from €235,00
Ερευνα

Τετραήμερη εκδρομή στο νησί της Αφροδίτης Μήλος <Έληξε>

Μήλος, Milos, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

43 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Τετραήμερη εκδρομή στο νησί της Αφροδίτης Μήλος.
Η Μήλος βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο των Κυκλάδων και είναι ιδανικός προορισμός για ήρεμες διακοπές. Πρόκειται για το νησί όπου ανακαλύφθηκε το διάσημο άγαλμα της Αφροδίτης. Η Μήλος είναι ηφαιστειογενής, με ιδιαίτερη γεωμορφολογία, εντυπωσιακά σεληνιακά τοπία, ατελείωτες παραλίες και πλούσια ιστορία που αξίζει να ανακαλύψεις.

Καλοκαίρι στη Μήλο σημαίνει χαλάρωση και κολύμπι σε πανέμορφες θάλασσες. Από το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στη γραφική Πλάκα μέχρι το απόκοσμο τοπίο στο Σαρακήνικο, το νησί θα σε μαγέψει! Καθώς η Μήλος είναι γνωστή και για το ρομαντικό τοπίο της, πολλά ζευγάρια την επιλέγουν για τις διακοπές τους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”blue” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκάταλογος” tab_id=”1629364142217-b8d65e54-9860″][vc_column_text]Δίκλινο Δωμάτιο: 235,00€ κατ’ άτομο
Τρίκλινο Δωμάτιο:225,00€ κατ’ άτομο
Μονόκλινο Δωμάτιο:295,00€ κατ’ άτομο
Παιδιά: Από 1 έως 4 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων 
Από 5 έως 12 ετών 155,00€ στο δωμάτιο των γονέων.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος για νέους ” tab_id=”1630334539791-709241a7-299c”][vc_column_text]Με την κατοχή freedom pass ηλίκιας από 18 έως 25 ετών:
Δίκλινο Δωμάτιο: 85,00€ κατ’ άτομο
Τρίκλινο Δωμάτιο: 75,00€ κατ’ άτομο
Μονόκλινο Δωμάτιο: 145,00€ κατ’ άτομο[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Τετραήμερη εκδρομή στο νησί της Αφροδίτης Μήλος
Τετραήμερη εκδρομή στο νησί της Αφροδίτης Μήλος Τετραήμερη εκδρομή στο νησί της Αφροδίτης Μήλος

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Τετραήμερη εκδρομή στο νησί της Αφροδίτης Μήλος
  • Η Μήλος είναι ένα νησί των Κυκλάδων με εντυπωσιακές παραλίες

1 Ημέρα (ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ)
1 Ημέρα (ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ)

Η Αναχώρηση από τα γραφεία μας είναι 07.00 το πρωί και από Ομόνοια στις 07.50. Μετά την επιβίβαση όλων των επιβατών κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, για επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στο νησί της Αφροδίτης.
Άφιξη στο λιμάνι όπου συναντάμε την ΑΔΑΜΑΝΤΑ, που είναι από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του Αιγαίου. Έπειτα αναχωρούμε για ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ, μικρή στάση για φωτογραφίες στο σεληνιακό τοπίο με τα ολόλευκα βράχια και τις σπηλιές.
Συνεχίζουμε για ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ, όμορφο παραθεριστικό κέντρο στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού, όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα σε ένα από τα πολλά ταβερνάκια, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μια από τις σπεσιαλιτέ του νησιού,τα πιτταράκια μαζί με το ουζάκι σας πλάι στην θάλασσα. Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2 Ημέρα ( ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΠΛΑΚΑ-ΚΟΡΦΙΑΤΙΣΣΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΣΤΡΑ)
2 Ημέρα ( ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΠΛΑΚΑ-ΚΟΡΦΙΑΤΙΣΣΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΣΤΡΑ)

Μετά το πρωινό θα έχουμε χρόνο να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα του νησιού την ΠΛΑΚΑ όπου έως και σήμερα αποτελεί σημαντικό εμπορικό και διοικητικό κέντρο. Στην συγκεκριμένη τοποθεσία είναι συγκεντρωμένα τα σημαντικότερα ιστορικά στοιχεία που εξιστορούν το παρελθόν του νησιού το οποίο είναι άμεσα συνυφασμένο με την παράδοση του.
Το νησί φημίζεται για την εξόρυξη πολύτιμων μεταλλευμάτων, άλλα και σημαντικής καλλιτεχνικής δραστηριότητας από την εποχή της περίφημης Αφροδίτης της Μήλου. Ο λόφος του κάστρου, οι εκκλησία της Κορφιάτισσας , τα κατάλευκα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια συνθέτουν την ειδυλλιακή εικόνα της Πλάκας που αγναντεύει από ψηλά το Αιγαίο σε ένα πανόραμα που μπορούμε να απολαύσουμε την γραφική Παναγία την Θαλασσίστρα.
Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ και χρόνος ελεύθερος να κάνουμε το μπάνιο μας στην όμορφη παραλία της περιοχής ενώ για το βράδυ προαιρετικά σας προτείνουμε βόλτα στο γραφικό Παλαιοχώρι με τις πολλές ταβέρνες όπου μπορείτε και να απολαύσετε το δείπνο σας.

3 Ημέρα (ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΥΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
3 Ημέρα (ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΥΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για βόλτα σε κάποια από τις πολλές παραλίες του νησιού.
Εναλλακτικά (καιρού επιτρέποντος*) υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας για τον θαλάσσιο γύρο της Μήλου με τοπικό καραβάκι. Η Μήλος σαν ηφαιστειογενές νησί έχει εντυπωσιακή μορφή όταν κάποιος την παρατηρεί από τη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια του γύρου θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε το μπάνιο μας σε δύο παραλίες του νησιού (συνήθως στο Κλέφτικο και τον Γέρακα) στις οποίες δεν μπορούμε φτάσουμε οδικώς ενώ θα μεταβούμε στη συνέχεια στην αντικρινή ΚΙΜΩΛΟ, για επίσκεψη του παράλιου οικισμού όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα.
Κατόπιν επιστροφή στον Αδάμαντα. Διανυκτέρευση

4 Ημέρα
4 Ημέρα

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βουτιά στη παραλία του ΑΔΑΜΑΝΤΑ και εν συνεχεία επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
*Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών η κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί εναλλακτικά την δεύτερη μέρα.

Σημειώσεις
Σημειώσεις

Ώρες Δρομολόγιων Ακτοπλοϊκών:
Πειραιάς – Μήλος: 09:30-13:30 Aegean speed line
Μήλος – Πειραιάς: 12:35-:19.00 Zante ferries

  • Η μεταφορά και οι περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίου ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*
  • 3 πρωινά
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φόρος διαμονής
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικά.
  • Προαιρετική κρουαζιέρα για τον θαλάσσιο γύρο της Μήλου

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Μήλος, Milos, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο μας λέγεται Lagada Beach hotel.
Το ξενοδοχείο μας Lagada Beach Hotel βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κεντρικό λιμάνι.
Η χαρακτηριστική αυτή του θέση συνδυάζει την νυχτερινή ζωή του Αδάμαντα με την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.
Όλα τα δωμάτια βρίσκονται στον ανοικτό και άνετο χώρο της ιδιοκτησίας μας και διαθέτουν τη χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.
Παροχές & Υπηρεσίες
Κλιματισμός · Ψυγείο · Τηλεόραση · Στεγνωτήρας Μαλλιών · Καθημερινή Καθαριότητα · Σύνδεση Wi-Fi · 3 Ώρες Πρωινό Μπουφέ · Δωρεάν Στάθμευση · Χώρος Αποσκευών · Πισίνα και Pool Bar · Γυμναστήριο · Θυρίδες Ασφαλείας · Καλλυντικά και Υπηρεσίες Ομορφιάς · Υπηρεσίες Κόμμωσης και Μανικιούρ · Υπηρεσίες Πλυντηρίου · Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και Μοτοποδηλάτων · Ενοικιάσεις Ποδηλάτων · Κρατήσεις Εστιατορίων.
Γήπεδο Τέννις και Πινγκ - Πονγκ
Το μοναδικό ξενοδοχείο της Μήλου που παρέχει αυτή την ευκαιρία. Πάρτε τους φίλους σας ή τη σύντροφό σας και ξεκινείστε ενα παιχνίδι τέννις ή πινγκ-πονγκ. Μπορείτε να προμηθευτείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό απο την Reception του ξενοδοχείου μας, χωρίς επιπλέον χρέωση..

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €235,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr