from €349,00
Ερευνα

Οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη, İstanbul, Turkey
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 23/3 - 28/3/2024

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη
Με το πέρασμα των αιώνων, πολλές κουλτούρες άφησαν το αποτύπωμά τους στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα, μπορείτε να δείτε αυτές τις επιρροές από πρώτο χέρι εξερευνώντας τους μαχαλάδες (γειτονιές) της Πόλης. Από τα ιερά αξιοθέατα του Σουλταναχμέτ και την ευρωπαϊκή κομψότητα του 19ου αιώνα που θα βρείτε στο Μπέγιογλου μέχρι την υψηλή μόδα του Νισάντασι, τη γεμάτη ζωή κουλτούρα του καφέ του Καντίκιοϊ και τους ποδοσφαιρικούς δρόμους του Μπεσίκτας, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί οι ταξιδιώτες λένε ότι η Κωνσταντινούπολη δεν είμαι μία μόνο πόλη, αλλά πολλές πόλεις μαζί.[/vc_column_text][vc_tta_tabs style=”modern” color=”blue” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1633163204925-11378ad9-8bf1″][vc_column_text]

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 349€/ΑΤΟΜΟ
ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 349€/ΑΤΟΜΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 485€/ΑΤΟΜΟ

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_column_text]

Οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη
Οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη
  • ΠΛΟΥΣΙΑ ημιδιατροφή, μέσα στην κεντρική πλατεία Ταξίμ

1η Ημέρα : Αθήνα -Κομοτηνή
1η Ημέρα : Αθήνα -Κομοτηνή

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το Γραφείο μας & από την Ομόνοια. Η διαδρομή μας συνεχίζεται με παράλληλες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ ,στο ύψος της Λαμίας και για γεύμα στο Κορινό. Έπειτα κατευθυνόμαστε στη Κομοτηνή ,άφιξη στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ θα έχουμε περιήγηση της πόλης και (προαιρετικό) δείπνο. Τέλος διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Κομοτηνή-Κωνσταντινούπολη
2η Ημέρα: Κομοτηνή-Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό μας ,θα αναχωρήσουμε για την Κωνσταντινούπολη. Αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε τη διέλευση και τον έλεγχο των εγγράφων στα σύνορα ,θα συνεχίσουμε για την Ραιδεστό για την πρώτη μας στάση. Έπειτα άφιξη στη Πόλη και (προαιρετική) Κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι και δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Ύστερα συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο για τακτοποίηση στα δωμάτια. Όσοι το επιθυμούν σας προτείνουμε βραδινή βόλτα για να θαυμάσετε τα φωτισμένα μνημεία και τη νυχτερινή όψη στη μυθική Κωνσταντινούπολη

3η Ημέρα :Κωνσταντινούπολη-Αγία Σοφία - Μπλε Τζαμί- Ιππόδρομος
3η Ημέρα :Κωνσταντινούπολη-Αγία Σοφία - Μπλε Τζαμί- Ιππόδρομος

Μετά το πρωινό μας , θα μεταβούμε στη Πόλη και θα ξεναγηθούμε στην Εκκλησία και Σύμβολο του Χριστιανισμού την Αγία Σοφία. Η Αγία Σοφία κτίσθηκε τον 6ο αιώνα μ.Χ. , επί Βασιλείας του Ιουστινιανού Α’. Ο ναός είναι κτισμένος σε αρχιτεκτονικό ρυθμό βασιλικής με τρούλο και αποτελεί από τα σημαντικότερα μνημεία όλων των εποχών. Έπειτα θα επισκεφθούμε το Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ γνωστό και ως Μπλε Τζαμί .Το όνομά του το πήρε από τα 20.000 μπλε κεραμικά Ιζνίκ που διακοσμούν το εσωτερικό του .Μπροστά στη πλατεία όπου ξεκίνησε η στάση του Νίκα διακρίνουμε το υδραγωγείο, την υπόγεια Δεξαμενή του Ιουστινιανού και το επιβλητικό άγαλμα της Μέδουσας .Ύστερα επισκεπτόμαστε το Τοπ Καπί ,το μεγαλύτερο παλάτι της παλαιάς Πόλης της Κωνσταντινούπολης, που διαθέτει τους ωραιότερους εσωτερικούς κήπους με αυλές και αποτέλεσε κέντρο ίδρυσης Σουλτάνων από τον 16ο έως τον 19ο αιώνα. Κατόπιν συνεχίζουμε για το Καπαλί Τσαρσί γνωστό και ως Μεγάλο Παζάρι με πάνω από 4.000 καταστήματα και 100 δρόμους. Το βράδυ θα βρεθούμε σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκεδάσεως με οριεντάλ πρόγραμμα και χορό της κοιλιάς ( προαιρετικό). Τέλος δείπνο στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

4η Ημέρα : Κωνσταντινούπολη- Πατριαρχείο - Μονή Βλαχερνών- Πριγκηπόννησα
4η Ημέρα : Κωνσταντινούπολη- Πατριαρχείο - Μονή Βλαχερνών- Πριγκηπόννησα

Μετά το πρωινό μας , θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Έπειτα θα συνεχίσουμε για την Παναγία των Βλαχερνών , εκεί που εψάλη πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος . Επιπλέον για όσους το επιθυμούν θα υπάρξει(προαιρετικό) ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκηπόννησα και τα τέσσερα μοναδικά νησιά τους . Η περιήγησή μας ξεκινά περνώντας από τα νησιά: Αντιγόνη, Χάλκη & Πρίγκηπο . Στην Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλαιά αρχοντικά . Θα έχετε στην διάθεσή σας ελεύθερο χρόνο για να πραγματοποιήσετε βόλτα στο νησί με τις άμαξες και το μεσημεριανό σας γεύμα .Τέλος επιστροφή στην Πόλη μετά από την μοναδική εμπειρία και απαράμιλλη ομορφιά των Πριγκηποννήσων .

5η Ημέρα : Κωνσταντινούπολη- Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ- Κομοτηνή
5η Ημέρα : Κωνσταντινούπολη- Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ- Κομοτηνή

Μετά το πρωινό μας , θα επισκεφθούμε το παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ . Το ανάκτορο του Ντολμά Μπαχτσέ αποτελούσε κατοικία των Σουλτάνων και διοικητικό κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1856 μέχρι το 1922.Έπειτα επίσκεψη και προσκύνημα στο Άγιασμα του Μπαλουκλί γνωστή και ως ‘’Ζωοδόχος Πηγή του Μπαλουκλί ή και Παναγιά η Μπαλουκλιώτισσα ‘’, όπου αντικρίζουμε τους τάφους των Οικουμενικών Πατριαρχών. Ύστερα θα αναχωρήσουμε για την Ελλάδα πραγματοποιώντας έλεγχο εγγράφων στα σύνορα και ενδιάμεσες στάσεις . Τέλος άφιξη στη Κομοτηνή και στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

6η Ημέρα : Κομοτηνή- Αθήνα
6η Ημέρα : Κομοτηνή- Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση και επιστροφή για Αθήνα . Τέλος από ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και το μεσημεριανό γεύμα ,άφιξη το βράδυ στη πόλη μας.

  • 2 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 ή 4* στην Ξάνθη ή Κομοτηνή
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη
  • 5 πρωινά - 3 γεύματα ή Δείπνα σε τοπικά εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη
  • Μεταφορά και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο Πολυτελές λεωφορείο της εταιρείας μας
  • Καθ'όλη την διάρκεια αρχηγός - συνοδός με ξενάγηση
  • Έμπειρος Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία, check point πόλεων και διελεύσεις (35€)
  • Ποτά - αναψυκτικά και ότι αναφέρεται ώς προαιρετικό
  • Λοιπά ατομικά έξοδα, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο (25€ το άτομο με ιδιωτικό πλοιάριο)
  • Εισιτήρια για Πριγκηπόνησα (25€ το άτομο)
  • Νυχτερινή έξοδος στα χανουμάκια με φαγητό και χορό 1 μπουκάλι κρασί ανά δυο άτομα (35€ το άτομο προαιρετικό)

Αγγλικά
Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Κωνσταντινούπολη, İstanbul, Turkey

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 6984024541 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από το γραφείο μας και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €349,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr

Τηλέφωνο

2294088440 - 6984024541