from €159,00
Ερευνα

Τριήμερη εκδρομή στην Ορεινή Ναυπακτία! Γιορτή του ”κάστανου και του τσίπουρου” – Ναύπακτος – Μεσολόγγι – Καλάβρυτα!!

Άνω Χώρα- Ορεινή Ναυπακτία, Ano Chora, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 14-16/10/2022!!

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

43 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Τριήμερη εκδρομή στην Ορείνη Ναυπακτία
Η Μεγάλη γιορτή Κάστανου και τσίπουρου λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο το Δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και κρατάει όλο το σαββατοκύριακο! Ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής στο χωριό επικρατεί ενθουσιασμός με τις προε-τοιμασίες: τα καζάνια για την απόσταξη του τσίπουρου και οι φουφούδες για το ψήσιμο του γλυκού καρπού παίρνουν τις θέσεις τους στην ύπαιθρο. Το ξημέρωμα του Σαββάτου βρίσκει το χωριό αγκαλιασμένο από μυρωδιές. Το ίδιο απόγευμα οι νοικοκυρές του χωριού σερβίρουν λιχουδιές όπως τηγανίτες, πίτες, λουκουμάδες αλλά και παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά. Τα ποτήρια γεμίζουν από το “λουλά” όπου είναι το τοπικό αχνιστό, μερακλήδικο τσίπουρο το οποίο ρέει άφθονο! Όλο το χωριό γίνεται μία μεγάλη παρέα, οι ντόπιοι σέρνουν τον χορό και ο αέρας μοσχοβολάει φρεσκοψημένα κάστανα. Το γλέντι έχει αρχίσει και διαρκεί έως το πρωινό της Κυριακής!
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Τριήμερη εκδρομή στην Ορείνη Ναυπακτία
Τριήμερη εκδρομή στην Ορείνη Ναυπακτία Τριήμερη εκδρομή στην Ορεινή Ναυπακτία! Γιορτή του ”κάστανου και του τσίπουρου” – Ναύπακτος – Μεσολόγγι – Καλάβρυτα!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”blue” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1632235301547-39502f6f-eda5″][vc_column_text]Δίκλινο Δωμάτιο: 159,00€
Τρίκλινο Δωμάτιο: 159,00€[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Τριήμερη εκδρομή στην Ορείνη Ναυπακτία
  • Έλατε μαζί μας να ζήσουμε από κοντα την εορτή τσίπουρου και κάστανου

1 Ημέρα

Αναχώρηση το πρωί, με ενδιάμεση στάση για το Μεσολόγγι όπου θα επισκεφτούμε τον Κήπο των Ηρώων, το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα και το Μουσείο το οποίο στεγάζεται σε διώροφο νεοκλασικό κτίριο. Περιλαμβάνει πίνακες αυθεντικούς και αντίγραφα από σκηνές της Εξόδου του Μεσολογγίου, προσωπογραφίες φιλελλήνων και Ελλήνων οπλαρχηγών, όπλα του 1826, νομίσματα κ.α Κατόπιν συνεχίζουμε για το Αιτωλικό όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για Nαύπακτο στο ξενοδοχείο μας nafs hotel 3* τακτοποίηση ξεκούραση. Δείπνο & διανυκτέρευση. Ελεύθερο χρόνο το βράδυ για ποτάκι στην πόλη.

2 Ημέρα
2 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε την όμορφη διαδρομή μας για την Άνω Xώραπου βρίσκεται σε μία μοναδική τοποθεσία ανάμεσα στα έλατα και τις καστανιές.το πανέμορφο χωριό στην Άνω χώρα, όπου κατάφερε να γίνει ένας αξιοζήλευτος προορισμός αναδεικνύοντας παράλληλα την Ορεινή Ναυπακτία. Αυτό λόγο της φυσικής ομορφιάς αλλά και την ευαισθησία των κατοίκων που επέτρεψαν το παραδοσιακό χρώμα του χωριού να μείνει αναλλοίωτο στην πάροδο του χρόνου. Εκεί θα έχουμε παραμονή για να χαρούμε την γιορτή, τα καζάνια για την απόσταξη του τσίπουρου και της φουφούδες για το ψήσιμο των κάστανων που θα παραταχθούν στην σειρά στο πλακόστρωτο έδαφος του χωριού. Τα τραπέζια θα γεμίσουν από διάφορα «πεσκέσια» που προσφέρουν οι νοικοκυρές του χωριού όπως πίτες, τηγανίτες, λουκουμάδες και αλλά σπιτικά εδέσματα, επίσης αναμένεται να επενδύσουν με ηχητικά τραγούδια την ημέρα έως αργά το βράδυ. θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε την γιορτή και το μεσημεριανό μας φαγητό (έξοδα ατομικά) Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο & Διαν/ση.

3 Ημέρα
3 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφτούμε την ένδοξη μονή της Αγίας Λαύρας και το παρεκκλήσι όπου ορκίστηκαν οι μυθική οπλαρχηγοί της Επανάστασης. Κατόπιν άφιξη στα Καλάβρυτα για γεύμα και βόλτα. Μετά από το γεύμα θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου η οποία έχει χτιστεί κυριολεκτικά πάνω σε απόκρημνο βράχο σε υψόμετρο περίπου 930 μέτρων. Επιστροφή με ενδιάμεση στάση για καφέ, επιστροφή για Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή υπερυψωμένα και κλιματιζόμενα πούλμαν
  • 2 Πρωινά και 2 δείπνα
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στην Ναύπακτο
  • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός
  • Φ.Π.Α
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ατομικά έξοδα
  • Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Ότι αναφέρεται προαιρετικό στο πρόγραμμα
  • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Άνω Χώρα- Ορεινή Ναυπακτία, Ano Chora, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
από €159,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr