from €0,00
Ερευνα

Αεροπορική εκδρομή στην μαγευτική Ελβετία <Έληξε>

Ελβετία
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

42 άτομα

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Αεροπορική εκδρομή στην μαγευτική Ελβετία
Αεροπορική εκδρομή στην μαγευτική Ελβετία Αεροπορική εκδρομή στην μαγευτική Ελβετία

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”turquoise” active_section=”1″ title=”Τιμοκατάλογος”][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμές” tab_id=”1622648102540-e30c6512-12ad”][vc_column_text]

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 1125,00€
  • Τιμή σε μονόκλινο: 1375,00€
  • Παιδική τιμή έως 7 ετών (τρίκλ. με 2 ενήλικες): 895,00€
  • Φόροι αεροδρομίων: 145,00€

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Αεροπορική εκδρομή στην μαγευτική Ελβετία
Στη χώρα που μοιάζει να έχει βρει το μαγικό συστατικό της ευτυχίας, θα ανακαλύψουμε τις ομορφότερες πόλεις, τον πολιτισμό, την τέχνη και την ιστορία της χώρας, σε συνδυασμό με την ασύγκριτα φυσικά της τοπία! Από την αξέχαστη αλπική διαδρομή στο δημοφιλές θέρετρο του Σαιντ Μόριτζ και το οικονομικό κέντρο της Ζυρίχης, στη σοφιστικέ πρωτεύουσα Βέρνη, τη ρομαντική Λοζάνη και την κουκλίστικη Λουκέρνη! Γυρίζουμε όλη την Ελβετία και τα Αλπικά στολίδια της και φτάνουμε στα απόλυτα highlights της εκδρομής μας, που δεν είναι άλλα απ’ την ανάβαση στο όρος Πιλάτους με οδοντωτό τρενάκι και top θέα στην πόλη και τη λίμνη της Λουκέρνης καθώς και η ανάβαση με τρένο στο Γιούνγκφραου, το υψηλότερο σημείο των Άλπεων (για μη ορειβατικό κοινό), όπου θα περπατήσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα που ενώνει τις δύο υψηλότερες κορφές, θα πιούμε το ζεστό ρόφημα μας στο πολυτελές καφέ-εστιατόριο-σαλέ και θα περιηγηθούμε στο περίφημο μουσείο Πάγου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Αεροπορική εκδρομή στην μαγευτική Ελβετία
  • Τι θα επισκεφθούμε: Μιλάνο, Ζυρίχη, Καταρράκτες Ρήνου, Σαίντ Μόριτζ, Νταβός, Ιντερλάνκεν, Βέρνη, Λοζάνη, Γενεύη, Λουκέρνη, Λιχτενστάιν, Λιντάου, Λίμνη Κωνσταντίας, Πιλάτους, Γιουνγκφράου - Top of Europe, Βέγκεν, Μοντρέ, Γκριγιέρ, Μπρόκ (εργοστάσιο σοκολάτας)
  • Ταξιδεύουμε στη χώρα που μοιάζει να έχει βρει το μαγικό συστατικό της ευτυχίας

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ - ΣΑΙΝΤ ΜΟΡΙΤΖ - ΝΤΑΒΟΣ
 1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ - ΣΑΙΝΤ ΜΟΡΙΤΖ - ΝΤΑΒΟΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μιλάνο . Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το πιο διάσημο παγκοσμίου φήμης τουριστικό θέρετρο της Ελβετίας, το Σαιντ Μόριτζ, μέσα από μια ανεπανάληπτη διαδρομή τριών περίπου ωρών που θα σας συναρπάσει. Θα περάσουμε από λίμνες, παγετώνες και κουκλίστικα χωριά που βρίσκονται ανάμεσα σε καταπράσινα δάση και βουνά και εντυπωσιάζουν με τη γραφικότητα και την ομορφιά τους. Άφιξη στο Σαιν Μόριτζ και χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τις βόλτες σας και να γευτείτε τοπικές λιχουδιές, όπως το περίφημο φοντύ τυριών. Τελευταίος προορισμός μας για σήμερα το φημισμένο Νταβός, που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.560 μέτρων, και αποτελεί την ψηλότερη πόλη στην Ευρώπη. Η πόλη φιλοξενεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μια ετήσια συνάντηση των πολιτικών από όλο το κόσμο και σημαντικών επιχειρηματικών, το οποίο αναφέρεται απλώς ως Νταβός, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελβετίας . Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΝΤΑΒΟΣ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ – ΛΙΝΤΑΟΥ – ΛΙΜΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ – ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΕΣ ΡΗΝΟΥ – ΖΥΡΙΧΗ
2η μέρα: ΝΤΑΒΟΣ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ – ΛΙΝΤΑΟΥ – ΛΙΜΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ – ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΕΣ ΡΗΝΟΥ – ΖΥΡΙΧΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν, ανάμεσα στην Αυστρία και την Ελβετία. Στη διαδρομή μας , θα απολαύσουμε μικρά χωριουδάκια με θέα την κοιλάδα του ποταμού Ρήνου και τις Ελβετικές Άλπεις, ξύλινες γέφυρες που ενώνουν και χωρίζουν δύο χώρες (Λιχτενστάιν-Ελβετία), λόφους με κάστρα στο κέντρο χωριών και ατελείωτες εκτάσεις πράσινου. Πρωτεύουσα του λιλιπούτειου κράτους είναι η γραφική Βαντούζ, κτισμένη σε μία όμορφη κοιλάδα κατά μήκος του Ρήνου και θυμίζει περισσότερο μία γραφική, ήσυχη κωμόπολη παρά πρωτεύουσα κράτους. Η περιήγησή θα μας γνωρίσει τα ενδιαφέροντα δημόσια κτίρια όπως το κοινοβούλιο και το ανώτατο δικαστήριο καθώς και το κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Λίμνη της Κωνσταντίας και την πόλη του Λιντάου, η οποία βρίσκεται στο τριεθνές μεταξύ Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας. Απέναντι από την πόλη υψώνεται το βουνό Πφάντερ της Αυστρίας. Το Λιντάου είναι δημοφιλές για το μεσαιωνικό κέντρο του και την ευχάριστη τοποθεσία του στη λίμνη. Συνεχίζουμε με το Μπρέγκεντζ και την πόλη της Κωνσταντίας που βρίσκεται στο δυτικό άκρο της ομώνυμης λίμνης, όπου και θα επισκεφθούμε. Ο ποταμός Ρήνος, που ξεκινά από τις Ελβετικές Άλπεις, περνά μέσα από τη λίμνη της Κωνσταντίας. Βόρεια του ποταμού βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της πόλης και το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντίας. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πόλη Σαφχάουζεν στα σύνορα Ελβετίας-Γερμανίας για να θαυμάσουμε τους εντυπωσιακούς καταρράκτες του Ρήνου, ένα τρομερό φυσικό φαινόμενο μέσα στο καταπράσινο Αλπικό τοπίο. Συνεχίζουμε για τη Ζυρίχη όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Επίσκεψη στο όρος Πιλάτους με οδοντωτό και τελεφερίκ) - ΖΥΡΙΧΗ
3η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Επίσκεψη στο όρος Πιλάτους με οδοντωτό και τελεφερίκ) - ΖΥΡΙΧΗ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την κουκλίστικη Λουκέρνη, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελβετίας. Η παλιά πόλη είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή, γεμάτη με χρωματιστές προσόψεις σπιτιών, πλακόστρωτα δρομάκια και στολισμένες με σιντριβάνια μικρές πλατειές. Χρόνος ελεύθερος. Αμέσως μετά, θα απολαύσουμε μια απίστευτη θέα στα γύρω βουνά και στη λίμνη της Λουκέρνης από την κορυφή του όρους Πιλάτους, το οποίο είναι προσβάσιμο με τελεφερίκ. Πραγματικά, η θέα είναι απίστευτη τόσο από την κορυφή του βουνού όσο επίσης και κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το τελεφερίκ. Επιστροφή στη Ζυρίχη για την πανοραμική μας ξενάγηση. Θα διασχίσουμε τη Λεωφόρο Μπανχοφστράσσε όπου βρίσκονται οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας και τα μοντέρνα καταστήματα, τον Καθεδρικό Ναό, την Γοτθική Εκκλησία Φραουμνίστερ του 13ου αιώνα και διάσημη για τα βιτρό της, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με την μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού στην Ευρώπης, το κτίριο που στεγάζει το Δημαρχείο, την Όπερα, και το μοντέρνο κτίριο Λε Κουρμουζιέ που είναι το κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΒΕΡΝΗ – ΙΝΤΕΡΛΑΓΚΕΝ - ΒΕΝΓΚΕΝ
4η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΒΕΡΝΗ – ΙΝΤΕΡΛΑΓΚΕΝ - ΒΕΝΓΚΕΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Διασχίζοντας τη πανέμορφη Ελβετική ύπαιθρο θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Ελβετίας, την πανέμορφη Βέρνη, που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού ‘Άαρ. Στην περιήγηση μας στην παλιά πόλη θα δούμε τον περίφημο Πύργο των Ρολογιών με το ωραιότερο ωρολογιακό κουκλοθέατρο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βικεντίου και το κτίριο που στεγάζει το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια της διαδρομής μας, το κοσμοπολίτικο Ιντερλάκεν, στην καρδιά των Ελβετικών Άλπεων. Στην περιήγησή μας θα περπατήσουμε στη λεωφόρο Χόχεβεκ, με πλήθος εστιατορίων, καφέ, μπαρ και καταστημάτων. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Βένγκεν, διάσημο ορεινό ελβετικό θέρετρο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΕΝΓΚΕΝ - ΓΙΟΥΝΓΚΦΡΑΟΥ ‘TOP OF EUROPE’ – ICE OF PALACE - ΛΟΖΑΝΗ
5η μέρα: ΒΕΝΓΚΕΝ - ΓΙΟΥΝΓΚΦΡΑΟΥ ‘TOP OF EUROPE’ – ICE OF PALACE - ΛΟΖΑΝΗ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Θα μεταφερθούμε στο σταθμό για να πάρουμε το τρένο που θα μας μεταφέρει στην κορυφή της Ευρώπης. Στα τελευταία περίπου 40 λεπτά της διαδρομής, το τρένο μπαίνει στις σήραγγες που περνούν μέσα από τα βουνά των Άλπεων. Υπάρχει μόνο μία στάση όπου θα μπορείτε να απολαύσετε τη θέα και να τραβήξετε φωτογραφίες. Κι έπειτα η μαγεία: Σε υψόμετρο 3.454 μέτρων η θέα σαγηνεύει από το μπαλκόνι του Γιουνγκφράου και το μάτι «ταξιδεύει» ελεύθερα προς κάθε γωνιά των χιονισμένων Άλπεων. Υπάρχει ένα άρτιο χιονοδρομικό συγκρότημα και ένα παλάτι μέσα στον πάγο. Στις αίθουσές του, που είναι φτιαγμένες από πάγο, υπάρχουν ανάγλυφες παραστάσεις από τη ζωή στους πάγους. Μετά την αξέχαστη αυτή εμπειρία και γεμάτοι υπέροχες εικόνες, θα αναχωρήσουμε για την Λοζάνη, έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΛΟΖΑΝΗ - ΜΟΝΤΡΕ – ΓΚΡΙΓΙΕΡ – ΜΠΡΟΚ (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ)
6η μέρα: ΛΟΖΑΝΗ - ΜΟΝΤΡΕ – ΓΚΡΙΓΙΕΡ – ΜΠΡΟΚ (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο . Στην περιήγηση μας στην παλιά πόλη της Λοζάνης, θα δούμε το πάρκο Μον Ρεπό, την Πλατεία Ντε λα Ριπόν με το Μέγαρο Ρουμίν, τον Καθεδρικό Ναό της Νοτρ Νταμ, τη συνοικία Ουσύ πάνω στη λίμνη Λεμάν, το Ολυμπιακό Μουσείο και το ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο Μπο Ριβάζ. Επόμενο σημείο αναφοράς μας, το «διαμάντι» της ελβετικής Ριβιέρας, το περίφημο Μοντρέ. Είναι πασίγνωστο για τους εκλεκτούς του επισκέπτες (όπως ο Λόρδος Βύρων, ο Τολστόι αλλά και ο Φρέντι Μέρκιουρι), καθώς και για το διάσημο φεστιβάλ τζαζ μουσικής. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη μεσαιωνική Γκριγιέρ, γνωστή για την παραγωγή του ομώνυμου τυριού. Το αλπικό αυτό χωριό, με τα σπίτια του 15ου και του 17ου αιώνα αλλά και το κάστρο του 11ου αιώνα, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πόλους έλξης επισκεπτών της περιοχής. Είναι παραπάνω από βέβαιο πως θα σας μαγέψει, καθώς θα σας μεταφέρει σε μια άλλη.. ρομαντική εποχή. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και φωτογραφίες. Επόμενη στάση η πόλη Μπρόκ. Έχουμε φτάσει επίσημα στον παράδεισο της σοκολάτας. Σύντομα αντικρίζουμε μπροστά μας το εργοστάσιο της σοκολάτας και ξεκινάμε την ξενάγηση, με σοκολατένιες γεύσεις. Τα αρώματα και οι εικόνες εκεί, μένουν για πάντα στη μνήμη! Έρχεται η ώρα της επιστροφής, αποχαιρετάμε τις ελβετικές σοκολάτες για να επιστρέψουμε στη Λοζάνη. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΛΟΖΑΝΗ – ΓΕΝΕΥΗ – ΑΘΗΝΑ
7η μέρα: ΛΟΖΑΝΗ – ΓΕΝΕΥΗ – ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την κομψή και κοσμοπολίτικη Γενεύη, έδρα πολλών και μεγάλων Διεθνών Οργανισμών. Χτισμένη πάνω στις όχθες της λίμνης Λεμάν, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας μετά τη Ζυρίχη. Ανάμεσα στα αξιοθέατα που θα δούμε είναι το Μέγαρο των Εθνών, το Μουσείο του Ερυθρού Σταυρού, το περίφημο σιντριβάνι Τζετ ντ’ Ο, το λουλουδένιο ρολόι, το σπίτι όπου έζησε ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Πέτρου και το Διεθνές Μνημείο της Θρησκευτικής Μεταρρύθμισης. Τα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης με τα πέτρινα κτίρια, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα πόλη των Τραπεζών και των μεγάλων Ασφαλιστικών Εταιρειών θα σας εντυπωσιάσουν. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Γενεύης και πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες
Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες

Διαφοροποίηση στη ροή – σειρά των επισκέψεων του προγράμματος, ενδέχεται να γίνει, χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ COVID
Τα υγειονομικά μέτρα σχετικά με τον Covid-19 ανά προορισμό είναι ρευστά και διαφοροποιούνται συνεχώς. Δέκα μέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής, μαζί με την εξόφληση του ταξιδιού, θα σας αποστέλλεται το τελικό ενημερωτικό σημείωμα, το οποίο θα σας ενημερώνει πλήρως για το ταξίδι αλλά και για τα ισχύοντα την τότε στιγμή υγειονομικά μέτρα που θα πρέπει να ακολουθήσει κάθε ταξιδιώτης με ατομική ευθύνη, λόγω τoυ περιορισμό των προσωπικών δεδομένων GDPR.

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μιλάνο & Γενεύη – Αθήνα με Aegean Airlines
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* (Hilton Garden Inn στο Νταβός 4* sup, Hotel Movenpick στη Λοζάνη 4* sup, Sheraton Ζυρίχη 5* και στο πολυτελές Arenas resort Victoria στο Βένγκεν 3* sup.)
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Εισιτήριο τρένου από Βένγκεν για το Γιουνγκφράου(Top of Europe) με επιστροφή (145€)
  • Εισιτήριο οδοντωτού - τελεφερίκ για το όρος Πιλάτους στη Λουκέρνη (50€)
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά
  • Μια χειραποσκευή 8 κιλά ανά άτομο
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (145€)
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων κατ’ άτομο τη βραδιά σε ελβετικά φράγκα (Νταβός 5,90€ , Ζυρίχη 2,50€)
  • Check point (20€)
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
  • Ό, τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Αγγλικά
Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Ελβετία

Γεύματα (Θα τρώω στο ξενοδοχείο?)
Πρωινό μπουφέ καθημερινά
Περιλαμβάνει Μεταφορές?
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Πτήσεις ( Με ποια εταιρεία και τι ώρες θα ταξιδέψω?)
ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ 08.25 – 10.00
ΓΕΝΕΥΗ – ΑΘΗΝΑ 16.45 – 20.25
Πια είναι τα ξενοδοχεία που θα μείνουμε στη συγκεκριμένη εκδρομή?
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (Hilton Garden Inn στο Νταβός 4* sup, Hotel Movenpick στη Λοζάνη 4* sup, Sheraton Ζυρίχη 5* και στο πολυτελές Arenas resort
Πως μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
από €0,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr