from €65,00
Ερευνα

Διήμερη εκδρομή Βόλο – πήλιο και Χιονοδρομικό Πηλίου

Βόλος, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Έληξε

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

43 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Διήμερη εκδρομή Βόλο – πήλιο και Χιονοδρομικό Πηλίου
Ο Βόλος είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της χώρας μας. 
Χτισμένος στο μυχό του Παγασητικού κόλπου, στους πρόποδες του Πηλίου, ο Βόλος είναι μια από τις μεγαλύτερες και ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας. Αποτελεί σπουδαίο εμπορικό και οικονομικό κέντρο και διαθέτει το τρίτο σε μέγεθος λιμάνι της χώρας.
Ο Βόλος θα σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή με την ιστορία του, την αρχιτεκτονική του, τα όμορφα και επιβλητικά αρχοντικα, τα μμουσεία αλλά και τις εκκλησίες του.
[/vc_column_text][vc_tta_tabs style=”modern” color=”blue” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1642498225502-82d1a262-6753″][vc_column_text]Δίκλινο Δωμάτιο: 69,00€
Τρίκλινο Δωμάτιο: 69,00€
Μονόκλινο Δωμάτιο: 89,00€[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_column_text]

Διήμερη εκδρομή Βόλο – πήλιο και Χιονοδρομικό Πηλίου
Διήμερη εκδρομή Βόλο - πήλιο και Χιονοδρομικό Πηλίου Διήμερη εκδρομή Βόλο – πήλιο και Χιονοδρομικό Πηλίου

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Διήμερη εκδρομή Βόλο - πήλιο και Χιονοδρομικό Πηλίου
  • Μία πόλη που συνδιάζει βουνό και θάλασσα, η πόλη των Αργοναυτών

1 Ημέρα
1 Ημέρα

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ από τα γραφεία μας 08.00 π.μ από Ομόνοια μπροστά από τα hondos center για Καμένα Βούρλα, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ.
Συνεχίζουμε ταξιδεύοντας παράλληλα με τις ακτές του ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ φθάνουμε στο ΒΟΛΟ όπου, Θα έχουμε παραμονή και γεύμα. στα γραφικά ταβερνάκια του και γνωστά τσιπουραδικα ,ελεύθερος χρόνος να περιπατήσετε στα γραφικά στενά του βόλου, στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε ΠΟΡΤΑΡΙΑ ένα ορεινό παραδοσιακό χωρίο, χτισμένο σε υψόμετρο 650 μέτρων γύρω από το μοναστήρι της Παναγίας της Πορταρέας (13ο αι.), από όπου έχει πάρει και το όνομά του. Η Αρχόντισσα του Πηλίου, η μαγευτική Πορταριά, συνδυάζει βουνό και θάλασσα και αποτελεί ένα από τα πρώτα τουριστικά θέρετρα της χώρας. Στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για χάνια είναι ένα ορεινό χωριό περιτριγυρισμένο από καστανιές και οξιές, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

2 Ημέρα
2 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου μόλις 2 χλμ. από τον οικισμό Χάνια στη θέση Αγριόλευκες.
Βρίσκεται σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο και κοντά σε ένα μεγάλο δάσος από καστανιές αποτελείτε από 6 αναβατήρες (3 εναέριοι + 3 συρόμενοι) συνολικής δυναμικότητας 2.500 ατόμων * Πίστες συνολικού μήκους 12 χλμ (7 χλμ σκι κατάβασης & 5 χλμ δρόμος αντοχής) στο
σαλέ μπορείτε να απολαύσετε ένα - καφέ η ένα ρόφημα όπου επιθυμείτε φυσικά με θέα το Αιγαίο πέλαγος και τον Παγασητικό κόλπο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη, Μακρινίτσα, είναι ένας διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός είναι χτισμένη σχεδόν κατακόρυφα σε μία καταπράσινη πλαγιά του Πηλίου. Πόλος έλξης της Μακρινίτσας αποτελεί το αποκαλούμενο και ως μπαλκόνι του χωριού, που δεν είναι άλλο από την μεγάλη πλατεία με τα πλατάνια. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση & μεσημεριανό γεύμα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την πλατεία της Μακρινίτσας με πανοραμική θέα στο Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο,την εκκλησία του Ιωάννη του Προδρόμου,
Η μαρμάρινη κρήνη με τις τέσσερις χάλκινες λεοντοκεφαλές και το αθάνατο νερό καθώς και
Το καφενείο Θεόφιλος, οπού θα δείτε την μεγάλη τοιχογραφία του διάσημου Έλληνα ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχαήλ από το 1910, με τίτλο “Μάχη στην Κρύα Βρύση” τέλος θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ.

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή υπερυψωμένα και κλιματιζόμενα πούλμαν
  • 1 διανυκτερεύση σε ξενοδοχείο 4*
  • 1 Πρωινό και 1 Δείπνο
  • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός
  • ΦΠΑ
  • Ασφαλεια αστικής ευθύνης
  • Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ποτά
  • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Βόλος, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο μας λέγεται Anamar Pilio 4*.
Το Ξενοδοχείο στο Πήλιο Anamar Pilio Resort βρίσκεται σε πολύ όμορφη τοποθεσία, που σας προσφέρει θέα στα Χάνια και στην Πηλιορείτικη φύση. Είναι ιδανική βάση διαμονής γιατί έχει εύκολη πρόσβαση σε όλο το Πήλιο και τις παραλίες που βρίσκονται στις ακτές που βρέχονται από το Αιγαίο. Το Ξενοδοχείο Anamar στο Πήλιο διατηρεί τον παραδοσιακό χαρακτήρα της Πηλιορεί-τικης αρχιτεκτονικής, προσφέροντας όμως ανέσεις και πολυτέλεια ενός σύγχρονου και μοντέρνου ξενοδοχείου, που θα καλύ-ψουν όλες τις ανάγκες σας και θα προσθέσουν μια νότα πολυτέλειας στις διακοπές σας.
Ποιές ειναι οι προυπόθεσεις τώρα για να ταξιδέψω?
Για τη συμμετοχή στην Εκδρομή θα πρέπει να έχετε ένα από τα εξής έγγραφα
Πιστοποιητικό εμβολιασμού
Πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ έως 6 μήνες από τη διάγνωση
Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 48 ωρών
Self test για τους ανηλίκους 4-17 ετών.
από €65,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr