from €295,00
Ερευνα

Eκδρομή στην Θεσσαλονίκη Χαλκιδική Όσιος Πάισιος Άγιο Όρος

Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημ/νία Αναχώρησης : Aπο 27/08/26 Έως 30/08/26

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

___

  • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • KΡΑΤΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 2 ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
295€ 185€ 455€

 

Tηλέφωνα Κρατήσεων: 2294088440 – 6984024541
Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να περάσετε και από το γραφείο μας:
Λ.Αρτέμιδας 49, Aρτέμιδα Αττικής

Γίνονται με προκαταβολή 50% της εκδρομής για να κατοχυρωθούν οι θέσεις.
5  μέρες πριν γίνεται η εξόφληση της εκδρομής.
Στην περίπτωση ακύρωσης θέσεων οι προκαταβολή σας επιστρέφεται εξολοκλήρου μέχρι και 15 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
Μετά από αυτό το χρονικό περιθώριο τα χρήματα σας δεν επιστρέφονται ούτε μεταφέρονται σε κάποια άλλη εκδρομή.

Eurobank Iban: GR11 0260 6310 0005 1020 0586 566
Εθνική Τράπεζα Iban:GR 0901101780000017800734588
Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΕΑ Ν – ΑΓΓΕΛΕΑ Δ ΟΕ.
Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή από άλλη τράπεζα η επιβάρυνσή σας είναι  +4€

Ως Αιτιολογία στην κατάθεση σημειώνεται το επίθετο σας και τον προορισμό δηλαδή: (ΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΟΛΟΣ)

Όταν ολοκληρώνετε την κατάθεση σας εάν είναι εφικτό μας αποστέλλεται το αποδεικτικό στο
e-mail: [email protected]

Όλοι οι συμμετέχοντες των εκδρομών μας θα ενημερωθούν τηλεφωνικός η θα λάβουν εγγράφως sms με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης του πακέτου τους 1 ημέρα πριν την εκδρομή.

1 Ημέρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αγία Τριάδα)

Αναχωρούμε για την Εκδρομή στην Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη 07.00 το πρωί το γραφείο μας & από ομόνοια. Η πρώτη μας στάση για καφέ θα είναι στο ύψος της Λαμίας. ‘Έπειτα πραγματοποιούμε μία επιπλέον στάση για μεσημεριανό γεύμα και συνεχίζουμε για τη Θεσσαλονίκη και την όμορφη περιοχή της Αγίας Τριάδας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Sun Beach Hotel 4★. Ακολουθεί Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή μπάνιο στην παραλία προαιρετικά. Νωρίς το βραδάκι ακολουθεί Δείπνο και διανυκτέρευση.

2 Ημέρα (Αγία Τριάδα – Ουρανούπολη – Κρουαζιέρα Αγίου Όρους – Σίβηρη – Πευκοχώρι)

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας περνώντας από Πολύγυρο, Ιερισσό και Νέα Ρόδα για να καταλήξουμε στην Ουρανούπολη. Επιβίβαση για όσους το επιθυμούν στα τοπικά καράβια, για να κάνουμε την κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος (προαιρετικά έξοδα ατομικά ). Στην Κρουαζιέρα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη χερσόνησο του Άθω και να δούμε από απόσταση τις Μονές Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος και Παντελεήμωνος. Μετά το τέλος της κρου0αζιέρας επιστρέφουμε στην Ουρανούπολη με χρόνο για μεσημεριανό γεύμα. Νωρίς το απόγευμα παίρνομε τον δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας μέσο μιας πανέμορφης διαδρομής από τη Σίβηρη, τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής και το Πευκοχώρι, απολαμβάνοντας τα μαγευτικά τοπία της Κασσάνδρας. Τέλος δείπνο και Διανυκτέρευση.

3 Ημέρα (Σάρτη – Νέος Μαρμαράς – Πόρτο Κουφό)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ολοήμερη περιήγηση στη μαγευτική χερσόνησο της Σιθωνίας. Διασχίζοντας τα πανέμορφα ανατολικά παράλια της Χαλκιδικής, περνάμε από τον Όρμο Παναγιάς, τη Βουρβουρού και τη Σάρτη, με ενδιάμεσες στάσεις για φωτογραφίες και βόλτα. Καταλήγουμε στο γραφικό Πόρτο Κουφό, όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και προαιρετικό γεύμα δίπλα στη θάλασσα. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ στην κοσμοπολίτικη παραλία του Νέου Μαρμαρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4 Ημέρα (Σουρωτή – Τάφος Αγίου Παϊσίου – Νέοι Πόροι – Αθήνα)

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου θα επισκεφθούμε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου, στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Σημείωση για την είσοδο στο μοναστήρι:
Οι γυναίκες πρέπει να φορούν μακριά φούστα ή φόρεμα. Δεν επιτρέπονται παντελόνια, κοντές φούστες ή αποκαλυπτικά ρούχα. Το μοναστήρι δεν παρέχει φούστες ή μαντήλια. Αντίστοιχα, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άνδρες με βερμούδες, κοντά παντελόνια ή αμάνικα. Οι κανόνες ισχύουν και για τα παιδιά.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για τους Νέους Πόρους, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, βόλτα και προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα δίπλα στη θάλασσα. Έπειτα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν της εταιρίας μας
  • 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Sun Beach Hotel 4* δίπλα την παραλία
  • 3 Πρωινά και 3 Δείπνα στο ξενοδοχείο
  • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  • Εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό
  • Κρουαζιέρα Αγ.'Oρος
  • Ο φόρος διαμονής όπου καταβάλετε στο ξενοδοχείο

Τοποθεσία περιήγησης

από €295,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr

Τηλέφωνο

2294088440 - 6984024541

Μπορεί επίσης να σας αρέσει