from €120,00
Ερευνα

Τριήμερη εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα πανέμορφα μέρη της Πελοποννήσου<Έληξε>

Μονεμβασιά, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

35 άτομα

Γλώσσες

___

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Τριήμερη εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα πανέμορφα μέρη της Πελοποννήσου[/vc_column_text][vc_column_text]

Τριήμερη εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα πανέμορφα μέρη της Πελοποννήσου
Τριήμερη εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα πανέμορφα μέρη της Πελοποννήσου Τριήμερη εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα πανέμορφα μέρη της Πελοποννήσου

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”blue” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1621074264571-c1bd2b65-7db0″][vc_column_text]Δίκλινο δωμάτιο: 125,00€ κατ’άτομο
Τρίκλινο δωμάτιο: 120,00€ κατ’άτομο

Μονόκλινο δωμάτιο: 195,00€ [/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Τριήμερη εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα πανέμορφα μέρη της Πελοποννήσου
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε:
  • Μονεμβασιά: Tο κάστρο των μενεξέδων, των Ενετών και των Βυζαντινών.
  • Ελαφόνησος: Παραλία Σίμου ο εξωτικός παράδεισος.
  • Σπήλαιο Διρού: Μια ξεχωριστή βαρκάδα ανάμεσα σε σταλαγμίτες και σταλακτίτες.
  • Γύθειο: Mε μανιάτικο άρωμα.

1η Μέρα:
1η Μέρα:

Αναχώρηση στις 07.30 π.μ. από το γραφείο μας, για Σπαθοβούνι, θα κάνουμε μια στάση για καφέ. Στη συνέχεια μια επίσκεψη στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ -Μια είσοδος με χίλια ονόματα με τα παλιά αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες και το κάστρο της, θα έχουμε γεύμα. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο για ΝΕΑΠΟΛΗ τακτοποίηση σε όμορφο παραλιακό ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Μέρα:
2η Μέρα:

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την γοητευτική ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ έχει μεγάλη παραθεριστική κίνηση χάρη στις μαγευτικές αμμουδερές παραλίες της με τα γαλαζοπράσινα νερά. Πρωτεύουσα της Ελαφονήσου είναι ο ομώνυμος οικισμός, χτισμένος στο βόρειο άκρο του νησιού. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στην παραλία Σίμου Χαρακτηριστικό του τοπίου είναι η ψιλή χρυσή άμμος, τα ρηχά, γαλαζοπράσινα, διάφανα νερά, απλώνεται σε μεγάλη έκταση ενώνοντας τις δύο παραλίες. Η απέραντη, κατάλευκη αμμουδιά και τα τυρκουάζ νερά δίνουν στο τοπίο μια εξωτική ομορφιά. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και καφέ. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο λιμάνι με τα πολυάριθμα γραφικά καΐκια και οι ψαρόβαρκες που δένουν στο λιμάνι της , εξασφαλίζουν φρέσκο και άφθονο ψάρι στους παραθεριστές. Στην αρχαιότητα η Ελαφόνησος ήταν ενωμένη με την απέναντι πελοποννησιακή ακτή. Θα περιηγηθούμε στο γραφικό παραθαλάσσιο μικρό νησάκι, θα κάνουμε το μεσημεριανό γεύμα στα γραφικά ταβερνάκια δίπλα τη θάλασσα και γεμίζοντας απ’ όλη τη μαγεία επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση ελεύθερο χρόνο προαιρετική έξοδο για δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα:
3η Μέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αρεόπολη είναι χωριό της Ανατολικής Μάνης του νομού Λακωνίας της Πελοποννήσου. Είναι ιστορικός οικισμός, που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας, πατρίδα των Μαυρομιχαλέων.
Εκεί μπορούμε επισκεφθούμε τα περίφημα Σπήλαια Διρού. Ενα από τα ωραιότερα σπήλαια στον κόσμο βρίσκεται στα δυτικά παράλια της Λακωνικής Χερσονήσου. Κάτω από το λιτό τοπίο της Μάνης η φύση με ασύγκριτη τέχνη και υπομονή σμίλεψε ένα θαύμα πέρα από κάθε φαντασία. Κατάλευκοι σταλακτίτες και σταλαγμίτες, εντυπωσιακές κουρτίνες και αστραφτεροί κρύσταλλοι στολίζουν κάθε γωνιά του, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο θέαμα που κόβει την ανάσα! Συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο ΓΥΘΕΙΟ είναι ιστορική κωμόπολη και λιμάνι που βρίσκεται στη νότια Πελοπόννησο κοντά στις εκβολές του ποταμού Ευρώτα, δυτικά του μυχού του Λακωνικού κόλπου. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Λαρύσιο και αποτελεί το κυριότερο λιμάνι του Λακωνικού κόλπου και το δεύτερο της νότιας Πελοποννήσου, μετά την Καλαμάτα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Εν συνεχεία παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ.

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • 2 διανυκτέρευσεις σε ξενοδοχείο 4*
  • 2 πρωινά σε μπουφέ
  • Φ.Π.Α
  • Οι περιηγήσεις του προγράμματος
  • Tα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ελαφόνησο
  • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικά
  • Ατομικά έξοδα

Τοποθεσία περιήγησης

Μονεμβασιά, Greece

Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?
Βεβαίως 2 πρωινά σε μπουφέ
Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στην Αρτέμιδα και Χαλάνδρι, και από το κέντρο της Αθήνας στο σταθμό μέτρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι θελήσετε.
Σε πιο ξενοδοχείο θα μείνουμε στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Το ξενοδοχείο λέγεται Gea Elaia 4*.
Ένα νεόκτιστο κτήριο τεσσάρων αστέρων, σε μια πανέμορφη τοποθεσία, με υπέροχη θέα που προσφέρει χαλάρωση και άνεση, το Gea Elaia σας καλωσορίζει στη Νεάπολη Λακωνίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 26 πολυτελή δωμάτια και 2 σουίτες για την διαμονή σας, σε απόσταση μόλις 30 μέτρα από τη θάλασσα.
Μοντέρνο ύφος, εκλεπτυσμένο στυλ, minimal διακόσμηση, θερμή φιλοξενία, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για διαμονή στις διακοπές σας, στη νοτιότερη πόλη της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.
από €120,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr