from €375,00
Ερευνα

Αεροπορική εκδρομή στην Βαρκελώνη <Έληξε>

Βαρκελώνη, Spain
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

42 άτομα

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Αεροπορική εκδρομή στην Βαρκελώνη
Αεροπορική εκδρομή στην Βαρκελώνη Αεροπορική εκδρομή στην Βαρκελώνη

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”peacoc” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-h-square” add_icon=”true” title=”Τιμές και Ξενοδοχεία” tab_id=”1621416274450-1bd30407-3624″][vc_column_text]

(10/7 & 17/7) Επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4* (Hotel Medinaceli ή Gotico ή Colonial της αλυσίδας ξενοδοχείων Gargallo ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 495,00€
  • Τιμή σε μονόκλινο: 675,00€
  • Παιδικό (μέχρι 12 ετών): 375,00€

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-h-square” add_icon=”true” title=”Τιμές και Ξενοδοχεία” tab_id=”1621416389992-3a262772-8c9b”][vc_column_text]

(Υπόλοιπες αναχωρήσεις) Επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4* (Hotel Medinaceli ή Gotico ή Colonial της αλυσίδας ξενοδοχείων Gargallo ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 570,00€
  • Τιμή σε μονόκλινο: 750,00€
  • Παιδικό (μέχρι 12 ετών): 450,00€

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-h-square” add_icon=”true” title=”Τιμές και Ξενοδοχεία” tab_id=”1621416389397-1988c4f9-c93d”][vc_column_text]

(10/7 & 17/7) Κεντρικό ξενοδοχείο 4*sup (Hotel Exe Crystal Palace)

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 545,00€
  • Τιμή σε μονόκλινο: 725,00€
  • Παιδικό (μέχρι 12 ετών): 425,00€

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-h-square” add_icon=”true” title=”Τιμές και Ξενοδοχεία” tab_id=”1621416388602-07417f0f-aaea”][vc_column_text]

(Υπόλοιπες Αναχωρήσεις)Κεντρικό ξενοδοχείο 4*sup (Hotel Exe Crystal Palace)

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 620,00€
  • Τιμή σε μονόκλινο: 800,00€
  • Παιδικό (μέχρι 12 ετών): 500,00€

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Αεροπορική εκδρομή στην Βαρκελώνη
Το ταξίδι στη Βαρκελώνη είναι γεμάτο αντιθέσεις. Η πρωτεύουσα της Καταλονίας, φημίζεται για τον γαλάζιο ουρανό, την άκρως μοντερνιστική και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, την μακραίωνη ιστορία και τον πολιτισμό της! Πολλά μπορούν να ειπωθούν για αυτή, μα μόνο μια επίσκεψη θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μυστικά και τις ομορφιές της!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Αεροπορική εκδρομή στην Βαρκελώνη
  • Τι θα επισκεφθούμε:Ramblas, Placa de Catalunya, Barrio Gotico, Barceloneta, Έργα του Gaudi, Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, Arty γειτονιά του Eixample, Montjuic, Pueblo Espanol
  • Ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη με γεμάτο αντιθέσεις
  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Vueling και διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 4*!

1η Ημέρα: Να κατηφορίσετε τη Rambla από την Placa de Catalunya ως την θάλασσα.
1η Ημέρα: Να κατηφορίσετε τη Rambla από την Placa de Catalunya ως την θάλασσα.

Η «ραχοκοκαλιά» της Βαρκελώνης είναι το σημείο μηδέν για τις πρώτες σας αναγνωριστικές βόλτες στην πόλη. Και για την ακρίβεια, δεν είναι «η Rambla» αλλά «οι Ramblas»: Μια σειρά συνεχόμενοι πεζόδρομοι που διατρέχουν το κέντρο, περνώντας πλάι στη γοτθική συνοικία, και ανάμεσα σε πλανόδιους μουσικούς και θέατρα του δρόμου, πριν καταλήξουν σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης, το Port Vell και τα νερά της Μεσογείου.

2η Ημέρα: Να χαθείτε στα σοκάκια του Barrio Gotico
2η Ημέρα: Να χαθείτε στα σοκάκια του Barrio Gotico

Αν μας επιτρέπετε λίγο υποκειμενισμό, θα πούμε ανερυθρίαστα ότι κατά την ταπεινή μας γνώμη αυτή είναι η ωραιότερη συνοικία της Βαρκελώνης και η περιοχή που βρίσκονται τα ξενοδοχεία μας. Τα λαβυρινθώδη σοκάκια της περνάνε κάτω από καμάρες, ανάμεσα σε γοτθικές εκκλησίες και μεσαιωνικά κτίρια, πριν καταλήξουν σε ένα ακόμα hip μπαράκι ή άλλη μία μισοφωτισμένη πλατεΐτσα βγαλμένη από φιλμ νουάρ.

3η Ημέρα: Να κάνετε τουλάχιστον έναν μαραθώνιο tapas στη Barceloneta
3η Ημέρα: Να κάνετε τουλάχιστον έναν μαραθώνιο tapas στη Barceloneta

Πιάνετε τραπεζάκι με θέα –και άρωμα– θάλασσα και δοκιμάζετε όσα περισσότερα πιατάκια φορτωμένα με θαλασσινά και μη μεζεδάκια αντέχετε. Εννοείται πως συνοδεύετε με παγωμένες μπύρες ή δροσερά αρωματικά κρασιά.

4η Ημέρα: Να θαυμάσετε τις δημιουργίες του Gaudi
4η Ημέρα: Να θαυμάσετε τις δημιουργίες του Gaudi

Ο καταλανός αρχιτέκτονας τα έργα του οποίου μοιάζουν βγαλμένα από την παιδική φαντασία, γεμάτα χρώμα και καμπυλωτές γραμμές, άφησε εμφανές το στίγμα του σε κάθε γωνιά της πόλης. Το χρωματιστό Πάρκο Guell, η αιωνίως ημιτελής αλλά υπέροχη Sagrada Familia, το κυματιστό Casa Batlo, τα φανάρια της Placa Reial και η αλλόκοσμη La Pedrera, αλλιώς γνωστή και ως Casa Mila, είναι μερικά μόνο από τα “SOS” για να ξεκινήσετε.

5η Ημέρα: Να επισκεφθείτε ένα από τα καλύτερα Μουσεία Μοντέρνας Τέχνης της Ευρώπης
5η Ημέρα: Να επισκεφθείτε ένα από τα καλύτερα Μουσεία Μοντέρνας Τέχνης της Ευρώπης

Ακόμη και αν δεν είστε λάτρεις της μοντέρνας τέχνης, το περίφημο MACBA είναι αξιοθέατο από μόνο του: Ξεκινά από ένα γοτθικό παρεκκλήσι και συνεχίζει σε ένα μοντέρνο κτίριο, κατάλευκο απ’ άκρη σε άκρη. Μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις στις αίθουσές του πυροδοτούν τις γνωστές συζητήσεις περί του τι είναι, τελικά, τέχνη και τι όχι. Αν ο μοντερνισμός σας πέσει υπερβολικά… μοντέρνος, μπορείτε πάντα να στραφείτε στα έργα των, εχμ, κλασικών μοντερνιστών, στο Μουσείο Πικάσο και το Ίδρυμα Χουάν Μιρό.

6η Ημέρα: Να βολτάρετε στην arty γειτονιά του Eixample
6η Ημέρα: Να βολτάρετε στην arty γειτονιά του Eixample

Εκατό συνολικά οικοδομικά τετράγωνα γύρω από το Passeig de Gracia, μια κεντρική λεωφόρο της πόλης, συναποτελούν την αγαπημένη γειτονιά της αστικής τάξης του 19ου αιώνα. Σήμερα, το Eixample φιλοξενεί στους δρόμους του μερικά από τα καλύτερα δείγματα αρχιτεκτονικής της πόλης (όπως τα προαναφερθέντα Casa Batlo, La Pedrera και Sagrada Familia) αλλά και ενδιαφέρουσες γκαλερί, όμορφα café Και gay friendly στέκια.

7η Ημέρα: Να στρωθείτε για πικνίκ στο Montjuic και χαθείτε στα σοκάκια του Pueblo Espanol (Ισπανικό χωριό)
7η Ημέρα: Να στρωθείτε για πικνίκ στο Montjuic και χαθείτε στα σοκάκια του Pueblo Espanol (Ισπανικό χωριό)

Ο καταπράσινος λόφος της πόλης, στον οποίο ανεβαίνετε με τελεφερίκ –ή με τα πόδια, αν αντέχετε την ανηφόρα– είναι η αγαπημένη έξοδος κατοίκων και επισκεπτών της πόλης τα ηλιόλουστα Σαββατοκύριακα. Ακολουθήστε το παράδειγμα των ντόπιων, και ελάτε με τα καλαθάκια σας φορτωμένα κρασί και σνακ. Μετά το υπαίθριο τσιμπούσι, μην παραλείψετε να βολτάρετε στο Pueblo Espanol, το πανέμορφο «Ισπανικό Χωριό»: ένα θεματικό πάρκο στον λόφο του Montjuic, που απεικονίζει ολόκληρη την Ισπανία σε μικρογραφία –με κτίρια σε φυσικό μέγεθος, κτισμένα σύμφωνα με τις επιταγές της τοπικής αρχιτεκτονικής κάθε ισπανικής περιοχής.

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Βαρκελώνη-Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Vueling.
  • 6 διανυκτερεύσεις / Διαμονή στα επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4* (Hotel Medinaceli ή Gotico ή Colonial ή της αλυσίδας ξενοδοχείων Gargallo στη Βαρκελώνη ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) ή Exe Crystal Palace Hotel 4* sup.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
  • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου.

Αγγλικά
Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Βαρκελώνη, Spain

Γεύματα (Θα τρώω στο ξενοδοχείο?)
Πρωινό μπουφέ καθημερινά
Περιλαμβάνει Μεταφορές?
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Πτήσεις ( Με ποια εταιρεία και τι ώρες θα ταξιδέψω?)
Πτήσεις Vueling
Αναχώρηση: Αθήνα – Βαρκελώνη 04.10 06.20
Επιστροφή: Βαρκελώνη – Αθήνα 23.35 03.30
Πια είναι τα ξενοδοχεία που θα μείνουμε στη συγκεκριμένη εκδρομή?
Διαμονή στα επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4* (Hotel Medinaceli ή Gotico ή Colonial ή της αλυσίδας ξενοδοχείων Gargallo στη Βαρκελώνη ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) ή Exe Crystal Palace Hotel 4* sup.
Πως μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
από €375,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr