from €795,00
Ερευνα

Αεροπορική εκδρομή στο μαγευτικό Παρίσι <Έληξε>

Παρίσι, France
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

42 άτομα

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Αεροπορική εκδρομή στο μαγευτικό Παρίσι
Αεροπορική εκδρομή στο μαγευτικό Παρίσι Αεροπορική εκδρομή στο μαγευτικό Παρίσι

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”turquoise” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1623056223851-6d016490-f2a3″][vc_column_text]

Χρεώσεις

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 795,00€
  • Τιμή σε μονόκλινο: 1045,00€
  • Παιδικό (μέχρι 12 ετών): 495,00€
  • Φόροι αεροδρομίων:195,00€

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Αεροπορική εκδρομή στο μαγευτικό Παρίσι
Παρίσι, Νορμανδία, Βρετάνη, Κάστρα Λίγηρα!
Γνωρίστε τους κορυφαίους προορισμούς της Γαλλίας, μέσα από το πλούσιο πρόγραμμά μας και τις περιηγήσεις, στα πιο παραμυθένια τοπία.  Αφού γυρίσουμε το Παρίσι και το Μουσείο του Λούβρου, με επίσκεψη στη Μονμάρτη των καλλιτεχνών και τα μπιστρό της συνοικίας Μαραί, θα απολαύσουμε μια μονοήμερη στην Νορμανδία, για να δούμε από κοντα εικόνες που εμπνέουν. Στην κουκλίστικη Βρετάνη θα χαθούμε ανάμεσα στα μεσαιωνικά καλντερίμια και τα ρομαντικά σκηνικά ενώ η εκδρομή μας στην κοιλάδα του Λίγηρα με τα επιβλητικά κάστρα θα μας παρασυρεί σε μια άλλη εποχή.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Αεροπορική εκδρομή στο μαγευτικό Παρίσι
  • Τι θα επισκεφθούμε: Παρίσι, Mουσείο Λούβρου, Βερσαλλίες, Μουσείο Αρωμάτων Fragonard, Συνοικία Μαραί, Πλατεία Βαστίλης, Συνοικία Λατίνων (Quartier Latin), Όνφλερ, Ντοβίλ, Tροβίλ, Τουρ, Μοντ Σαιν Μισέλ, Σαιν Μαλό
  • Παρίσι, Νορμανδία, Βρετάνη, Κάστρα Λίγηρ, Γνωρίστε τους κορυφαίους προορισμούς της Γαλλίας

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Παρίσι. Μετά από ολιγόωρη πτήση, άφιξη στην πόλη του Φωτός. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ (ξενάγηση)
2η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την μεγαλύτερη αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου, την διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο που διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τα πολυσύχναστα Μπουλεβάρτα, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, την νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης , το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, την Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων, γνωστό ως το μέγαρο των Απομάχων. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας. H δική μας πρόταση είναι να πραγματοποιήσετε προαιρετική Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους και βραδινή βόλτα στη μαγευτική Μονμάρτη, στην Πλατεία των καλλιτεχνών. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΛΟΥΒΡΟ (ξενάγηση) - ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD - ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ (επίσκεψη)
3η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΛΟΥΒΡΟ (ξενάγηση) - ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD - ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ (επίσκεψη)

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου, όπου στην ξενάγηση μας θα δούμε την Τζοκόντα, την Αφροδίτη της Μήλου, την Νίκη της Σαμοθράκης, όπως επίσης την ελληνική, την ρωμαϊκή, και ένα μέρος της αιγυπτιακής πτέρυγας. Επίσης θα θαυμάσουμε τους μοναδικούς πίνακες του “David” και του “De la Croix”. Ακολούθως θα μεταφερθούμε στο Μουσείο Αρωμάτων Fragonard, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στην ιστορία των αρωμάτων και να δοκιμάσουμε τα πιο αντιπροσωπευτικά από κάθε κατηγορία τους. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το ανάκτορο των Βερσαλλιών, για θα δούμε τα βασιλικά δωμάτια καθώς και το δωμάτιο των κατόπτρων, όπου έχουν υπογραφεί πολλές συνθήκες. Αργότερα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τους καταπληκτικούς κήπους του Λουδοβίκου, οι οποίοι αποτέλεσαν το πρότυπο των περισσοτέρων Βασιλικών Οίκων της Ευρώπης. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για αγορές και βόλτα στην πανέμορφη πόλη. Για το βράδυ η πρόταση μας είναι να διασκεδάσετε (προαιρετικά) στα περίφημα καμπαρέ του Παρισιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Για την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου θα πρέπει πριν την αναχώρηση σας να δηλώσετε συμμετοχή και να προπληρώσετε το κόστος εισόδου που είναι 25€ για ενήλικες και 5€ για παιδιά (δικαίωμα κράτησης). Στις τιμές περιλαμβάνεται σύστημα ενοικίασης ακουστικών. Παιδιά κάτοικοι Ευρωπαϊκής ένωσης έως 25 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Υποχρεωτική κράτηση και προπληρωμή εισόδου λίγες μέρες πριν την επίσκεψη. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την είσοδό σας με επίσημο ξεναγό στο Μουσείο του Λούβρου.

4η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΤΙΝΩΝ (QUARTIER LATIN)
 4η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ - ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΤΙΝΩΝ (QUARTIER LATIN)

Πρωινό και θα γνωρίσουμε ένα πολύ όμορφο και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης , την Πλατεία της Βαστίλης. Σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης, κατελήφθη από τον επαναστατημένο λαό του Παρισιού στις 14 Ιουλίου 1789. Ο διοικητής της, Λονέ, είχε διατάξει να πυροβολήσουν κατά του πλήθους που την πολιορκούσε. Η ημερομηνία της πτώσης της Βαστίλης, που σήμαινε για τη Γαλλία το τέλος της βασιλικής αυθαιρεσίας, καθιερώθηκε από το 1880 ως εθνική γιορτή της Γαλλίας. Στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε στην πανέμορφη συνοικία Μαραί που περικλείει την πλατεία Βοζ με το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ και θα καταλήξουμε στην συνοικία των Λατίνων. Δαιδαλώδη δρομάκια, αμέτρητα μπιστρό και καφετέριες συνθέτουν ένα μοναδικό μποέμ σύνολο. Η γειτονιά αυτή φιλοξένησε τους μεγαλύτερους διανοούμενους της εποχής οι οποίοι απολάμβαναν τον καφέ τους στα διάσημα μαγαζιά της περιοχής. Στη συνέχεια, ελεύθερος χρόνος στην πανέμορφη πόλη που πλέον έχουμε γνωρίσει κάθε ξακουστό σημείο της. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΝΤΟΒΙΛ - ΤΡΟΥΒΙΛ - ΟΝΦΛΕΡ - ΚΑΕΝ
5η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΝΤΟΒΙΛ - ΤΡΟΥΒΙΛ - ΟΝΦΛΕΡ - ΚΑΕΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το δίδυμο κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο θέρετρο Ντοβίλ-Τρουβίλ, λίκνο της Μπελ Επόκ και του στιλ Αρ Νουβό. Θαυμάστε κατά μήκος της διάσημης παραλιακής τα πολυτελή κτήρια-σπίτια και ξενοδοχεία, τα αριστοκρατικά καφέ και εστιατόρια, τα εμπορικά μαγαζιά πολυτελείας ή δοκιμάστε την τύχη σας στο Καζίνο. Αναχώρηση για τη γραφική Ονφλέρ, μια τόση δα πολιτεία σαν μινιατούρα του 17ου αιώνα, μέσα στα λουλούδια, όπως λέει και το όνομά της. Εδώ, ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει στην εποχή που οι πρώιμοι ιμπρεσιονιστές ζωγράφοι απαθανάτιζαν το κεντρικό λιμανάκι και την αμφιθεατρικά χτισμένη πόλη. Το απόγευμα αναχώρηση για την Καέν, τη μεγαλύτερη πόλη της Κάτω Νορμανδίας, πόλη με εντυπωσιακό πολιτισμικό παρελθόν, που αποτέλεσε σημείο-κλειδί στη Μάχη της Νορμανδίας. Επίσκεψη στο Μουσείο Μνήμης της Καέν, με εκθέματα που αφηγούνται την ιστορία του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, της απόβασης των Συμμάχων (D-Day, 6/6/1944) και της Μάχης της Νορμανδίας. Ένα μουσείο που σφραγίζει τις αξίες ειρήνης και της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΚΑΕΝ - ΣΑΙΝ ΜΑΛΟ - ΜΟΝ ΣΑΙΝ ΜΙΣΕΛ
6η μέρα: ΚΑΕΝ - ΣΑΙΝ ΜΑΛΟ - ΜΟΝ ΣΑΙΝ ΜΙΣΕΛ

Μετά το πρωινό, κατευθυνόμαστε στην κάστρο-πολιτεία Σαιν Μαλό στις ακτές της Μάγχης, που αποτέλεσε καταφύγιο κουρσάρων και πειρατών τον 16ο αι. Μια πόλη-οχυρό, που αναστηλώθηκε εντυπωσιακά μετά τη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή της στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παραδομένοι στην αύρα του Ατλαντικού, θα περπατήσουμε εντός στην εντός των τειχών μεσαιωνική πόλη με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βικεντίου και τον Πύργο στον οποίο στεγάζεται το μουσείο της πόλης. Αναχώρηση για το μεσαιωνικό αριστούργημα, το Μον Σαιν Μισέλ, ένα βραχώδες νησάκι στη μέση μιας απέραντης έκτασης από κίτρινη άμμο, η οποία με την πλημμυρίδα καλύπτεται από θάλασσα. Στην κορυφή του δεσπόζει το Αβαείο του Αγίου Μιχαήλ, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Το λιλιπούτειο χωριουδάκι στους πρόποδες του λόφου με τα πέτρινα σπιτάκια με τα λουλούδια, τα λιθόστρωτα δρομάκια του και τα γραφικά πανδοχεία του δίνουν την εντύπωση ότι μόλις άνοιξες ένα παράθυρο στον Μεσαίωνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΚΑΕΝ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ - TOYΡ
7η μέρα: ΚΑΕΝ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ - TOYΡ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την κοιλάδα του Λίγηρα, του μεγαλύτερου ποταμού της Γαλλίας. Σε αυτή τη μαγευτική περιοχή, που αποτέλεσε το λίκνο της αναγεννησιακής τέχνης στη Γαλλία και την αφετηρία του αγώνα της Ιωάννας της Λορένης στο τέλος του Εκατονταετούς πολέμου. θα επισκεφθούμε το κάστρο-φρούριο Αμπουάζ (15ος αι.), Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στο παρεκκλήσι Σαιν Ουμπέρ του οποίου είναι θαμμένος ο Λεονάρντο ντα Βίντσι. Επόμενη επίσκεψη το επιβλητικό κάστρο Σαμπόρ (16ος αι.), που φέρει και αυτό την υπογραφή του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και έχει ανακηρυχτεί επίσης Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη πόλη Tουρ, στη συμβολή των ποταμών Λίγηρα και Σερ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: TΟΥΡ - ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ
8η μέρα: TΟΥΡ - ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά αρχίζει η περιήγηση μας στη μεσαιωνική πόλη, που έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Παρισιού για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες
Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες

Διαφοροποίηση στη ροή – σειρά των επισκέψεων του προγράμματος, ενδέχεται να γίνει, χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ COVID
Τα υγειονομικά μέτρα σχετικά με τον Covid-19 ανά προορισμό είναι ρευστά και διαφοροποιούνται συνεχώς. Δέκα μέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής, μαζί με την εξόφληση του ταξιδιού, θα σας αποστέλλεται το τελικό ενημερωτικό σημείωμα, το οποίο θα σας ενημερώνει πλήρως για το ταξίδι αλλά και για τα ισχύοντα την τότε στιγμή υγειονομικά μέτρα που θα πρέπει να ακολουθήσει κάθε ταξιδιώτης με ατομική ευθύνη, λόγω τoυ περιορισμό των προσωπικών δεδομένων GDPR.

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα με την Sky Express, με τα ολοκαίνουρια Airbus A 320 Neo
  • Διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο Novotel Paris centre Bercy 4*, στο ξενοδοχείο Μercure Caen Cote de Nacre 4* στην Καέν και στο ξενοδοχείο Mercure Tours 4* στην Τουρ
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός για το Μουσείο του Λούβρου
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (συνολικά 20€)
  • Πρόσβαση στο lounge της Sky Express στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
  • Φ.Π.Α
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
  • Μια βαλίτσα μέχρι 20 κιλά
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων (195€)
  • Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται
  • Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Αγγλικά
Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Παρίσι, France

Γεύματα (Θα τρώω στο ξενοδοχείο?)
Πρωινό μπουφέ καθημερινά
Περιλαμβάνει Μεταφορές?
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Πτήσεις ( Με ποια εταιρεία και τι ώρες θα ταξιδέψω?)
Αναχώρηση: Aθήνα – Παρίσι 14.50 – 17.10
Επιστροφή: Παρίσι – Αθήνα 18.00 – 22.00
Πια είναι τα ξενοδοχεία που θα μείνουμε στη συγκεκριμένη εκδρομή?
24,31/07 & 07,14,21,28/08 Novotel Paris centre Bercy 4*, Μercure Caen Cote de Nacre 4*, Mercure Tours 4*
Πως μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €795,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr