from €229,00
Ερευνα

Τετραήμερη πολυήμερη εκδρομή στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων στην Σύρο <Έληξε>

Syros, Syros - Ermoupoli Municipality, Greece
Τρομερός
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”blue” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος Εarly Βooking Έως 05/8/20″ tab_id=”1594981241291-ea90a710-a007″][vc_column_text]Δίκλινο€: 209.00€
Μονόκλινο€:295,00€
Προσοχή οι τιμές είναι κατ’άτομο[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος μετά από Early Booking” tab_id=”1594981402849-a3c364aa-1398″][vc_column_text]Δίκλινο€: 229.00€
Μονόκλινο€:315,00€
Προσοχή οι τιμές είναι κατ’άτομο[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_column_text]

Τετραήμερη πολυήμερη εκδρομή στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων στην Σύρο
Τετραήμερη εκδρομή στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων στην Σύρο Τετραήμερη πολυήμερη εκδρομή στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων στην Σύρο

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Τετραήμερη πολυήμερη εκδρομή στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων στην Σύρο
  • Μια πανέμορφη εκδρομή στην αριστοκράτισσα του Αιγαίου
  • Τα εισιτήρια θα πρέπει να εκδοθούν μέχρι 5/8/20 Λόγο χαμηλής πληρότητας καραβιού

1 Ημέρα (Τετραήμερη πολυήμερη εκδρομή στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων στην Σύρο)
1 Ημέρα (Τετραήμερη πολυήμερη εκδρομή στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων στην Σύρο)

Αναχώρηση για την Τετραήμερη πολυήμερη εκδρομή στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων στην Σύρο από τα γραφεία μας για το Λιμάνι του Λαυρίου.
Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στη ΣYPO.
Επιβίβαση στο πούλμαν για ΑΖΟΛΙΜΝΟ στο ξενοδοχείο μας όπου απέχει 4 χιλ. από την Ερμούπολη Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε την παραλία Αζόλιμνος που αποτελεί ιδανική επιλογή, στους λουόμενους να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά, να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες, να βουτήξουν στη θάλασσα αλλά και να απολαύσουν τοπικά εδέσματα δροσιστικά κοκτέιλ στα καφέ και τις ταβέρνες που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Σύρου, την Ερμούπολη.
Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

2 Ημέρα
2 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το γύρο του νησιού, ξεκινώντας από Αζολιμνο και περνώντας από τις καλύτερες παραλίες όπως τη Βάρη Μέγα Γιαλό το Φοίνικα, την Ντελαγράτσια ή Ποσειδωνία με τις όμορφες επαύλεις θα καταλήξουμε στην παραλία ΓΑΛΗΣΣΑ.
Πρόκειται για μια πλήρως οργανωμένη παραλία που προσφέρει όλων των ειδών τις ανέσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά, να χαλαρώσουν στη χρυσή άμμο, να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις στις ταβέρνες του ομώνυμου οικισμού.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

3 Ημέρα
3 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περάσουμε ένα πρωινό στην παραλία Αζόλιμνος να κάνουμε το μπάνιο μας, και το μεσημεριανό μας γεύμα.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση.
Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη αυτή είναι ένα μνημείο με περίφημα νεοκλασικά κτίρια, ξεχωριστής αρχιτεκτονικής, κλασικού ρομαντισμού, επηρεασμένου και από τα δυτικά πρότυπα.
Θα επισκεφθούμε την Άνω Χώρα ή ΑΝΩ ΣΥΡΟ, χτισμένη αμφιθεατρικά στο λόφο του Σαν Τζώρτζη με την ομώνυμη Καθολική Μητρόπολη του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Θα δούμε τα κτίρια της Μητρόπολης, του ιστορικού αρχείου, τα καθολικά μοναστήρια των Ιησουϊτών και των Καπουτσίνων, την «πιάτσα» και το Λαογραφικό μουσείο. Θα αφήσουμε το πούλμαν και θα περπατήσουμε στα στενά δαιδαλώδη σοκάκια για να περιηγηθούμε εκεί που τραγούδησαν οι τροβαδούροι της, όπως ο Μάρκος Βαμβακάρης.
Επίσης θα θαυμάσουμε τα ασπρισμένα σπιτάκια της, τις μικρές αυλές, τις ιδιόμορφες κομμένες στα δύο πόρτες της και τα ξύλινα μπαλκονάκια της. Κάθε παλιό της σπίτι και κάθε εκκλησία της είναι ένα μνημείο 700 χρόνων. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο Μάρκου Βαμβακάρη. Θα θαυμάσουμε το Δημαρχείο (έργο του Έρνεστ Τσίλλερ), και άλλα περίφημα κτίρια, όπως το Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ», την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, μία από της μεγαλύτερες της χώρας μας.
Στη συνέχεια περίπατος στην αρχοντική συνοικία των εφοπλιστών «τα βαπόρια» με τα νεοκλασικά και τις ωραίες απόψεις στα νερά του Αιγαίου Χρόνος ελεύθερος.
Επίσης, θα επισκεφθούμε τον θαυμάσιο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου υπάρχει η εικόνα της Παναγίας, έργο του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου «Ελ Γκρέκο». Ελεύθερο χρόνο
στην πόλη.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

4 Ημέρα (ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ) - ΑΘΗΝΑ)
4 Ημέρα (ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ) - ΑΘΗΝΑ)

Μετά το Πρωινό μας γύρο στις 11.00 θα αναχωρήσουμε για την Ερμούπολη, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για ψώνια στην πλούσια αγορά της πόλης. Φυσικά δεν θα ξεχάσουμε να ψωνίσουμε τα παραδοσιακά λουκούμια και χαλβαδόπιτες του νησιού. Μεσημεριανό γεύμα.
Συγκέντρωση στο λιμάνι επιβίβαση στο πλοίο και άμεση αναχώρηση στις 15:30 μ.μ.
Άφιξη στον Πειραιά στις 19:40 μ.μ.
Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα γραφεία μας.

  • Μεταφορά με πολυτελή λεωφορείο της εταιρίας μας
  • Συνοδός της εταιρίας μας
  • Φ.Π.Α
  • 3 πρωινά
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*
  • Τα εισιτήρια πλοίου Λαύριο - Σύρος σε οικονομική θέση
  • Τα εισιτήρια πλοίου Σύρος - Πειραιάς σε οικονομική θέση
  • Ατομικά έξοδα
  • Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
  • Ότι αναφέρεται προαιρετικό στο πρόγραμμα της εκδρομής

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Syros, Syros - Ermoupoli Municipality, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο λέγεται Azolimnos Bay 3*.
Ιδανικός προορισμός για ολιγοήμερες ή πολυήμερες διακοπές σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά (80 ναυτικά μίλια).
Στην πιο κοντινή και δημοφιλή παραλία της Ερμούπολης, την Αζόλιμνο βρίσκεται το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα AZOLIMNOS BAY, 5 χιλιόμετρα από την Πόλη 3,5 χιλιόμετρα από αεροδρόμιο και μόνο 300 μέτρα από την παραλία της Αζολίμνου.
Το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα είναι τοποθετημένο σ’ένα χώρο 6.000 τ.μ. με άνετο parking, μεγάλη πισίνα και αρκετό χώρο για καφέ, ποτό snacks. Υπάρχει φιλικός και άνετος χώρος για το πρωινό, καθώς και ασύρματο Internet
Διαθέτουμε δωμάτια με καταπληκτική θέα. Ένα ξενοδοχείο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη με γνώμονα πάντα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ο σεβασμός στον πελάτη και η συνέπεια.
Διαθέτουμε 60 δωμάτια με άψογη καθαριότητα, air condition, τηλεόραση, τηλέφωνο, ψυγείο, κουζινάκι, ντουλάπα, τραπέζι με καρέκλες, κομοδίνα, μπάνιο, πιστολάκι για τα μαλλιά.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι θελήσετε.

Κριτικές

1/5
Τρομερός
Βασισμένο στο 2 κριτικές
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
2
Αεροπορικές Εκδρομές Ευρώπη
Elijah
10/04/2024

Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept Feel free to visit my blog post :: vpn special

Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept My blog; <a href="http://tinyurl.com/23dxazk8" rel="nofollow ugc">vpn special</a>
Αεροπορικές Εκδρομές Ευρώπη
Allison
06/04/2024

Heya i'm for the first time here. I came across this board and I in finding It truly useful & it helped me out much. I hope to present something back and aid others like you aided me. my blog post; vpn special coupon code 2024

Heya i'm for the first time here. I came across this board and I in finding It truly useful & it helped me out much. I hope to present something back and aid others like you aided me. my site ... <a href="http://tinyurl.com/5bvyftv5" rel="nofollow ugc">vpn special coupon code 2024</a>
Εμφάνιση 1 - 2 από 2 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

από €229,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr