from €20,00
Ερευνα

Μονοήμερη εκδρομή Αράχωβα – Πηγές Κρύας Λιβαδειάς

Αράχωβα, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 11/02/2024

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

Μονοήμερη εκδρομή Αράχωβα – Λιβαδειά

Αράχωβα: Η Αράχωβα αναμφισβήτητα αποτελεί τον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της χειμωνιάτικης περιόδου ,  η Διαχρονική της ομορφιά και τα γραφικά πέτρινα σπίτια θυμίζουν μία παλιά εποχή σαν ταινία  σινεμά .  Η Πλατεία της είναι χτισμένη σε υψόμετρο 960 μέτρων  ενώ η πλαγιές της καταλήγουν στον ποταμό πλείστο. Τα ιστορικά της διαμάντια είναι η προαναφερόμενη πλατεία Πλάκα , το ρολόι της Αράχωβας , το λαογραφικό μουσείο και ο ιερός ναός του Αγίου Γεωργίου που μας χαρίζει την καλύτερη θέση για να απολαύσουμε την θέα της .

Παρνασσός  : Ο Παρνασσός αποτελεί ένα από τα υψηλότερα βουνά στην Ελλάδα μας ,ο εθνικός δρυμός  του , αποτελεί έναν από τους ομορφότερους  στην χώρα μας πλούσιο  σε πανίδα. Το χιονοδρομικό του  κέντρο αποτελεί το πιο οργανωμένο στην Ελλάδα,  χαρίζοντάς μας μοναδικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-bus” add_icon=”true” title=”Μονοήμερη εκδρομή Αράχωβα – Λιβαδειά” tab_id=”1646924384977-5f6128c2-7281″][vc_column_text]

Μονοήμερη εκδρομή Αράχωβα – Λιβαδειά
Μονοήμερη εκδρομή Αράχωβα - Λειβαδιά Μονοήμερη εκδρομή Αράχωβα – Πηγές Κρύας Λιβαδειάς

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Μονοήμερη εκδρομή Αράχωβα - Λιβαδειά
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Αράχωβα - Λιβαδειά - Πηγές Κρύας

Πρόγραμμα εκδρομής
Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση στις 07.00 το πρωί από τα γραφεία μας και στις 08.00 από to hondos center Ομόνοια για την κοσμοπολίτικη Αράχωβα . Eκεί θα έχετε στην διάθεση σας Ελεύθερο χρόνο για καφέ kαι μεσημεριανό γεύμα . Περιηγηθείτε στα στενά σοκάκια της πόλεις με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και θαυμάστε την άγρια ομορφιά που προσφέρουν οι πλαγιές του Παρνασσού. Στον απόκρημνο βράχο θα δείτε τον πύργο με το ρολόι ενώ λίγο πιο δίπλα στέκεται ο ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου και το παλιό δημοτικό σχολείο. Το Μαθητικό αυτό κτήριο χτίστηκε με τη δωρεά του Αντρέα Συγγρού και πλέον έχει μετατραπεί σε λαογραφικό μουσείο. Στο νότιο τμήμα της κωμόπολης θα συναντήσετε τον ιστορικό ναό του Αγίου Ιωάννη με τις μοναδικές βυζαντινές τοιχογραφίες και λίγο πιο δίπλα το ξωκλήσι της Ευαγγελίστριας με τον ιστορικό βράχο που φιλοξενεί την Αραχωβίτικη σημαία που ήταν η πρώτη της επαναστατημένης Ρούμελης θα παραμείνουμε 3ώρες.Έπειτα θα πάρουμε το δρόμο για την γραφική Κρύα Λειβαδιά με τους Νερόμυλους, τους μικρούς καταρράκτες, τα πέτρινα γεφύρια και τα τεράστια αιωνόβια πλατάνια που συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο. Μπορείτε να περπατήσετε στα λιθόστρωτα δρομάκια, και να καθίσετε πάνω σε κάποιο από τα πέτρινα γεφυράκια να απολαύσετε το μεσημεριανό γεύμα (έξοδα ατομικά) ή το καφέ σας και να βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες. Μετά λοιπόν από μία γεμάτη μέρα επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Σημειώσεις
Σημειώσεις

Για του ανέργους και φοιτητές θα χρειαστεί να προσκομίσετε στα γραφεία μας τα κατάλληλα έγγραφα ότι είναι σε ισχύ.

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Πούλμαν
  • Συνοδός
  • ΦΠΑ
  • Ατομικά έξοδα
  • Μουσεία - Αρχαιολογικούς χώρους

Ημερήσια
Οργανωμένη (Συγκεκριμένη Ημερομηνία)

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Αράχωβα, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι , για ότι θελήσετε
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και στο σταθμό μέτρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το κέντρο της Αθήνας.
Ποιές ειναι οι προυπόθεσεις τώρα για να ταξιδέψω?
Για τη συμμετοχή στην Εκδρομή θα πρέπει να έχετε ένα από τα εξής έγγραφα
Πιστοποιητικό εμβολιασμού
Πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ έως 6 μήνες από τη διάγνωση
Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 48 ωρών
Self test για τους ανηλίκους 4-17 ετών.
από €20,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr

Τηλέφωνο

6984024541-2294088440