from €299,00
Το Βιβλίο Τώρα

Οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη <Έληξε>

Created with Sketch. Κωνσταντινούπολη, İstanbul, Turkey
Δεν Εκτίμησε

Διάρκεια

Περιοδεία Τύπου

Συγκεκριμένη Περιοδεία

Το Μέγεθος Της Ομάδας

43 ανθρώπους

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

Επισκόπηση

Οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη
Με το πέρασμα των αιώνων, πολλές κουλτούρες άφησαν το αποτύπωμά τους στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα, μπορείτε να δείτε αυτές τις επιρροές από πρώτο χέρι εξερευνώντας τους μαχαλάδες (γειτονιές) της Πόλης. Από τα ιερά αξιοθέατα του Σουλταναχμέτ και την ευρωπαϊκή κομψότητα του 19ου αιώνα που θα βρείτε στο Μπέγιογλου μέχρι την υψηλή μόδα του Νισάντασι, τη γεμάτη ζωή κουλτούρα του καφέ του Καντίκιοϊ και τους ποδοσφαιρικούς δρόμους του Μπεσίκτας, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί οι ταξιδιώτες λένε ότι η Κωνσταντινούπολη δεν είμαι μία μόνο πόλη, αλλά πολλές πόλεις μαζί.

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 310€/ΑΤΟΜΟ
ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 299€/ΑΤΟΜΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 410€/ΑΤΟΜΟ
Δείτε Περισσότερα

HIGHLIGHTS

 • Οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη
 • ΠΛΟΥΣΙΑ ημιδιατροφή, μέσα στην κεντρική πλατεία Ταξίμ
 • Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα - χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική όλη την διάρκεια του ταξιδιού και υπάρχει αντισηπτικό για χρήση κατά την είσοδο και πληρότητα 85%

Δρομολόγιο

1 Ημέρα ( Αθήνα - Ξάνθη)
1 Ημέρα ( Αθήνα - Ξάνθη)

Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 06.00 και από ομόνοια 06.30 για Ξάνθη με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα (έξοδα ατομικά) κατά τη διαδρομή. Άφιξη στην Ξάνθη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Μπορείτε να περιηγηθείτε την παλιά πόλη της. Διανυκτέρευση.

2 Ημέρα (Ξάνθη – Κωνσταντινούπολη)
2 Ημέρα (Ξάνθη – Κωνσταντινούπολη)

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Μετάβαση στα σύνορα και έλεγχος. Κατόπιν συνεχίζουμε μέσω της Ραιδεστού για την Πόλη. Διασχίζοντας τα Βυζαντινά Τείχη του Επταπυργίου θα επισκεφθούμε το Μπαλουκλί όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών (στέρνα με τα παραδοσιακά ψάρια) και προσκύνημα στη Ζωοδόχο Πηγή. Κατόπιν μετάβαση στο λιμάνι του Εμίνονου από όπου θα επιβιβαστούμε σε δικό μας καραβάκι (κρουαζιέρα με ιδιωτικό πλοιάριο ατομικά έξοδα) για μια αξέχαστη κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Με την επάνοδο στο λιμάνι πηγαίνουμε για γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

3 Ημέρα (Κωνσταντινούπολη)
3 Ημέρα (Κωνσταντινούπολη)

Μετά το πρωινό, αναχώρηση και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, το Μπλε Τζαμί [Σουλτάν Αχμέτ], το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί και το Βυζαντινό υδραγωγείο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 μαγαζιά για να κάνετε τα ψώνια σας. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

4 Ημέρα (Πατριαρχείο – Πριγκηπόνησα)
4 Ημέρα (Πατριαρχείο – Πριγκηπόνησα)

Μετά το πρωινό, επίσκεψη και προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Παναγία των Βλαχερνών. Στην συνέχεια κρουαζιέρα στα περίφημα Πριγκηπόνησα (προαιρετικό). Μετάβαση με καραβάκι στα νησιά διαμάντια, Χάλκη, Πρίγκηπος. Επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Στην Πρίγκηπο ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την περιήγηση του νησιού με άμαξες και να θαυμάσετε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά. Γεύμα στην Πρίγκηπο. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση στα χανουμάκια. Διανυκτέρευση.

5 Ημέρα(Κωνσταντινούπολη – Ξάνθη)
5 Ημέρα(Κωνσταντινούπολη – Ξάνθη)

Μετά το πρωινό, επίσκεψη στο Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά αναχώρηση για Ξάνθη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6 Ημέρα(Ξάνθη – Αθήνα)
6 Ημέρα(Ξάνθη – Αθήνα)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συμπεριλαμβάνονται/Εξαιρούνται

 • Διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο 4*
 • Διαμονή στο NESTOS HOTEL στην Ξάνθη
 • 5 πρωινά - 3 γεύματα σε τοπικά εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη
 • Μεταφορά και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο Πολυτελές λεωφορείο της εταιρείας μας και καθ'όλη την διάρκεια αρχηγός - συνοδός με ξενάγηση, Έμπειρος Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διανυκτέρευσης - Πληρώνεται υποχρεωτικά στη ρεσεψιόν ατομικά, ο πελάτης
 • Φαγητό και ότι αναφέρεται ώς προαιρετικό
 • Λοιπά ατομικά έξοδα, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, μουσεία και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Φιλοδωρήματα – αχθοφορικά
 • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο (25€ το άτομο με ιδιωτικό πλοιάριο)
 • Εισιτήρια για Πριγκηπόνησα (10€ το άτομο)
 • Νυκτερινή έξοδος στα χανουμάκια με φαγητό 1 μπουκάλι κρασί για δυο άτομα (35€ το άτομο προαιρετικό)

Γλώσσα

Αγγλικά
Ελληνικά

Περιοδεία του Καταλύματος

Created with Sketch. Κωνσταντινούπολη, İstanbul, Turkey

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο μας λέγεται στην Ξάνθη NESTOS HOTEL.
Μοντέρνο και φιλόξενο, το NESTOS HOTEL βρίσκεται στην είσοδο της όμορφης Ξάνθης, μόλις μισή ώρα από το αεροδρόμιο της Καβάλας και αποτελεί «σταθμό» για τον επισκέπτη της πόλης μας.
Με πολυετή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού, καθώς είναι το πρώτο ιδιόκτητο ξενοδοχείο της πόλης, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και αποτελεί ιδανική επιλογή για τον επισκέπτη που ταξιδεύει στην Ξάνθη, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.
Το 3 αστέρων NESTOS HOTEL βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, την παλιά Ξάνθη με τα γραφικά, λιθόστρωτα σοκάκια και τα εντυπωσιακά νεοκλασικά σπίτια της, καθώς και το φημισμένο παζάρι της.

Το ξενοδοχείο λέγεται στην Κωνσταντινούπολη GOLDEN AGE HOTEL & SPA 4* μέσα στην κεντρική πλατεία Ταξίμ.
Εντυπωσιακός σχεδιασμός, κομψός και ρομαντικός, η υφή και η ατμόσφαιρα κάθε δωματίου έχει ξαναχτιστεί από τη Χρυσή Εποχή δίνοντας προσοχή στις μεμονωμένες λεπτομέρειες.
Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι τολμηροί, εντυπωσιακοί και δραματικοί, η Χρυσή Εποχή της Κωνσταντινούπολης όλα σχεδιασμένα με ζωντανό πνεύμα, το πάθος για ταξίδια και ζωή, όπως θα έπρεπε, ρομαντικά και προκλητικά.
Ποια είναι τα μέτρα Covid -19 για να ταξιδέψω?
Για να ταξιδέψετε πρέπει να έχετε μαζί σας τα ακόλουθα :
Πιστοποιητικό ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ COVID 19( με την πάροδο 2ης δόσης 14 ημερών) ή PCR(72 ωρών) ή βεβαίωση νόσησης έως 6 μηνών & ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.

Κριτικές

0/5
Δεν Εκτίμησε
Με βάση 0 review
Άριστη
0
Πολύ Καλή
0
Μέση
0
Κακή
0
Τρομερό
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

Created with Sketch.
από €299,00

Έρευνα

Turn off snow