from €130,00
Ερευνα

Τριήμερη Εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα Τρία νησιά του Ιονίου <Έληξε>

Λευκάδα, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

35 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Τριήμερη Εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα Τρία νησιά του Ιονίου[/vc_column_text][vc_column_text]

Τριήμερη Εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα Τρία νησιά του Ιονίου

Τριήμερη Εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα Τρία νησιά του Ιουνίου Τριήμερη Εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα Τρία νησιά του Ιονίου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”white” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος” tab_id=”1621075313553-5dffc5ba-9907″][vc_column_text]Δίκλινο δωμάτιο: 135,00€ κατ’άτομο
Τρίκλινο δωμάτιο: 130,00€ κατ’άτομο

Μονόκλινο δωμάτιο: 215,00€ [/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Τριήμερη Εκδρομή του Αγίου πνεύματος στα Τρία νησιά του Ιονίου
  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Λευκάδα - Κεφαλονιά - Ιθάκη

1η Mέρα (Αθήνα – Αμφιλοχία –Βόνιτσα – Λευκάδα)
1η Mέρα (Αθήνα – Αμφιλοχία –Βόνιτσα – Λευκάδα)

Αναχώρηση το πρωί, με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό για καφέ. Συνεχίζουμε για Ρίο, - Αντίρριο στάση, Στη συνέχεια για το καταπράσινο νησί του Ιονίου την Λευκάδα, στην γραφική πόλη που θα έχουμε παραμονή να περιηγηθούμε στα τουριστικά μαγαζάκια - πλακόστρωτα σοκάκια θα κάνουμε το μεσημεριανό μας γεύμα . Στη συνέχεια για - τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Το βράδυ ελεύθερη για περιήγηση και βραδινό γεύμα . Διανυκτέρευση

2η Mέρα (Κρουαζιέρα Λευκάδα – Κεφαλονιά – Ιθάκη)
2η Mέρα (Κρουαζιέρα Λευκάδα – Κεφαλονιά – Ιθάκη)

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για Νυδρι για την προαιρετική ημερήσια κρουαζιέρα μας στα μαγευτικά νησιά - Ιθάκη - Κεφαλονιά. επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχουμε λεπτομερή ξενάγηση. Πρώτος μας σταθμός στο Πόρτο Κατσίκι αποτελεί μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Ελλάδος. Παραμονή για μπάνιο. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο Αποτελεί την πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της Κεφαλονιάς της Παραμονή στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό για περιήγηση και γεύμα . Συνεχίζουμε με το πλοίο για την πατρίδα του Οδυσσέα, την Ιθάκη όπου θα έχουμε Παραμονή. Στη συνέχεια για Μεγανήσι μια μικρή στάση για φωτογραφίες Το σπήλαιο «Παπανικολής συνεχίζουμε για το νησί του Ωνάση, τον Σκορπιό. Θα κάνουμε μπάνιο σε μία από τις παραλίες που έκανε και ο Ωνάσης. Το νησάκι Μαδουρή είναι Εκεί μεγάλωσε και έζησε ο ποιητής. Τέλος Άφιξη στο Νυδρί το απόγευμα, θα παραμείνουμε για μια βόλτα και βραδινό προαιρετικό γεύμα .επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η Mέρα (Ι.Μ. Φανερωμένης – Αγ. Νικήτας – Αθήνα)
3η Mέρα (Ι.Μ. Φανερωμένης – Αγ. Νικήτας – Αθήνα)

Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στην Μονή Φανερωμένης που αποτελεί θρησκευτικό κέντρο του νησιού. Στη συνέχεια κοσμοπολίτικο παραλιακό θέρετρο Αγ. Νικήτα. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • 2 διανυκτέρευσεις σε ξενοδοχείο 3*
  • 2 πρωινά σε μπουφέ
  • Φ.Π.Α
  • Οι περιηγήσεις του προγράμματος
  • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικά
  • Ατομικά έξοδα
  • Κρουαζιέρα Κεφαλονιά –Ιθάκη (20€)

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Λευκάδα, Greece

Μέσα στην τιμή υπάρχει και φαγητό?
Βεβαίως 2 πρωινά σε μπουφέ
Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στην Αρτέμιδα και Χαλάνδρι, και από το κέντρο της Αθήνας στο σταθμό μέτρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι θελήσετε.
Σε πιο ξενοδοχείο θα μείνουμε στην συγκεκριμένη εκδρομή?
Το ξενοδοχείο λέγεται lefka hotel.
Το Hotel Lefkas βρίσκεται στην είσοδο της πόλης της Λευκάδας, μόλις 700 μέτρα από τη μεγαλύτερη παραλία του νησιού. Προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν ασύρματο internet σε όλους τους χώρους.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων προσφέρει 100 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες. Όλες οι μονάδες είναι κλιματιζόμενες και εξοπλισμένες με τηλεόραση και ψυγείο. Ορισμένα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα στην παραλία.
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει ελληνικά πιάτα, ενώ το μπαρ σερβίρει χυμούς, καφέ και κοκτέιλ από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.
από €130,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr