from €275,00
Ερευνα

5ήμερη εκδρομή ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – ΣΥΒΟΤΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ!!!

Ιωάννινα, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 12 - 16/08/2023

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Πενταήμερη εκδρομή στα πανέμορφα Ιωάννινα
Πενταήμερη εκδρομή στα πανέμορφα Ιωάννινα 5ήμερη εκδρομή ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – ΣΥΒΟΤΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ!!!

Δίκλινο δωμάτιο€ 275.00€
Τρίκλινο δωμάτιο€ 275,00€
Μονόκλινο Δωμάτιο€ 355,00€
Παιδί από 0 έως 4 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων
Παιδί από 5 έως 12 ετών 205,00€ στο δωμάτιο των γονέων

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Πενταήμερη εκδρομή στα πανέμορφα Ιωάννινα
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Ιωάννινα -Ζαγοροχώρια- Σύβοτα - Πάργα - Παξοί- Αντίπαξοι – Ναύπακτος
  • Ιωάννινα Η πόλη με τα πολλά αξιοθέατα και τα μουσεία προσφέρει την αίσθηση μιας άλλης εποχής

1 Ημέρα ( ΑΘΗΝΑ -ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
1 Ημέρα ( ΑΘΗΝΑ -ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

Αναχώρηση από το γραφείο μας 7.30 π.μ. και 08,15 π.μ από Ομόνοια με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με ενδιάμεση στάση για καφέ .Στο Μπιζάνι θα επισκεφθούμε(προαιρετικά) το γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Ο Παύλος Βρέλλης εργάστηκε πολλά χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες για να στήσει αυτό το μουσείο, όπου στα 150 κέρινα ομοιώματα του αποτυπώνονται οι ιστορικοί αγώνες των Ελλήνων μέσα από μορφές που σημάδεψαν τον τόπο. Στο μουσείο εκθέτονται μορφές της προεπανάστασης αλλά και της επανάστασης. Αναφορές έχει επίσης στο Βυζάντιο, την Αρχαία Ελλάδα, την μάχη της Κρήτης και πολλά ακόμα αφιερώματα που θα σας καθηλώσουν. Όλα τα πρόσωπα (όπως επίσης τα χέρια και τα πόδια) είναι φτιαγμένα από καθαρό κερί μέλισσας ενώ τα μαλλιά, είναι τα περισσότερα από συνθετική τρίχα. Αμέσως μετά θα καταλήξουμε στην πόλη των Ιωαννίνων, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό. Κατόπιν αναχώρηση για το πολυτελές ξενοδοχείο PALLADION HOTEL 3*** Τακτοποίηση στα δωμάτια μας, χρόνος ελεύθερος! Ξεκούραση, δείπνο.Διανυκτέρευση.

2 Ημέρα ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΑΡΓΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ )
2 Ημέρα ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ  ΠΑΡΓΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ )

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για Πάργα είναι γνωστή ως το “κόσμημα του Ιονίου επιβίβαση στο πλοίο για ΠΑΞΟΙ KAI ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ο ταξίδι μας ξεκινά στις 10.00πμ το πρωί και κατευθύνεται προς τα δυτικά. Μετά από μια ώρα και είκοσι λεπτά φτάνουμε στους Αντίπαξους σταματάμε στην παραλία, όπου έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε σε έναν εκπληκτικό φυσικό κόλπο μαζί με τα πολυτελή σκάφη του διεθνούς τζετ που βρίσκονται στα απέραντα γαλαζοπράσινα νερά που είναι μοναδικά στη Μεσόγειο .Το ταξίδι συνεχίζει περνώντας από την Καμάρα και τον Ορθόλιθο για να ανακαλύψετε τη δυτική πλευρά του νησιού, εντελώς απρόσιτη από ξηρά. Μόνο από τη θάλασσα μπορούν να θαυμάσετε τα απίστευτα σχήματα και τα χρώματα των κατακόρυφων βράχων, των σπηλιών και βραχονησίδων, ενώ η θάλασσα συνεχίζει να εμφανίζει τη μοναδική μπλε-πράσινη ομορφιά της. Εδώ, για μισή ώρα, έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε ξανά στις «Γαλάζιες Σπηλιές». Στη συνέχεια επιστρέφουμε ανατολικά στην πρωτεύουσα του νησιού, τον Γάιο, που έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε για δυόμισι ώρες. Αυτός ο Λιλιπούτειος παράδεισος έχει έντονα τα χαρακτηριστικά του Ιονίου και η γοητευτική αρχιτεκτονική του θα παραμείνει στη μνήμη του κάθε επισκέπτη. Επιστροφή στην Πάργα με την αξέχαστη εμπειρία κρουαζιέρας. Χρόνος ελεύθερος για μια μικρή βόλτα και ένα καφέ! Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & Διανυκτέρευση.

3 Ημέρα (ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΣΥΒΟΤΑ)
3 Ημέρα (ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΣΥΒΟΤΑ)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα ΣΥΒΟΤΑ την ΡΙΒΙΕΡΑ της ΗΠΕΙΡΟΥ, οπού θα ανακαλύψουμε έναν μικρό παράδεισο! Οι παραλίες είναι απλά φανταστικές και εξωτικές. Απίστευτα νερά, καταγάλανα, θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι είσαι στα φιόρδ! Θα μπορούσε κάνεις να χαρακτηρίσει έτσι τους γραφικούς κολπίσκους. Φιορδ του Ιονίου! Τα Σύβοτα, είναι ένα στολίδι της Ηπείρου, ένα παραθαλάσσιο χωριό, όπου το πράσινο συναντά το γαλάζιο του Ιονίου! Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο μεσημεριανό γεύμα(έξοδα ατομικά), βόλτες , ψώνια, με θέα το απέραντο γαλάζιο! Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Προαιρετική έξοδο στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για ένα ποτό! Διανυκτέρευση.

4 Ημέρα ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ –ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ )
4 Ημέρα ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ –ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ )

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για ΜΟΝOΔΕΝΔΡΙ, αντιπροσωπευτικός οικισμός του ΖΑΓΟΡΙΟΥ με λιθόστρωτα καλντερίμια και πετρόχτιστα σπίτια θα φθάσουμε στην κεντρική πλατεία του χωριού και μετά από σύντομη πεζοπορία φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της Αγ. Παρασκευής από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του Βίκου και τον παραπόταμο του Βοϊδομάτη, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα- καφέ η να απολαύσετε τις ζαγορίτικες χωριάτικες πίτες .Στη συνέχεια αναχωρούμε για ΓΙΑΝΝΕΝΑ για όσους επιθυμούν επίσκεψη (προαιρετικό)στη μαγευτική λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, γνωστό και ως νησάκι της Κυρά Φροσύνης, αποτελεί τα τελευταία χρόνια πόλο έλξης για τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους των Ιωαννίνων. Τα καραβάκια ξεκινούν από τον Μόλο και το ταξίδι μέσα στη λίμνη είναι διάρκειας μόλις 10 λεπτών. Εκεί λοιπόν είναι χτισμένος ένας γραφικός και όμορφος οικισμός, ένα από τα λίγα νησιά λίμνης που κατοικείται, με παραδοσιακά σπίτια, ταβέρνες που σερβίρουν πιάτα με χέλια, βατραχοπόδαρα και πέστροφες, αρκετά μαγαζιά με εξαίρετα προϊόντα λαϊκής τέχνης και μερικές καφετέριες στην όμορφη πλατεία του οικισμού, με πεντανόστιμα γιαννιώτικα γλυκά που περιμένουν τον τυχερό που θα τα δοκιμάσει, ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και Διανυκτέρευση.

5 Ημέρα ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΑΘΗΝΑ )
5 Ημέρα ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ  ΝΑΥΠΑΚΤΟ   ΑΘΗΝΑ  )

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για ΝΑΥΠΑΚΤΟ, είναι μία σχετικά μικρή αλλά πανέμορφη πόλη, με μεγάλο της τμήμα χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός καταπράσινου και πευκόφυτου λόφου στον οποίο βέβαια δεσπόζει το εντυπωσιακό κάστρο, θα θαυμάσετε πανέμορφο ενετικό λιμάνι, στην παραλία τις Ναύπακτου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα .στην συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ και πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

  • Μεταφορά και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • 4 διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο ALEXIOS HOTEL 3* ΜΕΣΑ στο ΚΕΝΤΡΟ των ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ!
  • 4 πρωινά
  • 4 Δείπνα
  • Συνοδός - Αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Τα εισιτήρια της κρουαζιέρα Παξοί - Αντίπαξοι 27€
  • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικά
  • Ατομικά έξοδα

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Ιωάννινα, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο μας είναι το Hotel Alexios 3*.
Το Hotel Alexios & INN βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την παραδοσιακή αγορά της πόλης και τον εμπορικό πεζόδρομο του κέντρου της πόλης. Ταυτόχρονα βρίσκεται κοντά στο υπεραστικό ΚΤΕΛ, ενώ απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της πόλης.
Αποτελεί το ιδανικό μέρος διαμονής για κάθε επισκέπτη, καθώς βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, με εύκολη πρόσβαση στα εμπορικά καταστήματα και τις δημόσιες υπηρεσίες.
Απέχει ελάχιστη απόσταση από τον εμπορικότερο δρόμο της πόλης και συνδέεται με συγκοινωνία με το σύνολο των πιθανών προορισμών σας.
Βρίσκεται μόνο μερικά λεπτά από την Λίμνη Παμβώτιδα και το ιστορικό κέντρο της πόλης, τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα περίπατο ή ένα καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας.
Έχοντας θέα το καταπράσινο πάρκο «Άλσος» που υπάρχει ακριβώς απέναντι, μπορείτε να απολάυσετε τον cafe ή το ποτό σας στη βεράντα του δωματίου σας απολαμβάνοντας της ηρεμία που προσφέρει μία όαση πρασίνου στο κέντρο της πόλης.
από €275,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr

Τηλέφωνο

2294088440-6984024541