from €269,00
Ερευνα

Τετραήμερη εκδρομή τα χριστούγεννα στην πανέμορφη Κατερίνη

Κατερίνη, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Έληξε

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

43 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Τετραήμερη εκδρομή τα χριστούγεννα στην πανέμορφη Κατερίνη.
Είναι μία μικρή πόλη κοντά στη Θεσσαλονίκη. Μην την προσπεράσετε! Η Κατερίνη των 4 εποχών θα σας εκπλήξει με τις επιλογές διακοπών που προσφέρει. Από τους πολύβουους δρόμους της, στο χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι. Από το συγκλονιστικό αρχαιολογικό πάρκο του Δίου, με τα αγάλματα να ξεπροβάλλουν μέσα από το νερό, στην τεράστια παραλία του Πλαταμώνα και την Ολυμπιακή Ακτή.
[/vc_column_text][vc_tta_tabs style=”modern” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος Early Booking” tab_id=”1636449482267-3f63e2ac-ba90″][vc_column_text]Δίκλινο Δωμάτιο: 249,00€
Τρίκλινο Δωμάτιο: 239,00€
Μονόκλινο Δωμάτιο: 325,00€
Παιδί: Από 0 έως 4 ετών δωρέαν στο δωμάτιο των Γονέων
Από 5 έως 11 ετών 125,00€ στο δωμάτιο των Γονέων[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Τιμοκατάλογος μετά από Early Booking” tab_id=”1636449482282-a20ee457-3fb5″][vc_column_text]Δίκλινο Δωμάτιο: 269,00€
Τρίκλινο Δωμάτιο: 259,00€
Μονόκλινο Δωμάτιο: 345,00€
Παιδί: Από 0 έως 4 ετών δωρέαν στο δωμάτιο των Γονέων
Από 5 έως 11 ετών 145,00€ στο δωμάτιο των Γονέων[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Τετραήμερη εκδρομή τα χριστούγεννα στην πανέμορφη Κατερίνη
Τετραήμερη εκδρομή στην πανέμορφη Κατερίνη Τετραήμερη εκδρομή τα χριστούγεννα στην πανέμορφη Κατερίνη

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Τετραήμερη εκδρομή στην πανέμορφη Κατερίνη
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Κατερίνη - Λιτόχωρο - Έδεσσα καταράκτες - Νάουσα πάρκο Αγίου νικολάου - Κοζάνη πάρκο Ελαφίων - Σπήλαιο Δράκου - Μόνη Μαυριώτισσας - Μύλος των Ξωτικών - Τρίκαλα - Αθήνα

1 ΗΜΕΡΑ: (ΑΘΗΝΑ-ΚΑΣΤΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ-ΜΟΝΗ ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ)
1 ΗΜΕΡΑ: (ΑΘΗΝΑ-ΚΑΣΤΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ-ΜΟΝΗ ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ)

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ από το γραφείο μας και 08.00 π.μ από Ομόνοια, για το ύψος της ΛΑΜΙΑΣ οπού θα κάνουμε στάση για καφέ.
Στη συνέχεια αναχωρούμε για το εντυπωσιακό κάστρο του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, ένα από τα καλοδιατηρημένα κάστρα της Ελλάδας, χτίστηκε το 1204 από τους Φράγκους όμως κυριεύτηκε από τους Οθωμανούς και το διατήρησαν οι Τούρκοι γιατί χρησίμευε ως βάση των επιχειρήσεων τους εναντίον των ανταρτών του γειτονικού Ολύμπου και καταλήφθηκε το 1770 από τους Έλληνες.(επίσκεψη προαιρετική)
Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την πιο γνωστή Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω πρωτοκτίστηκε το 1.500 μ.χ. Καταστράφηκε το 1828 από τους Τούρκους και για δεύτερη φορά το 1943 από τους Γερμανούς που φοβόντουσαν ότι ήταν λημέρι ανταρτών. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα.
Κατόπιν συνεχίζουμε για το πανέμορφο Λιτόχωρο.
Είναι χτισμένο στην πλαγιά της ψηλότερης κορυφής του Ολύμπου (Μύτικας, 2.918 μ.) ένα χωριό που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, αποτελώντας έτσι ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου!
Η γραφική κωμόπολη ξεχωρίζει για την παραδοσιακή της αρχιτεκτονική μακεδονικού ρυθμού και τις εναλλαγές της πλούσιας βλάστησης που την περιβάλλει, σε μια εξαίσια αισθητική αρμονία.
Αποτελεί σημαντικό τουριστικό θέρετρο και τη συνηθέστερη αφετηρία για ορειβατικές εξορμήσεις στο «βουνό των θεών»
Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες.
Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας τακτοποίηση, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και να απολαύσουμε τις ανέσεις του.
Το βράδυ σας περιμένουμε για το Χριστουγεννιάτικο gala με πλούσια εδέσματα σε μπουφέ.
Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (ΕΔΕΣΣΑ-ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ- ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΚΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ)
2 ΗΜΕΡΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (ΕΔΕΣΣΑ-ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ- ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΚΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ)

Μετά το πρωινό μας, Αναχώρηση για την πόλη της Έδεσσας θα επισκεφθούμε το φημισμένο πάρκο καταρρακτών που βρίσκεται σε μια καταπράσινη τοποθεσία με ανάρπαστη θέα, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση, φωτογραφίες και καφεδάκι στις καφετέρειες του πάρκου!
Στο πάρκο θα θαυμάσουμε την ασύγκριτη ομορφιάς μεγάλο Καταρράκτη, ο μεγαλύτερος στον ελλαδικό χώρο μετά από ‘’ελεύθερη πτώση 70 μέτρων΄΄ σκορπίζει τα νερά του με δύναμη και ορμή.
Πίσω από την τεράστια υδάτινη κουρτίνα υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο μπαλκονάκι απ΄ όπου μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια το επιβλητικό θέαμα αλλά και τη θέα στον εύφορο μακεδονικό κάμπο.
Στο κάτω μέρος του Μεγάλου Καταρράκτη ανοίγεται ένα μικρό σπήλαιο με πετρώματα μεγάλης γεωλογικής αξίας.
Το σπήλαιο διαθέτει υψηλή θολωτή οροφή, στολισμένη με εντυπωσιακούς σταλακτίτες και μεγάλη είσοδο, η οποία κατά το μεγαλύτερο μέρος της καλύπτεται από τα νερά του καταρράκτη.
Το Πάρκο συνεχίζεται σε χαμηλότερο επίπεδο μέσα από λιθόστρωτα μονοπάτια, όπου σάς περιμένει μία διπλή έκπληξη!
Ο διχαλωτός καταρράκτης Λάμδα, ο οποίος αφού ξεσπάσει την ορμή του στους βράχους , ανοίγει στα δυο και καταλήγει αφρισμένος σε δύο καταπράσινες λίμνες. Συνεχίζουμε για την λίμνη Άγρα σε τοπική ταβέρνα(προαιρετικό) για το μεσημεριανό μας γεύμα με θέα την λίμνη! Συνεχίζουμε για Νάουσα όπου θα επισκεφθούμε το πάρκο του Αγ.Νικολάου, είναι ένα πάρκο αναψυχής και το πιο φημισμένο αξιοθέατο της Νάουσας, πρόκειται για μια καταπράσινη έκταση με μεγάλα αιωνόβια πλατάνια, την οποία διασχίζει το ποτάμι της Νάουσας,η Αράπιτσα!
Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τον απογευματινό μας καφέ.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, Δείπνο και διανυκτέρευση.

3ΗΜΕΡΑ: (ΠΑΡΚΟ ΕΛΑΦΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΑΚΟΥ-ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ)
3ΗΜΕΡΑ: (ΠΑΡΚΟ ΕΛΑΦΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΑΚΟΥ-ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ)

Μετά το πρωινό μας, Αναχώρηση για το πάρκο ελαφιών (καιρού επιτρέποντος) Αγίου Παντελεήμονος βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης και περιπλανείται από ένα ξεχωριστό είδος ελαφιών (Ντάμα-Ντάμα).
Είναι σε ένα καταπράσινο φυλασσόμενο χώρο με περίφραξη δίπλα από την Μονή του Βαζελώνος(500μ.),είναι ένας επίγειος παράδεισος μες στην φύση είναι μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους αφού θα εντυπωσιαστείτε, θα επισκεφθούμε από κοντά τα ελάφια(εξημερωμένα) και να βγάλουμε φωτογραφίες και να κάνουμε την βόλτα μας , μέσα στο πάρκο υπάρχουν 2 λιμνούλες με ψάρια, κιόσκι που κάνουν συνήθως πικ-νικ και βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα που μπορείτε να επισκεφθείτε και να ανάψετε το κεράκι σας. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της Καστοριάς.
Θα επισκεφθούμε την Μονή Μαυριώτισσας μία από τις πιο ιστορικές μονές της Μακεδονίας, για προσκύνημα.
Κατόπιν συνεχίζουμε για επίσκεψη στο Σπήλαιο του Δράκου(προαιρετικό). Το σπήλαιο ανακαλύφθηκε το 1940 και άνοιξε τις πύλες του το 2003 για το κοινό, πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα σπήλαια των Βαλκανίων, εκτείνεται η διαδρομή του 300μ. όπου μπορεί ο επισκέπτης να θαυμάσει έναν εντυπωσιακό πλούτο από σταλακτίτες και σταλαγμίτες.
Μέσα στην σπηλιά σχηματίζονται 7 μικρές υπόγειες λίμνες ενώ είναι το μοναδικό σπήλαιο στην Ελλάδα με λίμνες γλυκού νερού.
Συνεχίζουμε για να γνωρίσουμε την πόλη της Καστοριάς, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα, βόλτα στην λίμνη και ψώνια στα καταστήματα γουναρικών ή σουβενίρ και τοπικά προιόντα.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, Δείπνο και διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ:(ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ
4 ΗΜΕΡΑ:(ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά από το πρωινό μας, Αναχώρηση για την πόλη των Τρικάλων, μια πόλη πρότυπο για την Ελλάδα και η πατρίδα του γιατρού της αρχαιότητας, Ασκληπιού, ο Ληθαίος ποταμός που την διασχίζει την κάνει πραγματικά μοναδική. Θα καταλήξουμε στον μαγευτικό Μύλο των Ξωτικών.
Ο Μύλος των Ξωτικών είναι το μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, για μικρούς και μεγάλους στην πόλη των Τρικάλων. Κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα μας "ταξιδέψουν' σε έναν άλλο κόσμο, μαγικό και παραμυθένιο, με πολλές δράσεις και δραστηριότητες.
Η είσοδος του είναι ελεύθερη για να περιηγηθούμε με τα βαγόνια του κόσμου, στο σπίτι του Άι Βασίλη και στο παραμυθόσπιτο των Ξωτικών. Αφού απολαύσουμε το πάρκο, θα γευματίσουμε στην πόλη των Τρικάλων.
Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ με τις καλύτερες εντυπώσεις μαζί με την ομάδα του MASSALIA TRAVEL!

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή και κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Οι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχειο 5*
  • 3 πρωινά σε ελεύθερο μπουφέ
  • 2 Δείπνα
  • 1 Εορταστικό δείπνο (ρεβεγιόν)
  • Δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας, εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας με υδρομασάζ και γυμναστηρίο.Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 16 ετών.
  • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α
  • Εισιτήριο εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Αναψυκτίκα και ποτά
  • Ο φόρος διαμονής του ξενοδοχείου ο οποίος βάση Νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απ' ευθείας

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Κατερίνη, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο λέγεται Mediterranean Village Hotel & Spa 5*.
Το 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία στην Παραλία Κατερίνης. Περιλαμβάνει σπα, μεγάλο χώρο με πισίνα και γυμναστήριο. Το Mediterranean Village Hotel & Spa προσφέρει 176 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων σουιτών με ιδιωτική πισίνα. Όλοι οι τύποι καταλυμάτων είναι άρτια εξοπλισμένοι με τηλεόραση LCD και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει μεγάλη ποικιλία από μεσογειακά εδέσματα με φρέσκα προϊόντα και τοπικά μυρωδικά. Μπορείτε να απολαύσετε ποτά και καφέδες στο lounge bar. Στο μίνι μάρκετ θα βρείτε τα απαραίτητα. Το Spa Venus απευθύνεται μόνο σε επισκέπτες άνω των 16 ετών και διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ, σάουνα και χαμάμ χωρίς χρέωση. Μπορείτε να χαλαρώσετε ή να επισκεφθείτε τα τουριστικά καταστήματα τη μέρα. Το βράδυ, θα βρείτε διάφορα μπαρ και εστιατόρια για όλα τα γούστα.
Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φαγητό?
Βεβαίως 3 Πρωινά σε μπουφέ , 2 Δείπνα σε μπουφέ και το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με πλούσια εδέσματα.

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €269,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr