from €229,00
Ερευνα

Τετραήμερη εκδρομή στην αρχόντισσα της Μακεδονίας <Έληξε>

Καβάλα, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

42 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Τετραήμερη εκδρομή στην αρχόντισσα της Μακεδονίας
Τετραήμερη εκδρομή στην αρχόντισσα της Μακεδονίας Τετραήμερη εκδρομή στην αρχόντισσα της Μακεδονίας

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”blue” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1625587554952-f28ac0c5-c67b”][vc_column_text]Δίκλινο Δωμάτιο 229,00€
Τρίκλινο Δωμάτιο: 219,00€
Μονόκλινο Δωμάτιο 310,00€[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Τετραήμερη εκδρομή στην αρχόντισσα της Μακεδονίας
Η Καβάλα ζει στους ρυθμούς της γοητείας της, στο σήμερα, κάτω από τα φώτα της πόλης και του σύμπαντος. Οι κάτοικοί της και οι τουρίστες της γνωρίζονται και ερωτεύονται σε ανεξερεύνητες ακτές, σε γραφικά ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε αμμώδεις παραλίες, σε μπαρ, στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης… Η πόλη αναπνέει ελληνικό και ευρωπαϊκό αέρα, με σύγχρονες τουριστικές υποδομές με σεβασμό στην παράδοση και ιστορία ενώ μεγάλα εμπορικά καταστήματα ικανοποιούν κάθε καταναλωτική ανάγκη.

Κάτω στο λιμάνι της, δένουν πλεούμενα από όπου θες, καθώς αποτελεί και ιδανικό προορισμό κρουαζιέρας. Με το τέλος της ημέρας, απλώνεται μια γλυκιά χαλάρωση που βρίσκει καταφύγιο σε υπαίθρια ταβερνάκια και μαγαζιά για ούζο και μεζέδες με θέα το Φρούριο και την παλιά πόλη. Μια πόλη όμορφη και φιλόξενη που διαρκώς ανανεώνεται σε διάθεση και προσφορά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Τετραήμερη εκδρομή στην αρχόντισσα της Μακεδονίας
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Καβάλα - Θάσο - Ηρακλείτσα - Φιλίππους
  • Θάσος ένα νησί με γαλαζοαπράσινα νερά

1 Ημέρα
1 Ημέρα

Aναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 π.μ. για το ύψος της ΛΑΜΙΑΣ οπού θα κάνουμε στάση για καφέ. Στη συνέχεια για το ύψος της ΛΑΡΙΣΑΣ οπού θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Και συνεχίζουμε για την καβάλα για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μετά το πρόγραμμα είναι ελεύθερο για να χαρείτε τις ανέσεις και τις παροχές που έχει το ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2 Ημέρα
2 Ημέρα

Mετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, εκεί θα επιβιβαστούμε στο φεριμπότ και για πάμε στην πανέμορφη ΘΑΣΟ. Η πλούσια βλάστηση με κυρίαρχο το πεύκο και οι υπέροχες παραλίες, με την λεπτή άμμο συνθέτουν την εικόνα για ήρεμες διακοπές. Άφιξη στον ΛΙΜΕΝΑ και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Περνώντας τον ΠΡΙΝΟ συνεχίζουμε για ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ και από εκεί για επίσκεψη στην ιστορική ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Ολοκληρώνουμε τη διαδρομή μας με επίσκεψη στη περίφημη ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επιβίβαση στο φεριμπότ και μετάβαση στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ. Εν συνεχεία για ΚΑΒΑΛΑ για το ξενοδοχείο. Δείπνο και Διανυκτέρευση.

3 Ημέρα
3 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το τουριστικό παραλιακό θέρετρο την ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ, εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για μια περιήγηση στην όμορφο κάστρο της καβάλας, μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας, ωαμφιθεατρικά κτισμένη με ανατολίτικη γειτονιά ,γραφικό λιμανάκι, ρωμαϊκό υδραγωγείο. Θα δούμε το Ιμαρετ το σπίτι του Μεχμέτ Αλή ,τις καμάρες και το φάρο. Η θέα από εκεί είναι πανοραμική για να απολαύσουμε το απογευματινό μας καφέ. Τέλος θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

4 Ημέρα
4 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τον Αρχαιολογικό Χώρο των Φιλίππων. Σε απόσταση 17χιλ. από την Καβάλα, βρίσκεται η αρχαία πόλη των Φιλίππων. Η πρώτη επαφή με τον χώρο έγινε το 1861 και ολοκληρώθηκε το 1956 από Έλληνες αρχαιολόγους. Σημαντικά ευρήματα είναι η Εγνατία οδός, τα ερείπια της Ρωμαϊκής Αγοράς, η «φυλακή» του Απόστολου Παύλου, καθώς και το αρχαίο θέατρο το οποίο διαθέτει κυκλική ορχήστρα και παρόδους ισοδομικά χτισμένες. Εκεί ο Απόστολος Παύλος, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία έξω από την πόλη, στις όχθες του Ζυγάκτη ποταμού, βάφτισε την πρώτη Ευρωπαία χριστιανή, την Αγία Λυδία και ίδρυσε την πρώτη χριστιανική εκκλησία στην Ευρώπη. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα οπού βέβαια θα κάνουμε κάποιες απαραίτητες στάσεις για γεύμα, και καφέ.

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 5*
  • 3 πρωινά & 3 Δείπνα σε μπουφέ
  • Τα εισιτήρια του καραβιού για ΘΑΣΟ
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφάλεια αστικής ευθηνής
  • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικά Ατομικά έξοδα

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Καβάλα, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο μας λέγεται Lucy hotel 5*.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Δυτική πλευρά της πόλης της Καβάλας. Με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τη μοναδική τοποθεσία του,το Lucy αποτελεί ορόσημο της περιοχής. Στο άκρο μιας μικρή χερσονήσου, φαντάζει σαν παρατηρητήριο απ’ όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει την Καβάλα που απλώνεται αμφιθεατρικά προς το Αιγαίο πέλαγος.

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €229,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr