from €110,00
Ερευνα

Διήμερη εκδρομή στην θαυματουργή Τήνο <Έληξε>

Τήνος, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Καθημερινή περιήγηση

Μέγεθος ομάδας

42 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Διήμερη εκδρομή στην θαυματουργή Τήνο
Η Τήνος είναι ένα πανέμορφο νησί στις Βόρειες Κυκλάδες, ανάμεσα στην Άνδρο και τη Μύκονο. Αν αναζητάς ξεκούραστες διακοπές με φόντο όμορφα τοπία, τότε είναι ο ιδανικός προορισμός για σένα. Διάσημη κυρίως για τον Ιερό Ναό της Παναγίας και το προσκύνημά της, η Τήνος ξεχωρίζει και για τον πολιτιστικό και ιστορικό της πλούτο, τις παραδόσεις, τα γραφικά χωριά και τα εντυπωσιακά της τοπία.
Το νησί είναι, επίσης, γνωστό για τη μαρμαροτεχνία του, καθώς έχει μακρά παράδοση στη γλυπτική, με σπουδαιότερο εκπρόσωπο τον Γιαννούλη Χαλεπά. Στα χωριά της Τήνου θα έχεις την ευκαιρία να θαυμάσεις αγάλματα και άλλες εντυπωσιακές δημιουργίες Τηνίων καλλιτεχνών. Επιπλέον, το νησί προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό και δραστηριότητες. Το καλοκαίρι φιλοξενεί πολιτιστικά φεστιβάλ και δρώμενα, ενώ στην παραλία της Κολυμπήθρας λειτουργεί μία από τις πρώτες σχολές surf που άνοιξαν στην Ελλάδα![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1625827676310-db9b32b7-4e06″][vc_column_text]Δίκλινο Δωμάτιο: 110,00€
Τρίκλινο Δωμάτιο: 105,00€
Μονόκλινο Δωμάτιο: 130,00€
Παιδιά: Από 0 έως 5 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων
Από 6 έως 12 ετών 60,00€ στο δωμάτιο των γονέων[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Διήμερη εκδρομή στην θαυματουργή Τήνο
Διήμερη εκδρομή στην θαυματουργή Τήνο Διήμερη εκδρομή στην θαυματουργή Τήνο

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Διήμερη εκδρομή στην θαυματουργή Τήνο
  • Τήνος το θαύμα των Κυκλάδων
  • Τήνος Το απόλυτο πάντρεμα θρησκείας και ομορφιάς

1 Ημέρα
1 Ημέρα

Αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, 07.00 π.μ επιβίβαση στο πλοίο για το πανέμορφο και ξακουστό νησί της ΤΗΝΟΥ. Συνεχίζουμε για το μεγάλο γύρο του νησιού, για να γνωρίσουμε από κοντά τα πανέμορφα τοπία του. Πρώτη επίσκεψη & Προσκύνημα και στην ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ. Στη συνέχεια στο χωριό Πύργος βρίσκεται το σπίτι του Τήνου γλύπτη Γ. Χαλεπά, το οποίο έχει μετατραπεί σε μουσείο. Εκτός από το χώρο που έζησε και δημιούργησε ο γλύπτης, καθώς και τα έπιπλα και τα οικιακά σκεύη, υπάρχουν οικογενειακές φωτογραφίες και φυσικά σχέδια και έργα του επίσκεψη ,και καταλήγουμε στην παραλία του Πάνορμου βρίσκεται κάτω από το ομώνυμο χωριό, εκεί θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή την ΤΗΝΟ για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο, για να γνωρίσετε από κοντά, τη νυχτερινή όψη της πόλης της ΤΗΝΟΥ.

2 Ημέρα
2 Ημέρα

Έχοντας πάρει το πρωινό μας, θα μεταβούμε στη πανέμορφη εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ για να παρακολουθήσουμε την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Μια τελευταία επίσκεψη στην πόλη της ΤΗΝΟΥ, για να κάνουμε βόλτα στους δρόμους της και τέλος επιβίβαση στο πλοίο. Επιστροφή στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για την επιστροφή στα γραφεία μας.

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή υπερυψωμένα και κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Η διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο ή ντούζ
  • 1 Πρωινό σε μπουφέ
  • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα - Τήνος και αντίστροφα
  • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α
  • Ατομικά έξοδα
  • Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Ότι αναφέρεται προαιρετικό στο πρόγραμμα

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Τήνος, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι θελήσετε.

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €110,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr