from €350,00 €295,00
Ερευνα

Αεροπορική εκδρομή στα Καταλονικά στολίδια

Βαρκελώνη, Spain
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Έληξε

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

43 άτομα

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Αεροπορική εκδρομή στα Καταλονικά στολίδια.
Αυτό το ταξίδι των αισθήσεων, απευθύνετε στους ταξιδιώτες που λατρεύουν την εναλλαγή τοπίων, το καλό φαγητό και το ώριμο, δρύινο κρασί της Καταλονίας.  Με έδρα μας την σαγηνευτική πόλη της Βαρκελώνης,  με τις πολύχρωμες αγορές και τα αρχιτεκτονικά διαμάντια του σπουδαίου Άντονι Γκαουντί, ηγέτη του καταλονικού μοντερνισμού, θα εξερευνήσουμε την αισθαντική περιφέρεια της Ισπανίας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”turquoise” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος Early Booking” tab_id=”1632816370979-5fbe4a43-18c5″][vc_column_text]Τιμές για 4 Ημέρες

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 295,00€
Τιμή σε μονόκλινο: 415,00€
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο: 270,00€
Φόροι αεροδρομίων: 185,00€

 [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος μετά από Early Booking” tab_id=”1632816607461-06ed18a9-5d9a”][vc_column_text]Τιμές για 4 Ημέρες

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 350,00€
Τιμή σε μονόκλινο: 470,00€
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο: 325,00€
Φόροι αεροδρομίων: 185,00€

 [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος Early Booking” tab_id=”1632816646888-de0523c1-357d”][vc_column_text]Τιμές για 5 Ημέρες

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 385,00€
Τιμή σε μονόκλινο: 535,00€
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο: 330,00€
Φόροι αεροδρομίων: 185,00€

 [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος μετά από Early Booking” tab_id=”1632816678027-7ff81b7f-3dc0″][vc_column_text]Τιμές για 5 Ημέρες

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 450,00€
Τιμή σε μονόκλινο: 600,00€
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο: 395,00€
Φόροι αεροδρομίων: 185,00€

 [/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Αεροπορική εκδρομή στα Καταλονικά στολίδια
Αεροπορική εκδρομή στα Καταλονικά στολίδια Αεροπορική εκδρομή στα Καταλονικά στολίδια

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Αεροπορική εκδρομή στα Καταλονικά στολίδια
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Βαρκελώνη, Φιγκέρες, Χιρόνα
  • Επίσκεψη στο οινοποιείο της οικογένειας Torres, για μια αξέχαστη εμπειρία, με εμπεριστατωμένη ξενάγηση και γευσιγνωσία σε ένα από τα καλύτερα οινοποιεία της Ευρώπης.

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (σύντομη ξενάγηση πόλης)
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (σύντομη ξενάγηση πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη. Με την άφιξη μας θα κάνουμε την πανοραμική περιήγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το λόφο Μοντζουίκ, απ’ όπου θα έχουμε μια υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Εδώ βρίσκεται και το Ισπανικό χωριό, δείγμα αρχιτεκτονικής από όλες τις επαρχίες της Ισπανίας που κατασκευάστηκε το 1929 για την Διεθνή Έκθεση της Βαρκελώνης. Θα διασχίσουμε μεγάλες λεωφόρους όπως τη Γκραν Βία και Παραλέλο, θα δούμε την πλατεία της Καταλονίας και τον γνωστό πεζόδρομο Ράμπλας. Θα περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά της Γοτθικής συνοικίας όλου δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναός και τέλος θα επισκεφθούμε το αξιόλογο έργο του διάσημου καταλανού αρχιτέκτονα Αντόνιο Γκαουντί, την περίφημη εκκλησία της Σαγράδα Φαμίλια (Ιερή Οικογένεια). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας.

2η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (αναλυτική ξενάγηση πόλης)
2η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (αναλυτική ξενάγηση πόλης)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη σημερινή πανοραμική περιήγηση θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη της Βαρκελώνης. Θα διασχίσουμε τον πιο ωραίο δρόμο της πόλης την Πασέο ντε Γράθιας και θα θαυμάσουμε τα απίστευτα κτίρια του Αντόνιο Γκαουντί, την περίφημη «Πεδρέρα» που στα καταλανικά σημαίνει νταμάρι και την κουκλίστικη «Κάσα Μίλα». Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Πάρκο Γκουέλ που βρίσκεται πάνω το λόφο της Κάρμεν και είναι ένα ακόμη έργο του Αντόνιο Γκαουντί. Ένα τεράστιο μπαλκόνι που μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ σας με θέα όλη την πόλη της Βαρκελώνης . Το πάρκο είναι διακοσμημένο με πολύχρωμα μάρμαρα, μωσαϊκά και σιντριβάνια με δράκους . Μέσα στο πάρκο βρίσκετε ένα μικρό σπιτάκι στο οποίο ο Αντόνιο Γκαουντί είχε μείνει για κάποιο διάστημα της ζωής του. Στη συνέχεια θα δούμε το ξακουστό γήπεδο Camp Nou, έδρα της F.C.Barcelona, το πιο μεγάλο Πάρκο της πόλης « Parc de la Ciutadella», με το ζωολογικό του κήπο και θα καταλήξουμε στην Μπαρθελονέτα, και το Ολυμίακό χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.

3η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΧΙΡΟΝΑ - ΦΙΓΚΕΡΕΣ (ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ ΝΤΑΛΙ)
3η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΧΙΡΟΝΑ - ΦΙΓΚΕΡΕΣ (ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ ΝΤΑΛΙ)

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχώρηση για την Ιστορική πόλη της Χιρόνα, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του κάστρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Φιγκέρες, όπου βρίσκεται το μουσείο – θέατρο του διάσημου ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που αποπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Παύλου. Θαυμάστε τη Γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Επιστροφή στη Βαρκελώνη. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
4η μέρα : ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Κάντε την βόλτα σας στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Βαρκελώνης τη Ράμπλας και απολαύστε τον καφέ σας στην αρχοντική Βασιλική πλατεία « Plaza Real». Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ενυδρείο της Βαρκελώνης , ένα από τα σημαντικότερα στην Ευρώπη, το μουσείο του Χουάν Μιρό και το Μουσείο Πικάσσο.

5η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΜΟΝΣΕΡΑΤ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ TORRES - ΑΘΗΝΑ
5η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΜΟΝΣΕΡΑΤ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ TORRES - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό νωρίς το πρωί στο ξενοδοχείο. Έπειτα θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της Παρθένου Μονσεράτ πολιούχου της Καταλονίας που βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από την Βαρκελώνη. Το μοναστήρι Μονσεράτ δεν αποτελεί μονάχα θησαυρό θρησκευτικής σημασίας αλλά και η φυσική ομορφιά που το περιβάλλει είναι μοναδική. Η λέξη «Μονσεράτ» κυριολεκτικά σημαίνει «ακανόνιστο βουνό» στα καταλανικά. Η ιστορία του μοναστηριού ξεκινάει από το 880, όταν σε ένα σπήλαιο βρέθηκε το ξύλινο άγαλμα της Παρθένου Μαρίας. Οι εγκαταστάσεις διευρύνθηκαν και η φήμη του γιγαντώθηκε κυρίως κατά τον μεσαίωνα. Η Παρθένος του Μονσεράτ είναι κέντρο προσκυνήματος, από τα πιο γνωστά στην Ευρώπη, αλλά και του παγκόσμιου καθολικισμού, που προσελκύει πλήθος πιστών που προστρέχουν στην θαυματουργή Παναγία. Επιστρέφοντας στην Βαρκελώνη καθ’ οδών θα επισκεφθούμε το περίφημο οινοποιείο Torres. Μετάβαση στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βαρκελώνη – Αθήνα με τη Vueling
  • Πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ ξενοδοχεία εξωτερικού.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικότατα ξενοδοχεία 4* στη Γοτθική συνοικία (Hotel Medinaceli ή Gotico ή Colonial της αλυσίδας ξενοδοχείων Gargallo στη Βαρκελώνη).
  • Επίσκεψη στο ξακουστό οινοποιείο Torres.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
  • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά.
  • Φόροι αεροδρομίων, checkpoints, δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων(185€)
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους
  • Ό, τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Αγγλικά
Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Βαρκελώνη, Spain

Γεύματα (Θα τρώω στο ξενοδοχείο?)
Πρωινό καθημερινά.
Περιλαμβάνει Μεταφορές?
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Πτήσεις ( Με ποια εταιρεία και τι ώρες θα ταξιδέψω?)
Αναχώρηση: Αθήνα – Βαρκελώνη 11.55 - 14.05
Επιστροφή: Βαρκελώνη – Αθήνα 17.40 - 21.35
Με την αεροπορική εταιρία Vueling
Πια είναι τα ξενοδοχεία που θα μείνουμε στη συγκεκριμένη εκδρομή?
4ημ. 9/12: Επιλεγμένα κεντρικότατα ξενοδοχεία 4* στη Γοτθική συνοικία (Hotel Medinaceli ή Gotico ή Colonial της αλυσίδας ξενοδοχείων Gargallo

5ημ. (υπόλοιπες αναχωρήσεις): Επιλεγμένα κεντρικότατα ξενοδοχεία 4* στη Γοτθική συνοικία (Hotel Medinaceli ή Gotico ή Colonial της αλυσίδας ξενοδοχείων Gargallo
Πως μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

- €55,00
από €350,00 €295,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr