from €0,00
Ερευνα

Αεροπορική εκδρομή στο Πανόραμα Πορτογαλίας <Έληξε>

Πορτογαλία
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

42 άτομα

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Αεροπορική εκδρομή στο Πανόραμα Πορτογαλίας
Αεροπορική εκδρομή στο Πανόραμα Πορτογαλίας Αεροπορική εκδρομή στο Πανόραμα Πορτογαλίας

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”sky” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1622446607763-9f6e4cad-dc1e”][vc_column_text]

Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*(Ηotel Marques de Pomba
 στη Λισσαβόνα & Bessa Hotel Boavista στο Πόρτο)

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 795,00€
  • Τιμή σε μονόκλινο: 980,00€
  • Παιδικό (μέχρι 12 ετών): 615,00€
  • Φόροι αεροδρομίων:175,00€

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Αεροπορική εκδρομή στο Πανόραμα Πορτογαλίας

Πανόραμα Πορτογαλίας! Το θεαματικό, οργανωμένο ταξίδι σας ξεναγεί στις μεγαλύτερες και γραφικότερες πόλεις της χώρας, που βρέχεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Περιηγούμαστε στην πρωτεύουσα Λισαβόνα, την πόλη που ίδρυσε ο Οδυσσέας και το ολοζώντανο Πόρτο, με την περίτεχνη αρχιτεκτονική και τις στολισμένες εκκλησίες. Στο εξαίσιο ταξίδι μας, θα γνωρίσουμε μοναδικά αξιοθέατα της Πορτογαλίας, την καστρούπολη Σίντρα με την ανυπέρβλητη φύση, το γραφικό ψαροχώρι Κασκάις, το κοσμοπολίτικο θέρετρο Εστορίλ και το ακρωτήρι Ντα Ρόκα! Από το πρόγραμμά μας, δεν λείπει το Αβέιρο με τα φημισμένα κανάλια και τις πολύχρωμες γόνδολες όπως και η αμμουδερή Κόστα Νόβα με τα χρωματιστά σπιτάκια! Ακόμη, θα γνωρίσουμε το θρησκευτικό κέντρο της χώρας, Φάτιμα, θα περπατήσουμε στο μεσαιωνικό Όμπιτους και θα θαυμάσουμε την ιστορική Γκιμαράες! Ελάτε να ζήσουμε μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία με πολιτισμικό, ιστορικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Αεροπορική εκδρομή στο Πανόραμα Πορτογαλίας
  • Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε Πορτογαλία, με μία μοναδική αναχώρηση
  • Το θεαματικό, οργανωμένο ταξίδι σας ξεναγεί στις μεγαλύτερες και γραφικότερες πόλεις της χώρας

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΛΙΣΑΒΟΝΑ
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη γραφική και φιλόξενη Λισαβόνα ή Λισσαβώνα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΛΙΣΑΒΟΝΑ (ξενάγηση)
2η μέρα: ΛΙΣΑΒΟΝΑ (ξενάγηση)

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Η σημερινή μας ξενάγηση είναι αφιερωμένη στην γραφική και φιλόξενη πόλη, που διατηρεί έως και σήμερα το λατινικό ένδοξο χαρακτήρα της. Ένα από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα της πόλης και ίσως το πιο όμορφο και περίτεχνο παγκοσμίως είναι το Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες, όπου θα θαυμάσουμε μια μοναδική σε πολυτέλεια και πλούτο συλλογή που χρονολογείται ανάμεσα στον 17ο και 19ο αιώνα. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, το πιο εντυπωσιακό σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και πλούτου, που χτίστηκε το 1502 κατόπιν εντολής του βασιλιά Μανουέλ του 1ου για να τιμήσει τη μνήμη του Βάσκο Ντα Γκάμα, για την επιτυχή επιστροφή του από την Ινδία. Τέλος θα επισκεφθούμε το μνημείο των Ανακαλύψεων καθώς και τον χαρακτηριστικό Πύργο του Μπελέμ, απ’ όπου ξεκίνησαν οι Πορτογάλοι θαλασσοπόροι για τα πέρατα της γης. Αυτός ο περίφημος πύργος που φαντάζει περισσότερο σαν ένα μικροσκοπικό κάστρο, χτίστηκε το 1515 κοντά στις όχθες του ποταμού Τέγο για να προστατεύσει τις εκβολές του ποταμού και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Θα τελειώσουμε την σημερινή ξενάγησή μας στο Πάρκο των Εθνών που κατασκευάστηκε για την Διεθνή Έκθεση EXPO 1998 απ’ όπου θα μπορούμε να θαυμάσουμε μεταξύ άλλων και την γέφυρα Βάσκο Ντα Γκάμα, και το ενυδρείο της Λισσαβόνας. To βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε τα παραδοσιακά πορτογαλικά τραγούδια fado, που έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο από την φημισμένη τραγουδίστρια Αmalia Rodrigues. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΣΙΝΤΡΑ - ΚΑΣΚΑΙΣ - ΕΣΤΟΡΙΛ - ΚΑΒΟ ΝΤΑ ΡΟΚΑ
3η μέρα: ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΣΙΝΤΡΑ - ΚΑΣΚΑΙΣ - ΕΣΤΟΡΙΛ - ΚΑΒΟ ΝΤΑ ΡΟΚΑ

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για μία ολοήμερη ευχάριστη εκδρομή στα περίχωρα της Λισαβόνας. Πρώτη μας στάση η Σίντρα, θερινή κατοικία των βασιλέων, μια πόλη που αφθονεί σε φυσική ομορφιά και χαρακτηρίζεται από την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της. Το Παλάθιο Πένια, δεσπόζει στην κορυφή ενός καταπράσινου βουνού. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Κασκάις, ένα παλιό παραδοσιακό ψαροχώρι που έχει αναπτυχθεί ραγδαία δίπλα στην πρωτεύουσα και το Εστορίλ, το θέρετρο όλων των εποχών, το οποίο θεωρείται από τα πιο σημαντικά τουριστικά σημεία παγκοσμίως και παρέχει ποικίλες δραστηριότητες όπως γήπεδο γκόλφ, αγωνιστική πίστα καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα καζίνο της Ευρώπης. Τελευταία μας επίσκεψη το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης, το ακρωτήρι Cabo da Roca. Επιστροφή το απόγευμα στη Λισαβόνα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΚΟΙΜΠΡΑ - ΑΒΕΙΡΟ - ΚΟΣΤΑ ΝΟΒΑ - ΠΟΡΤΟ
4η μέρα: ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΚΟΙΜΠΡΑ - ΑΒΕΙΡΟ - ΚΟΣΤΑ ΝΟΒΑ - ΠΟΡΤΟ

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για περιήγηση στην πρώτη Πανεπιστημιούπολη της Πορτογαλίας και μια από τις πιο παλιές του κόσμου την Κόιμπρα. Θα περιηγηθούμε στο χώρο του Πανεπιστημίου και θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο της πόλης. Αμέσως μετά αναχώρηση για το Αβέιρο, τη Βενετία της Πορτογαλίας όπως την αποκαλούν οι Πορτογάλοι, με τα κανάλια, τις γέφυρες, και τις «γόνδολες», και παραδοσιακές ξύλινες μακρόστενες βάρκες με πολύχρωμες παραστάσεις στην πλώρη. Πριν αναχωρήσουμε για το Πόρτο θα μεταφερθούμε στην παραλία της Κόστα Νόβα με τις αμμώδεις παραλίες και τους αμμόλοφους, που είναι γνωστή για τα πολύχρωμα ριγέ υπερυψωμένα σπίτια των ψαράδων. Αργά το απόγευμα άφιξη στο μεσαιωνικό Πόρτο τη δεύτερη πιο σημαντική πόλη της Πορτογαλίας με τα ξακουστά κρασιά του, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Douro. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΟΡΤΟ
5η μέρα: ΠΟΡΤΟ

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή ξενάγηση θα επισκεφθούμε την περιοχή Ριμπέϊρα, που εκτίνεται κατά μήκος του ποταμού, με πολλά παραδοσιακά καταστήματα και με μία ανοιχτή αγορά. Στην άνω πόλη θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό και το υπέροχο κτίριο που στεγάζεται ο σιδηροδρομικός σταθμός. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ναό του Άγιου Φραγκίσκου και το Παλάτι Μπόλσα, που σήμερα στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο και παλαιότερα το χρηματιστήριο. Τέλος θα επισκεφθούμε κάποιο παλιό οινοποιείο της πόλης, όπου για πολλά χρόνια ωριμάζει το περίφημο κρασί “ΠΟΡΤΟ” και θα έχουμε τη χαρά να γευθούμε σε ειδικά κατασκευασμένο ποτήρι “calice” την υπέροχη γεύση του και το πλούσιο άρωμα του. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΠΟΡΤΟ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΦΑΤΙΜΑ - ΟΜΠΙΤΟΥΣ - ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΑΘΗΝΑ
6η μέρα: ΠΟΡΤΟ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΦΑΤΙΜΑ - ΟΜΠΙΤΟΥΣ - ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Πρώτη μας επίσκεψη το Γκιμαράες το λίκνο του Πορτογαλικού έθνους, και η πρώτη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Είναι η γενέτειρα πόλη της Πορτογαλικής εθνικότητας καθώς και η πόλη στην οποία γεννήθηκε ο πρώτος βασιλιάς της Πορτογαλίας ο « Αλφόνσο Α». Θα δούμε το κάστρο της περιοχής και το ιστορικό κέντρο , τα οποία αποτελούν μνημεία ιστορικής κληρονομιάς της Ουνέσκο. Επόμενη επίσκεψη η Φατίμα, διάσημη για τα θρησκευτικά οράματα που λέγεται ότι εθεάθησαν εκεί το 1917. Είναι η θρησκευτική πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και μία από τις σημαντικότερες θρησκευτικές πόλεις των καθολικών. Στη Φάτιμα θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Τριάδας που φιλοτεχνήθηκε από τον έλληνα αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Τομπάζη. Τελευταίος μας προορισμός το πανέμορφο μεσαιωνικό χωριό των καλλιτεχνών, το Όμπιτους όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά σοκάκια της πόλης, ανάμεσα σε λευκά σπίτια στολισμένα με πολύχρωμα λουλούδια. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα - Λισαβόνα - Αθήνα με την Aegean Airlines
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*(Ηotel Marques de Pombal στη Λισαβόνα & Bessa Hotel Boavista στο Πόρτο)
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
  • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων (175€)
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται
  • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων το άτομο τη βραδιά (2€)

Αγγλικά
Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Πορτογαλία

Γεύματα (Θα τρώω στο ξενοδοχείο?)
Πρωινό μπουφέ καθημερινά
Περιλαμβάνει Μεταφορές?
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
Πτήσεις ( Με ποια εταιρεία και τι ώρες θα ταξιδέψω?)
06.08 Αναχώρηση:Α3 722 Αθήνα – Λισαβόνα 21.20 – 23.45
12.08 Επιστροφή:Α3 723 Λισσαβόνα – Αθήνα 00.35 – 06.30 (ξημερώματα 7ης μέρας)
Πια είναι τα ξενοδοχεία που θα μείνουμε στη συγκεκριμένη εκδρομή?
Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*(Ηotel Marques de Pombal στη Λισσαβόνα & Bessa Hotel Boavista στο Πόρτο)
Πως μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
από €0,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr