from €395,00
Ερευνα

Αεροπορική εκδρομή στην Πράγα και Βιέννη <Έληξε>

Πράγα, Czechia
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

42 άτομα

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Αεροπορική εκδρομή στην Πράγα και Βιέννη
Αεροπορική εκδρομή στην Πράγα και Βιέννη Αεροπορική εκδρομή στην Πράγα και Βιέννη

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”purple” active_section=”1″ title=”Τιμοκατάλογος”][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμές” tab_id=”1621437862235-08a9d48a-ab5c”][vc_column_text]

(2/8) Πράγα: Corinthia Panorama & Βιέννη: Arcotel Ananas Vienna ή παρόμοια.

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο:395,00€
  • Τιμή σε μονόκλινο:545,00€
  • Παιδική τιμή (μέχρι 12 ετών):395,00€
  • Φόροι αεροδρομίων,  check point &  δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων:190,00€

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμές” tab_id=”1621438002006-6acb64cc-59ac”][vc_column_text]

(Υπόλοιπες Αναχωρήσεις) Πράγα: Corinthia Panorama & Βιέννη: Arcotel Ananas Vienna ή παρόμοια.

Τιμές Early Booking
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο:465,00€
Τιμή σε μονόκλινο:615,00€
Παιδική τιμή (μέχρι 12 ετών):395,00€
Φόροι αεροδρομίων,  check point &  δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων:190,00€

Τιμές μετά από Early Booking
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο:540,00€
Τιμή σε μονόκλινο:690,00€
Παιδική τιμή (μέχρι 12 ετών):395,00€
Φόροι αεροδρομίων,  check point &  δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων:190,00€[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Αεροπορική εκδρομή στην Πράγα και Βιέννη
Ο φανταστικός συνδυασμός που σας ταξιδεύει στις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης! Εκεί, που το παραμυθένιο τοπίο της Πράγας συναντά την λάμψη της Βιέννης και οι περιηγήσεις στη γραφική λουτρόπολη, Κάρλοβυ Βάρυ και το μεσαιωνικής ομορφιάς, Τσέσκυ Κρούμλωφ τελειοποιούν το μαγευτικό αυτό ταξίδι!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Αεροπορική εκδρομή στην Πράγα και Βιέννη
  • Τι θα επισκεφθούμε:Πράγα, Καστρούπολη, Παλιά Πόλη, Κάρλοβυ Βάρυ, Δρέσδη, Βιέννη, Τσέσκυ Κρουμλώφ, Μπρατισλάβα, Δάση Μάγιερλινγκ
  • Ο φανταστικός συνδυασμός που σας ταξιδεύει στις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ - Ξενάγηση Παλιάς Πόλης
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ - Ξενάγηση Παλιάς Πόλης

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για την «πόλη της μουσικής», πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη . Επιβίβαση και αναχώρηση για την Πράγα. Καθ’ οδών θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Σλοβακίας , Μπρατισλάβα, με τη παλιά πόλη Στάρε Μέστο που ταξιδεύει τους επισκέπτες μερικούς αιώνες στο παρελθόν, καθώς περπατούν στους λιθόστρωτους δρόμους, θαυμάζουν τη μπαρόκ αρχιτεκτονική, και χαλαρώνουν σε καφετέριες και εστιατόρια. Σε μικρή απόσταση από την παλιά πόλη, θα δούμε ακόμα σημαντικά αξιοθέατα, όπως το κάστρο Χράντ του 15ου αιώνα που φιλοξενεί τα Μουσεία Ιστορίας και Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Σλοβακίας, καθώς και την Εθνική Πινακοθήκη που στεγάζεται σε ένα ανάκτορο του 18ου αιώνα. Αργά το απόγευμα άφιξη στην πρωτεύουσα της Τσεχίας την παραμυθένια Πράγα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση πόλης και κάστρου)
 2η μέρα: ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση πόλης και κάστρου)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη σημερινή μας ξενάγηση θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο κάστρο της Ευρώπης, την Καστρούπολη Χρατσάνι, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα, με τον επιβλητικό Ναό του Αγίου Βίτου. Θα κατηφορίσουμε στη γειτονιά των Αλχημιστών όπου βρίσκεται και το σπίτι που του Φράνκ Κάφκα και θα περιπλανηθούμε στα μεσαιωνικά στενά της πόλης για να δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και την πέτρινη γέφυρα του Κάρολου. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο να περπατήσετε στη γέφυρα του Καρόλου, το Κάστρο και τη γειτονιά του Κάφκα . Η οδός Παρίζκα που ξεκινάει από την πλατεία της παλιάς πόλης και καταλήγει στο ποτάμι, είναι ο πιο λαμπερός δρόμος της πόλης τόσο για την αρχιτεκτονική της, όσο και για τα συγκεντρωμένα επώνυμα καταστήματα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΡΑΓΑ - ΔΡΕΣΔΗ
3η μέρα: ΠΡΑΓΑ - ΔΡΕΣΔΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στην πιο γοητευτική πρωτεύουσα της Σαξονίας, τη Δρέσδη, που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Η πόλη, που καταστράφηκε ολοσχερώς από τον βομβαρδισμό των βρετανικών και αμερικανικών αεροσκαφών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναγεννήθηκε και απέκτησε ξανά την παλιά της αίγλη μαγεύοντας τους επισκέπτες της. Θα δούμε μεταξύ άλλων την Όπερα της Σαξονίας, το μπαρόκ Τσβίνγκερ, το περίφημο σγκράφιτο Φίρστεντσουνγκ (παρέλαση δουκών), τη γιγαντιαία Φράουενκιρχε, τον Καθεδρικό Ναό (Χόφκιρχε), το Δημαρχείο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ
4η μέρα: ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη λουτρόπολη, το Κάρλοβυ Βάρυ, που ακούγεται σχεδόν σαν θρύλος στο βορρά, όπου βουνά, δάση και χωριά περνούν από τα μάτια μας στη διαδρομή σαν εικονογραφημένο βιβλίο. Η πανέμορφη λουτρόπολη θα μας εντυπωσιάσει με το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτήρια. Η ξενάγησή μας γίνεται με τα πόδια και διαρκεί περίπου μια ώρα. Στην περιήγησή μας θα δούμε το Αυτοκρατορικό θεραπευτήριο, το Θέατρο της Πόλης, τις στοές και τα περιστύλια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών, που στεγάζουν τις ιαματικές πηγές, τον φυσικό θερμοπίδακα και τη Ρώσικη εκκλησία στην άκρη της πόλης, δίπλα στο δάσος. Μετά την ξενάγηση ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη βόλτα σας κατά μήκος του ποταμού ή για ψώνια (πηγή των κρυστάλλων της Βοημίας) και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΡΑΓΑ - ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΩΦ - ΒΙΕΝΝΗ
5η μέρα: ΠΡΑΓΑ - ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΩΦ - ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Βιέννη. Καθ οδών θα επισκεφτούμε την περιοχή των κάστρων της Βοημίας και ιδιαίτερα στη πόλη – κάστρο Τσέσκυ Κρούμλωφ. Ο αυθεντικός χαρακτήρας και ο πλούτος των μνημείων της έκαναν την Unesco να την συμπεριλάβει στον κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Στη περιπατητική μας περιήγηση θα δούμε τα φρούρια και τα μοναστήρια αυτής της θεαματικής πόλης, θα περπατήσουμε στα στενά λιθόστρωτα δρομάκια της, με την μεσαιωνική ατμόσφαιρα. Αργά το απόγευμα άφιξη στην πρωτεύουσα της Αυστρίας τη Βιέννη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μπορείτε να περπατήσετε στο ιστορικό κέντρο της πόλης να κάνετε αγορές στα κομψά καταστήματα του Γκράμπεν και της Κέρτνερστράσε, να αναζητήσετε ιστορικές μνήμες ελληνικού ενδιαφέροντος στις παλιές ταβέρνες της Φλάισμαρκτ και να θαυμάσετε τις ανεκτίμητες συλλογές των Αψβούργων στο Θησαυροφυλάκιο του Χόφπουργκ και στο Μουσείο Καλών Τεχνών. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση)
6η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή μας ξενάγηση θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σέμπρουν, κατοικία της Μαρία Θηρεσία, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Στη συνέχεια Θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ, για να θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την Πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την εκκλησία του Τάματος, τη Φωτίρ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας. Ελεύθεροι να περπατήσουμε στην Κέρτνερστράσσε, να απολαύσουμε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης π.χ. CENTRAL CAFE ή LATMAN CAFÉ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: BIENNH - ΔΑΣΗ MAΓIEPΛINΓK - ΑΘΗΝΑ
 7η μέρα: BIENNH - ΔΑΣΗ MAΓIEPΛINΓK - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη να περπατήσετε στα τεράστια καταπράσινα πάρκα στο κέντρο της πόλης, να θαυμάσετε επιβλητικά παλάτια, σημαντικά μουσεία με εξαιρετικά έργα τέχνης, να δοκιμάσετε τα υπέροχα γλυκά σε ένα από τα ιστορικά καφέ ή τα ζαχαροπλαστεία της , ως την ώρα που θα αναχωρήσουμε για τα περίχωρα της Βιέννης, για να επισκεφθούμε το περίφημο Βιεννέζικο Δάσος. Εκεί στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης για τη πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες
Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες

Διαφοροποίηση στη ροή – σειρά των επισκέψεων του προγράμματος, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί, χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βιέννη – Αθήνα με την Austrian Airlines
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*. Πράγα: Corinthia Panorama ή παρόμοιο Βιέννη: Arcotel Ananas Vienna ή παρόμοιο
  • Πρωινό καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Έμπειρος Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
  • Τοπικός ξεναγός για την ξενάγηση πόλεων στην Πράγα και την Βιέννη
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Μία βαλίτσα έως 23 κιλά ανά άτομο
  • Μία χειραποσκευή έως 8 κιλά ανά άτομο
  • Φ.Π.Α
  • Φόροι αεροδρομίων , Επίναυλος καυσίμων , check points & δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (190 €)
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Αγγλικά
Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Πράγα, Czechia

Γεύματα (Θα τρώω στο ξενοδοχείο?)
Πρωινό καθημερινά
Περιλαμβάνει Μεταφορές?
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Πτήσεις ( Με ποια εταιρεία και τι ώρες θα ταξιδέψω?)
Πτήσεις
Αναχώρηση:ΟS 804 Αθήνα – Βιέννη 06.40 08.00
Επιστροφή:OS 803 Βιέννη – Αθήνα 21.40 00.45
Πια είναι τα ξενοδοχεία που θα μείνουμε στη συγκεκριμένη εκδρομή?
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*. Πράγα: Corinthia Panorama ή παρόμοιο Βιέννη: Arcotel Ananas Vienna ή παρόμοιο
Πως μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
από €395,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr