from €485,00
Ερευνα

Ακτοπλοϊκή εκδρομή στο Καρναβάλι της Βενετίας

Βενετία, Metropolitan City of Venice, Italy
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

6 Ημέρες Ημερομηνία Αναχώρησεις: 24/02/2022

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

43 άτομα

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ακτοπλοϊκή εκδρομή στο Καρναβάλι της Βενετίας
Απολαύστε μια θεαματική κρουαζιέρα ΔΩΡΟ του γραφείου μας, στη γενέτειρα του Μουράνο, με επίσκεψη στο ομώνυμο εργαστήριο όπου ξετυλίγονται όλα τα  μυστικά του αλλά και στο Μπουράνο, που φημίζεται για την δαντέλα του. Ζήστε το ασύγκριτο Καρναβάλι Βενετίας και μαγευτείτε από τα χρώματα και τα αρώματα της Γαληνότατης που μετατρέπεται σε μία τεράστια θεατρική σκηνή! Φορέστε τη μάσκα σας και ελάτε να σας ταξιδέψουμε.
! Ανοίγουμε νέους δρόμους και δημιουργούμε νέα και πρωτότυπα προγράμματα με έμφαση στην ιδανική ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ. Εάν σας έχουμε ταξιδέψει, γνωρίζετε όλα τα παραπάνω. Αν μπαίνετε για πρώτη φορά στη μεγάλη ταξιδιωτική μας παρέα, τότε σας καλούμε να το επιβεβαιώσετε και να το απολαύσετε! 
[/vc_column_text][vc_tta_tabs style=”modern” color=”blue” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1644482246530-d4974e04-da4e”][vc_column_text]

LH SIRIO HOTEL VENICE 4*

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 485€
Τιμή σε μονόκλινο 575€
Παιδικό ( μέχρι 12 ετών): 405€[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_column_text]

Ακτοπλοϊκή εκδρομή στο Καρναβάλι της Βενετίας
Αεροπορική εκδρομή στο Καρναβάλι της Βενετίας Ακτοπλοϊκή εκδρομή στο Καρναβάλι της Βενετίας

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Πλούσια δώρα και πολυτελή και παροχές
  • ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΟΥΡΑΝΟ & ΜΠΟΥΡΑΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΟΡΕΤΤΟ ΤΗΣ 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Minoan Lines / Superfast Ferries Πάτρα/Ηγουμενίτσα – Ανκόνα – Πάτρα/Ηγουμενίτσα σε 2κλινες εσωτερικές καμπίνες με w/c και ντουζ(ΑΒ2)
  • Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο LH SIRIO HOTEL VENICE 4*στο κέντρο του Μέστρε
  • Εμπειρότατος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας, με πλούσιες επιπλέον προτάσεις
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) – ΕΝ ΠΛΩ
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) – ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας/Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα: ΑΝΚΟΝΑ – BENETIA(Μέστρε)
2η μέρα: ΑΝΚΟΝΑ – BENETIA(Μέστρε)

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχώρηση για το Μέστρε το ηπειρωτικό κομμάτι της Βενετίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ διαγωνισμός κουστουμιών) – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΡΑΝΟ
3η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ διαγωνισμός κουστουμιών) – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΡΑΝΟ

Πρωινό και σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία για ξενάγηση της πανέμορφης Βενετίας και την παρακολούθηση του Καρναβαλιού. Μεταφορά με βαπορέττο στην πιο όμορφη συνοικία της Βενετίας το Καστέλο. Παρακολούθηση διαγωνισμού κουστουμιών μέσα σε ένα πολύχρωμο περιβάλλον με αρλεκίνους, καζανόβες και μαρκησίες. Αξέχαστες εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό οι γόνδολες στολισμένες με λουλούδια & φαναράκια καθώς επίσης οι φαντασμαγορικές χειροποίητες μάσκες & κουστούμια . Στην ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε την Ιερά Μητρόπολη της Ελλάδας στην Ιταλία ,την ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου του Έλληνα και το Ελληνικό Ινστιτούτο. Μέσα από γραφικά καλντερίμια, εκτυφλωτικά κανάλια και αμέτρητα παλάτια θα καταλήξουμε «στο πιο όμορφο σαλόνι του κόσμου» κατά τον Ναπολέοντα, την Πιάτσα Σαν Μάρκο. Θα δούμε την βασιλική του Αγ. Μάρκου, τον περίφημο πύργο των Μαυριτανών, την Λιμπερία Σανσοβιάνα βιβλιοθήκη της πόλης, την « τσέκα » το παλιό νομισματοκοπείο, το Καμπανίλε το ψηλότερο κτίριο της πόλης, την Πιατσέτα του Αγ. Μάρκου, τις παλιές και νέες φυλακές και βέβαια την διάσημη γέφυρα των αναστεναγμών. Τέλος θα καταλήξουμε σε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Χρόνος ελεύθερος για να κάνετε μια βόλτα με τις γόνδολες, να πιείτε ένα ποτό στα διάσημα καφέ της πλατείας και να χαθείτε μαζί με τους μασκαράδες σε μια άλλη εποχή . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ (παρακολούθηση - Το πέταγμα του Αετού) – ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΟΥΡΑΝΟ & ΜΠΟΥΡΑΝΟ ( Καρναβάλι )
4η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ (παρακολούθηση - Το πέταγμα του Αετού) – ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΟΥΡΑΝΟ & ΜΠΟΥΡΑΝΟ ( Καρναβάλι )

Πρωινό και μετάβαση στην Πλατεία του Αγ. Μάρκου με ιδ. Βαπορέττο. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε βάση του προγράμματος του καρναβαλιού το «πέταγμα του Αετού» που παραδοσιακά πραγματοποιείται από έναν αθλητή! Το εντυπωσιακό δρώμενο ξεκίνησε από το 2012, μετά την επιτυχία της «Πτήσης του Αγγέλου». Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια συναρπαστική πτήση όπου ο αετός του καρναβαλιού εκτοξεύεται, από το στηθαίο/πύργο του καμπαναριού, της εκκλησίας του Αγίου Μάρκου για μία θεαματική προσγείωση, στο κέντρο της ομώνυμης πλατείας, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που έχει ντυθεί με φαντασμαγορικές στολές και είναι ενθουσιασμένο από το εντυπωσιακό θέαμα. Στην συνέχεια, θα περιηγηθούμε με έναν υπέροχο τρόπο σε μια διαφορετική πλευρά της Βενετίας. Διασχίζοντας την λιμνοθάλασσα θα γνωρίσουμε δύο όμορφα νησάκια. Το Μουράνο έχει σύμπλεγμα με νησάκια τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες . Είναι γνωστό για τα γυάλινα αριστουργήματα, γενέτειρα του φυσητού γυαλιού Μουράνο. Δεύτερη στάση μας σήμερα, το νησάκι Μπουράνο με τα σπίτια του είναι όλα βαμμένα με έντονα χρώματα και έχει παράδοση στην χειροποίητη δαντέλα. Είναι το πιο ζωντανό νησί της λιμνοθάλασσας. Όμως είναι συγχρόνως και το πιο ήρεμο, γιατί στο νησί δεν υπάρχουν ξενοδοχεία, ούτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ούτε φυσικά αυτοκίνητα. Το μεσημέρι ξεκινάει η τοπική καρναβαλική παρέλαση του νησιού. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ
5η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο της επιστροφής μας περιμένει. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

6η μέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ.
6η μέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ.

Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας/Πάτρας. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τον τελικό προορισμό σας.

Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες
Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες

Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 15.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων στις αναφερόμενες επί του προγράμματος πόλεις.
Παρακαλούμε όπως φροντίσετε να έχετε μαζί σας διαβατήριο εν ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες για να ταξιδέψετε. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη της μη επιβίβασής σας στο αεροπλάνο βαρύνει εσάς και μόνο. Αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις στρατιωτικών και άλλων σωμάτων ασφαλείας που χρειάζονται ειδικές άδειες από τις υπηρεσίες τους. Αντίστοιχα ισχύει για τις περιπτώσεις αλλοδαπών όπου πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύονται οι ίδιοι την πρεσβεία τους για τα απαραίτητα έγγραφα και διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψουν στο Εξωτερικό.
Προσοχή στις αποσκευές σας. Λάβετε υπόψη ότι επιτρέπεται μόνο 1 αποσκευή ανά επιβάτη με μέγιστο βάρος τα 23 κιλά. Σακούλες και γυναικείες τσάντες θεωρούνται χειραποσκευές. Στις χειραποσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ψώνια από τα καταστήματα που βρίσκονται μετά τον έλεγχο των αποσκευών και προσώπων όπως και οι φορητοί υπολογιστές.

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Minoan Lines / Superfast Ferries Πάτρα/Ηγουμενίτσα – Ανκόνα – Πάτρα/Ηγουμενίτσα σε 2κλινες εσωτερικές καμπίνες με w/c και ντουζ(ΑΒ2)
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στο κέντρο του Μέστρε
  • Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου)
  • Το κόστος για την μετακίνηση της 3ης ημέρας Τρονκέττο- Αγ. Μάρκος – Τρονκέττο.(Βαπορέττο)
  • Το κόστος για την μίνιο κρουαζιέρα στα νησάκια Μουράνο & Μπουράνο)
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
  • Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Checkpoint (25€)
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων το άτομο τη βραδιά (3,00€)

Οργανωμένη (Συγκεκριμένη Ημερομηνία)

Αγγλικά
Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Βενετία, Metropolitan City of Venice, Italy

Γεύματα (Θα τρώω στο ξενοδοχείο?)
Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου)
Περιλαμβάνει Μεταφορές?
Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
από €485,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr