Αγγλικά
Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Γερμανία

Γεύματα (Θα τρώω στο ξενοδοχείο?)
Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου)
Περιλαμβάνει Μεταφορές?
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Πως μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €0,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr